Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben ızmırde sılıkon ve yag enjeksıyonu oldum. bacaklarım vucuduma gore asırı ınce . bır kez daha yag enj ılerıde yaptırmak ıstıyorum. doktorum ızmırde bayagı unlu ama burada oyle olmadıgı ıcın ısım yazıcam ufuk bılkay doktorum. bacaklarımda dalgalanmalar sıvı akısı falan olmadı . bayagı tıtız ama ben bacaklarımdan tam memnunmıuyum hayır . cunku oncesı durum ıcler acısıydı

eğer bana yazarlarsa inan çok mutlu olurum.istanbul da tanıdığım olmadığı için gerçekten zor olur biliyorum ama yinede izmirde bir sonuç alamazsam içime sinmezse o zaman kesin istanbul ama eğer(inş.)izmirde aklıma yatan bir dr bulabilirsem benim için daha kolay olur.tekrar teşekkürler:)

canım eğer mümkünse bana msn adresini özelden atarmısın madem sende izmirde ameliyat oldun.eğer senin için sakıncası yoksa msn den doktor hakkında daha detaylı bilgi almak isterim.ben yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum.şimdiden tşkr ederim.

eğer bana yazarlarsa inan çok mutlu olurum.istanbul da tanıdığım olmadığı için gerçekten zor olur biliyorum ama yinede izmirde bir sonuç alamazsam içime sinmezse o zaman kesin istanbul ama eğer(inş.)izmirde aklıma yatan bir dr bulabilirsem benim için daha kolay olur.tekrar teşekkürler:)

canım eğer mümkünse bana msn adresini özelden atarmısın madem sende izmirde ameliyat oldun.eğer senin için sakıncası yoksa msn den doktor hakkında daha detaylı bilgi almak isterim.ben yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum.şimdiden tşkr ederim.

bana yazarlarsa gerçekten çok sevinirim.eğer izmirde aradığım dr u bulabilirsem çok iyi olur ama içime sinmezse o zaman istanbulu denerim artık.ama inş.izmirde bulabilirim beni bu konuda gerçekten umutlandırdın tekrar tşkrlr:)

slm eğer senin için sakıncası yoksa msn adresini verirmisin doktorun hakkında geniş bilgi edinmek istiyorum ben yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum ilgin için tşkr ederim:)

canım mesajını aldım teşekkür ederim.dediğin doktoruda araştırıyorum.sen o doktora uzak olduğu için mi gitmekten vazgeçtin

canım mesajını aldım teşekkür ederim.dediğin doktoruda araştırıyorum.sen o doktora uzak olduğu için mi gitmekten vazgeçtin

rica ederim. ama bir arkadaşımın dr aklımda yanlış kalmış ama o da kendisi yazmış zaten doğrusunu sana. ben burayı takip ediyorum her gün. bir sürü arkadaş İstanbul'dakine yaptırınca ben de onu düşündüm ama sonra hamilelik düşündüğüm için vazgeçtim.

kararsızım ben. zaten artık param da yok:)))

purblecıty selam nasılsın . bacaklarından memnun musun
fotoları kaldırdın mı

ben de göremedim. rüya10 silikonu hissediyor musun? hareketlerinde kısıtlanma var mı? kesi yeri iyileşti mi? iz kaldı mı? bence senin bacaklar güzeldi sen ince diyorsun ama...

purblecıty selam nasılsın . bacaklarından memnun musun
fotoları kaldırdın mı

evet kaldırdım fotoları geçen hafta eklemiştim son hallerini... bacaklarımdan memnunum desem bi türlü demesem bi türlü :) yani eskisinden çoooook çok iyi şükürler olsun ki ama çok eridi benim yağlar zaten ameliyatımın ilk günlerinde bile yeterli olmadığı bariz belliydi yağım da oldukça vardı ama az yağ kondu bana ikincisişart o da rotüş adı altında oluyormuş zaten 45 dakika falan sürüyormuş o işleme ameliyat bile denmez demişti doktorum bu arada ben ameliyat olalı 3 ay olacak yakında... :)

Ben arkadaşlara yazarım merak etme onlar sana bilgi verir...tabi karar senin arkadaşım içine sinene ol...Allah pişmanlık yaşatmasın kimseye,hem para hem onca sıkıntı eziyet, hemde risk bunların hepsini göze alarak giriyoruz ameliyatlara,hepsine değsin istiyor insan buda biz hastaların en doğal hakkı bana göre.

slm ilhamperisi hoşgeldin aramıza evet ben izmirde Ahmet seyhana oldum ameliyatımı memnunluk derecesi göreceli oluyor bu konuda tabiyki eski hallerine göre çok daha iyiler fakat benim belimden yağ alınıp bacak içleri dolduruldu sol belimde şişlik var ödem oldu zannedersem haftaya doktora gidicem 2 aylık olunca geldedi bana bakalım ne diyecek merak ediyorum birde bacaklarımın dışlarından yağ alında sağ geçti fakat sol bacak dışım hala tam anlamıyla düzelmedi (hissiislik şişlik)işallah normaldir bunları haftaya doktoruma sorucam sana yardımcı olmak isterim izmirde görüşmek üzere...

sılası lütfen bana sende cvp ver.seninde düşüncelerini merak ediyorum özellikle silikonmu yoksa yağmı daha mantıklı sağlık açısından.mutlaka görüşeceğim doktorlar bu konu hakkında bana bilgi vericekler fakat ben başka doktorların sağlıkçıların bu konudaki görüşlerini merak ediyorum.ve doktorla görüşmeye gittiğimde bilgi sahibi olmak istiyorum

Topikler tüm üyelere açıktır, herkes yorum yapabilir, yeter ki konu içeriğine uygun, polemiğe girmeden, tartışmalardan uzak yorumlar olsun.

Arkadaşlar bu topikteki 2. üyelikler daha önce burada teknik nedenler yüzünden bir bardak suda fırtınalar koparıp, buradaki diğer arkadaşlarını da gaza getirerek başka forumlara çekip, sonra her nedense 2. üyelik alarak yine forumda olmak isteyenlerdir.

Ben şahsım adına bu konu da daha fazla gerginlik çıksın istemiyorum. Daha önce de dedim her zaman örnek gösterdiğim foruma nazar değdi. Lütfen karşılıklı saygı ve anlayış içinde paylaşımlarımızı yapalım. Burada isteyen istediği üyeye soru sorar, bir başkası cevabını biliyorsa paylaşır yardımcı olur. Son 1 aya kadar düzen böyle işledi. Bundan sonra da bu şekilde devam edilmesini diliyorum.

Ben kendi adıma... Bilgi almak için foruma giren gerçek amaçları sadece bu olan ...arkadaşlardan özür dilerim ...tatsızlık yüzünden...iyi günler

yorumunuz için teşekkürler....ben kendimi sağlık alanında çok geliştirdiğim için,ilaçlardan tutunda,hastalıklar hakkında bile hala okuma halindeyim.bildiğim sağlık konusu hakkında da severek cvp veririm.ama insanı sorunlarıyla ilgili soru sorarken bile üyelikleriyle ilgili ,yada başka şeylerle yorum yapıyorlar.buda gerginliğe ve düzeni bozuşa neden oluyor.ben son derece kendine güveni olan,kendini bilen ve belli bir seviyede olan insanım.çok güzel bir forumumuz vardı,insanların konuyla ilgili seviyeli paylaşımları...1 aydır mahfoldu diyebilirim...

kızlarrrrr....
enteresan bir şekilde gizemli bir grup olduk...

merak ettim valla kim, kim oldu?

bilen varsa yazsın bana lütfen ya kendimi maskeli baloda gibi hissettim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…