öncelikle sana çok ama çok teşekkür ederim sesimi duyduğun için.aslında haklısın bu çok göreceli bir kavram.yazdıkların bana çok iyi geldi.o zaman ilk önce izmirde ki doktorları araştırayım ama canlı örneklerini nasıl görebilirim bana mutlaka doktorlar önce resim gösterir.birde izmirdeki doktorlara baktım internetten ama bir başkasının tavsiyesi olmadan nasıl giderim ki.burada izmirde ameliyat olanlar varsa birde izmirdeki doktorların başarılarını bilen varsa bana yol gösterirse doktorun adını verirse sevinirim.kafam gerçekten çok karışık.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...sana İzmir den birkaç doktor ismi vereyim...bu doktorlara forumlardan bir çok arkadaş ameliyat olmuş memnunlar...Ahmet seylan yada saylan...Cemil turgay...Cenk tokat...bunların adı sıklıkla geçer forumlarda istersen olan arkadaşlara söylerim sana yazarlar...evet canlı örnek çok zor...doktora rica et belki olan birini denk getirir seni....ben ve birçok arkadaşım toplantılar yapıyoruz canlı canlı birbirimizi görmek konuşmak,iyi geliyor...sen İzmir den başla doktor görüşmelerine gel git İstanbul zor hele kalacak yer yoksa daha zor.
ben ızmırde sılıkon ve yag enjeksıyonu oldum. bacaklarım vucuduma gore asırı ınce . bır kez daha yag enj ılerıde yaptırmak ıstıyorum. doktorum ızmırde bayagı unlu ama burada oyle olmadıgı ıcın ısım yazıcam ufuk bılkay doktorum. bacaklarımda dalgalanmalar sıvı akısı falan olmadı . bayagı tıtız ama ben bacaklarımdan tam memnunmıuyum hayır . cunku oncesı durum ıcler acısıydı
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...sana İzmir den birkaç doktor ismi vereyim...bu doktorlara forumlardan bir çok arkadaş ameliyat olmuş memnunlar...Ahmet seylan yada saylan...Cemil turgay...Cenk tokat...bunların adı sıklıkla geçer forumlarda istersen olan arkadaşlara söylerim sana yazarlar...evet canlı örnek çok zor...doktora rica et belki olan birini denk getirir seni....ben ve birçok arkadaşım toplantılar yapıyoruz canlı canlı birbirimizi görmek konuşmak,iyi geliyor...sen İzmir den başla doktor görüşmelerine gel git İstanbul zor hele kalacak yer yoksa daha zor.
ben ızmırde sılıkon ve yag enjeksıyonu oldum. bacaklarım vucuduma gore asırı ınce . bır kez daha yag enj ılerıde yaptırmak ıstıyorum. doktorum ızmırde bayagı unlu ama burada oyle olmadıgı ıcın ısım yazıcam ufuk bılkay doktorum. bacaklarımda dalgalanmalar sıvı akısı falan olmadı . bayagı tıtız ama ben bacaklarımdan tam memnunmıuyum hayır . cunku oncesı durum ıcler acısıydı
bana yazarlarsa gerçekten çok sevinirim.eğer izmirde aradığım dr u bulabilirsem çok iyi olur ama içime sinmezse o zaman istanbulu denerim artık.ama inş.izmirde bulabilirim beni bu konuda gerçekten umutlandırdın tekrar tşkrlr:)Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...sana İzmir den birkaç doktor ismi vereyim...bu doktorlara forumlardan bir çok arkadaş ameliyat olmuş memnunlar...Ahmet seylan yada saylan...Cemil turgay...Cenk tokat...bunların adı sıklıkla geçer forumlarda istersen olan arkadaşlara söylerim sana yazarlar...evet canlı örnek çok zor...doktora rica et belki olan birini denk getirir seni....ben ve birçok arkadaşım toplantılar yapıyoruz canlı canlı birbirimizi görmek konuşmak,iyi geliyor...sen İzmir den başla doktor görüşmelerine gel git İstanbul zor hele kalacak yer yoksa daha zor.
canım mesajını aldım teşekkür ederim.dediğin doktoruda araştırıyorum.sen o doktora uzak olduğu için mi gitmekten vazgeçtin
purblecıty selam nasılsın . bacaklarından memnun musun
fotoları kaldırdın mı
purblecıty selam nasılsın . bacaklarından memnun musun
fotoları kaldırdın mı
eğer bana yazarlarsa inan çok mutlu olurum.istanbul da tanıdığım olmadığı için gerçekten zor olur biliyorum ama yinede izmirde bir sonuç alamazsam içime sinmezse o zaman kesin istanbul ama eğer(inş.)izmirde aklıma yatan bir dr bulabilirsem benim için daha kolay olur.tekrar teşekkürler:)
canım eğer mümkünse bana msn adresini özelden atarmısın madem sende izmirde ameliyat oldun.eğer senin için sakıncası yoksa msn den doktor hakkında daha detaylı bilgi almak isterim.ben yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum.şimdiden tşkr ederim.
Arkadaşlar bu topikteki 2. üyelikler daha önce burada teknik nedenler yüzünden bir bardak suda fırtınalar koparıp, buradaki diğer arkadaşlarını da gaza getirerek başka forumlara çekip, sonra her nedense 2. üyelik alarak yine forumda olmak isteyenlerdir.
Ben şahsım adına bu konu da daha fazla gerginlik çıksın istemiyorum. Daha önce de dedim her zaman örnek gösterdiğim foruma nazar değdi. Lütfen karşılıklı saygı ve anlayış içinde paylaşımlarımızı yapalım. Burada isteyen istediği üyeye soru sorar, bir başkası cevabını biliyorsa paylaşır yardımcı olur. Son 1 aya kadar düzen böyle işledi. Bundan sonra da bu şekilde devam edilmesini diliyorum.
kızlarrrrr....
enteresan bir şekilde gizemli bir grup olduk...
merak ettim valla kim, kim oldu?
bilen varsa yazsın bana lütfen ya kendimi maskeli baloda gibi hissettim:)))