- 8 Haziran 2012
- 88
- 1
sanırım aynı durumdayız
ewett aynı durumdayz.buyuzden etek gıyemmıyorum ben cok uzgunm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım aynı durumdayız
merhaba sen hangi şehirdesin? gizli olmak istediğimden kimseye danışamadığım için sadece ünlü doktorları deniyorum. yoksa bu ameliyatta başarılı olduğunu duyduğum biri yok. sen nasıl karar verdin doktoruna? muayene oldun mu?
kızlar bu arada bişey sormak istiyorum benim yaptığım araştırmalar sonucu bana dolgudan ziyade protezin daha uygun olacağını düşünüyorum. çünkü dolgu hem kalıcı değil hem de çok fazla kalınlaştırmıyo. ancak protezin de bir takım riskleri olduğunu yazanlar olmuştu ama öte taraftan da protez ameliyatı yaptıtanlar da var. eminim onlar da detaylı araştırıp yaptırıolardır.
ben şahsen protez istiyorum ve buna sıcak bakan bi doktor bulmam gerekiyo.
buo konuda fikri ve deneyimi olanlar paylaşsın lütfen. neden protez ya da dolgu tercih ettiğinizi yazarsanız çok sevinirim.
bulent cıhan tımura back amelytı yaptrn warmı arkdslarr
sız hangı sehrdesınız... ben uzun zamndr arastırıyorum herkes bu doktrdan memnun
Bülent beye bir tanıdığım karın ameliyatı oldu çok yoğun bir doktor bacak konusunda iyice araştır,şans seninle olsun[/QUO saolasın arkdsım
AGATHA canım aynı anda burda denk gelemiyoruz ve senin acelen var, elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım, özelden mail adresimi yazıyorum ekle, detaylıca ne sormak istersen elimden geldiğince yardımcı oluyum tatlım...
Agatha gecmis mesajlarimizi okumani tavsiye ederim.ben,palmadoro,keske,katre,tekbenmiyim,blomma,arzuxx,purplecity,guzelderya,serpil1983 ayni doktora (superdry) yapan dra ameliyat olduk canim
merhabalar...size dolgumu protezmi daha uygun olur doktorunuz mutlaka söyler...ben forumu okuyorum geriye dönük protezlede mutlu olmayan sorun yaşayan arkadaşlar olmuş....tabi bu dolgudada yaşanmış...hakkınızda hayırlısı olsun
AGATHA canım aynı anda burda denk gelemiyoruz ve senin acelen var, elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım, özelden mail adresimi yazıyorum ekle, detaylıca ne sormak istersen elimden geldiğince yardımcı oluyum tatlım...
ben de ist. ama bu doktor dolgu konusunda çok başarılı anladığım kadarıyla kendi geliştirdiği bi yöntem varmış sanırım. ben protez düşünüyorum:/