Merhaba herkese,
8 gün önce bende ameliyat oldum. Benden lazer lipoliz ile karnımdan, midemden, yanlarımdan, basenlerimden, diz içlerimden, sırtımdan, uyluk içinden 3,5 kg yağ alındı ve baldırlarıma enjekte edildi ( 2sine toplam 180 cc ) Benim bölgesel fazlalıklarım vardı onlardanda kurtulmak istedim. Operasyonu genel anestezi altında oldum. yaklaşık 2.5 saat sürdü. Uyandığımda korkunç bir titreme ve çok şiddetli gerginlik ağrısı vardı. Pikenin içine sıcak hava verdiler ve bir süre sonra odaya götürdüler. Bayağı bir sızıntım oldu ayrıca sonda takılmıştı. Bir kaç saat sonra yaklaşık 10 dakika uğraşma sonucu ayağa kalkabildim. Benim için işkenceydi. 20 dakika kadar yürüdüm sonra sondamı çıkarttırdım. Dr geldi kontrol etti. Ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotiğe başladılar. Gece uyuyamadığım için tekrar ağrı kesici iğne yapıldı ve sakinleştirici verdiler. İyiki almışım asla uyuyamazdım.Yatakta kendimi nerdeyse 1 mm bile hareket ettiremiyordum çok garip ve şiddetli kas ağrısı oluyordu hareket ederken. Ertesi gün tekrar dr kontrolünden sonra eşimle hastaneden çıktık. Gece zor uyudum ayaklarım korkunç şişmişti sırtım ve belim çok ağrıyordu. hergün bir yerimin ağrısı fazlaydı. Ben de bütün korse var ayrıca mideyi çevreleyen bir korse daha var ki nefes aldırmıyor. Şimdi çok daha iyiyim ilk 3 gün yardım olmadan kalkamıyordum. Dün kontrolüm vardı ilk defa korseyi çıkarıp duş aldım bandajları çıkarmak bayağı işkenceydi. Morluklarım var ama doktorun söylediğine göre çok değilmiş bel ve sırt bölgem şimdiden oldukça iyi. Mikro yağ transplantasyonu denilen bir yöntemle bacaklarıma dolgu yapıldı oyüzden bacağımda çok delik var ve doktor %70 i kalır dedi Ben daha dolgun olmasını isterdim ama doktor daha fazlası tutunamazdı dedi şu anda bacaklarımda ve diz bölgemde fazlalık hala var ama 1 ay içinde büyük bir kısmı eriyecek 3-4 ay da kesin sonuç ortaya çıkacakmış. Yazdıklarım operasyon olmamışları korkutmasın benim neredeyse her yerimden yağ alındı ve sanırım gene iyi sayılırım...