Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sen çok iyi hastaymışsın...doktorumuz rahat bir hastaya denk gelmiş ben ve benim tayfa adamı deli ettik2 günde bir arayanda oldu,kılkuryuk takımız biz:118: Allahtan her kes memnun yoksa yanmıştı bizlerden

ayy maşalah mutluluğun hiç bozulmaz umarım darısı heimizn başına kızlar

slm kızlar amelaiyat olup aramızda kalan arkadaşlara çok teşekkür ederim eskilerden ameliyat olup da gelmeyen okdar çok arkadaşımız varki anlatamam ama inşallah onlarda mutludurlar bacaklarıyla sizleride tebrik ediyorum mutlulugunuz bacaklarınızdaki yaglar ömürlük olsun hep mutlu olun iki yılı aşkındır burdayım daha halen cesaret yok bende biri elimden tutup benide götürsün çarpık bacaklarla ömrüm bitti yaww

Merhaba,

Bu değişiklik site yöneticilerinin bir tercihi değil arkadaşlar. Sitenin formatında yapılması zorunlu olan bir güncelleme ile siteye eklenmiş bir durum. Yani kaçmanın imkansız olduğu, ancak güncelleme yapıldıktan sonra öğrenilen bir değişiklik. Durumu teknik ekibe ilettim. Eğer yapılabilecek teknik bir çözümü varsa ilgileneceklerdir.

merhaba arkadaşlar,

ameliyatımın 9.günü çok şükür çok iyiyim,işe başladım akşamları ayaklarımda zonklamalar oluyor fakat bunlarda geçicek sanırım.bugun akşam kontrolüm var.
biliyorsunuz silikonlar çıkıp kökhücre olmuştu şimdilik gayet iyi görünüyor bacaklarım.
darısı tüm isteyenlerin başına.sormak istediğiniz birşey olursa cvp veremeye çalışırım.
herekeze iyi günler..

Buarada PALMADORO senin için çooook sevindimm bende elbise giymek için morluklarımın geçmesini bekliyorum sabırsızlıklaa:)

kızlar kisinin sayfasına girdiginizde ilk basta onun en son yazısmaları geliyo ama o yazısmaların hemen ustunde hakkımda kısmına tıkladıgınızda eskisi gibi o kisinin bilgileri cıkıyo

SLM BENDE UZUN ZAMANDIR FORUMA GIREMEDIM . SENI VE DIGER KIZLARI MERAK EDIYORUM . YAGLAR NE DURUMDA DIYE. SENIN BACAKLARINI AMELIYAT SONRası cok begenmıstım. sutun gıbılerdı. yenı fotolarını koyarsan bızde gorelım. bende bır sefer daha yag enj yaptırmak ıstıyorum . ne kadar kalır ne kadar erır bılemıyorum tabııı

kızlaaaarrrrrrr sırf bu başlıkla ilgili detayları görebilmek için üye oldum. benim acilen bu ameliyatı olmam gerekiyo ama yeni üye olduğum için hiç bi paylaşımı göremediğim gibi mesaj da atamıyorum bu konuda deneyimi olanlardan bu mesajımı okuyan varsa lütfen ses versin. lütfeeeennnn

herkese merhabaaaa :)) nasılsınız arkadaşlar... uzun zamandır yazamadım ama takip etmeye çalıştım sık sık.. yağ enjeksiyonu olalı 83 gün oldu bugün yakında 3 ayımı dolduracağım. bacaklarımı ve doktoroumu hatırlayanlar bilir pek memnun değildim eridi eridi diyordum ikincisini olacağım diyordum hala öyle düşünüyorum ama eskisine göre hayatımda ne değişti diye soracak olanlara çoook şey diyebilirim yani etek elbise tayt giyiyorum artık :)her şey herkesin gönlüne göre hayırlı olsun inşallah.. :))

AGATHA canım aynı anda burda denk gelemiyoruz ve senin acelen var, elimden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırım, özelden mail adresimi yazıyorum ekle, detaylıca ne sormak istersen elimden geldiğince yardımcı oluyum tatlım...

Agatha gecmis mesajlarimizi okumani tavsiye ederim.ben,palmadoro,keske,katre,tekbenmiyim,blomma,arzuxx,purplecity,guzelderya,serpil1983 ayni doktora (superdry) yapan dra ameliyat olduk canim

Topiği konu dışı mesajlardan temizledim. Lütfen bacak estetiğine yönelik paylaşımlar yapalım..

Güzel forumlar dilerim.

Canlaaarrr::)) Bugün bandajları çıkardım sol bacağıma hafif kan oturmuş yine. SAĞ bacağım hala lıkır lıkır( Uff yaaa canım sıkkın. Kaç güne toparlayacak bunlar:))

arkadaşlar bir şey soracağım, sol bacağım ödem yaptı yine ufak bir bölgesi şişti, oradan şırıngayla çekilmesi gerekiyor sanırım, acıyor mu bu nasıl bir işlem bilen var mı ?

purplecity erime fln yok. süper bacakların yaa. keşke benimkiler de böle güel olsa(( offf

Sorununu bildiğim için yazmak istedim...dediğim gibi sabırlı ol ve mutlaka doktorunla paylaş sıkıntını...sevgiler..
deyra yazacakken yanlış olmuş kusura bakma

Son düzenleme:
Merhaba herkese,
8 gün önce bende ameliyat oldum. Benden lazer lipoliz ile karnımdan, midemden, yanlarımdan, basenlerimden, diz içlerimden, sırtımdan, uyluk içinden 3,5 kg yağ alındı ve baldırlarıma enjekte edildi ( 2sine toplam 180 cc ) Benim bölgesel fazlalıklarım vardı onlardanda kurtulmak istedim. Operasyonu genel anestezi altında oldum. yaklaşık 2.5 saat sürdü. Uyandığımda korkunç bir titreme ve çok şiddetli gerginlik ağrısı vardı. Pikenin içine sıcak hava verdiler ve bir süre sonra odaya götürdüler. Bayağı bir sızıntım oldu ayrıca sonda takılmıştı. Bir kaç saat sonra yaklaşık 10 dakika uğraşma sonucu ayağa kalkabildim. Benim için işkenceydi. 20 dakika kadar yürüdüm sonra sondamı çıkarttırdım. Dr geldi kontrol etti. Ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotiğe başladılar. Gece uyuyamadığım için tekrar ağrı kesici iğne yapıldı ve sakinleştirici verdiler. İyiki almışım asla uyuyamazdım.Yatakta kendimi nerdeyse 1 mm bile hareket ettiremiyordum çok garip ve şiddetli kas ağrısı oluyordu hareket ederken. Ertesi gün tekrar dr kontrolünden sonra eşimle hastaneden çıktık. Gece zor uyudum ayaklarım korkunç şişmişti sırtım ve belim çok ağrıyordu. hergün bir yerimin ağrısı fazlaydı. Ben de bütün korse var ayrıca mideyi çevreleyen bir korse daha var ki nefes aldırmıyor. Şimdi çok daha iyiyim ilk 3 gün yardım olmadan kalkamıyordum. Dün kontrolüm vardı ilk defa korseyi çıkarıp duş aldım bandajları çıkarmak bayağı işkenceydi. Morluklarım var ama doktorun söylediğine göre çok değilmiş bel ve sırt bölgem şimdiden oldukça iyi. Mikro yağ transplantasyonu denilen bir yöntemle bacaklarıma dolgu yapıldı oyüzden bacağımda çok delik var ve doktor %70 i kalır dedi Ben daha dolgun olmasını isterdim ama doktor daha fazlası tutunamazdı dedi şu anda bacaklarımda ve diz bölgemde fazlalık hala var ama 1 ay içinde büyük bir kısmı eriyecek 3-4 ay da kesin sonuç ortaya çıkacakmış. Yazdıklarım operasyon olmamışları korkutmasın benim neredeyse her yerimden yağ alındı ve sanırım gene iyi sayılırım...

geçmiş olsun loresima senden çok fazla yerden yerden yağ alındığı için diğer arkadaşlara göre daha zorlanmış olabilirsin ama geçtii güzel bacaklarınla mutlu günler diliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…