Cok tesekkur ederim darisi herkesin basina:)) benm dislardan alinmadi, diz altina ve bileklere dolgu yapildi. Benm basenler de sorunluydu biraz yagi da ordan alinca dolayli olarak onlardan da kurtuldum:)
Yag dolgusuyla kok hucrenin farkini ben de bilmiyorum :/ bazi arkadaslar ayni olduunu duymuslar. Acikcasi ben ameliyattan sonra doktoru 2 dkligina bandajlari cikarirken grdum bi daha ne aradim ne sordum.
canlarım,avtarımı tekrar değiştirdim çünküüüü hayatıma ilk kez yaz gerçekten geldi ,bu yaz ilk kez elbise giyerek başladım ve öyle devam edicem inşallah...Allahım sağlık ve mutluluğumuzu devam ettirsin hepimizin...Allah hepinize nasip etsin inanın çok içten temenni ediyorum. Resimdeki palmiye benim adımı temsil ediyor yani PALMADORO altın palmiye demek.işte bende o palmiye gibi yeşerdim artık ve hiç doyamadığım denize ,hiçbir zaman rahat oturamadığım şezlonglara sevinçle bakıyorum.Herşeye sizlerin desteğiniz sayesinde kavuştum,ve tekrar ediyorum ilk önce Allahıma sonra eşime ve deeee doktoruma hep dua ediyorum...darısı hala karar veremeyenlere.
merhabalar
uzun süre giremedim foruma, yurt dışındaydım
okunacak bir sürü yeni sayfa olmuş :)
ben etek giyebiliyorum ama dizlerimin altı biraz boşaldı ve diz içi çıkıntılarım da halen biraz var, tam olarak düzleşmemiş diz içlerim
her ne kadar etek giysem de bacaklarım çok düz görünmüyor, bir rötüşe ihtiyacım benim de var
yağ enjekte edilmeyecek olsa bile diz içlerimden biraz daha yağ alınmalı
arzuxx,
sana o akşam cevap yazacağımı söylemiştim ama valizimi henüz toplamadığım için ve ertesi gün yurt dışına çıkacağım için bilgisayarı açmaya vakit bulamadım
ama soruna cevap olmuştur umarım bu mesajım
ben çok memnun değilim, ama etek giyiyorum , buna da şükür
birkaç ay sonra rötüş düşünüyorum ben de
diz içlerini inceltmek için
bacak resmi çekmiyorum, moralim bozuluyor ama bi ara detaylı bir resim çekip fikirlerinizi alırım
kızlar foto yükledim merak edenler bakabilir.. 83 gün sonunda bana kalanlara... :/
purplecity erime fln yok. süper bacakların yaa. keşke benimkiler de böle güel olsa(( offf
kızlar foto yükledim merak edenler bakabilir.. 83 gün sonunda bana kalanlara... :/