- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 46
Günaydın canlar.Bugün ameliyat olalı 2 hafta oldu. Zorlu bir süreçtiama çok şükür daha iyiyim. Morluklar nerdeyse gitti. Yalnız dolgu yapılan yerlerin bazen daha çok moradığını görüyorum. Umarım geçici bir durumdur. İnşallah öyle kalmaz. Dikişlerimi kendim aldım :)) İtina ile dikiş alınır :)) sağ bacakta hala sıkıntı var ikisi eşit değil. umarım şişlikler inince birazda erime olursa düzelir(ne kadara toparlar ki?
Zoru atlatmadan...güzellikleri yaşayamıyor insan.Ben lazer lipo diye bir işlem yaptırdım...karnımda morluk azdı ama bacaklarımda çok du.. hiç takılma hepsi 3 haftada geçiyor...bu dikişlerini nasıl kendin aldın? Helal olsun cesaret ister...simetri olayı yani iki bacağın farklılığı daha çok yeni olduğun içindir...geçmiş olsun sonucun yüz güldüren sonuç olsun inşallah.
:)) Vallahi dikiş yerleri kurumuştu eşim görür de anlar korkusu da vardı, makası kolonya ile resmen yıkadım cımbızla iplikleri çekip makasla düğüm yerlerini kestim. Batikonlu pamukla pansuman yaptım, üzerine iz giderici krem sürdüm:)) ama siz yine de denemeyin olur mu:)))
ben de bir iki tanesini kendim çekip çıkarmıştım :>
ahahah bende az once 2 dıkısımı kendım aldım diren yerıne dıkıs atmıslar 1 ay oldu yenı farkettım(yuh) ıplık bası cıkmıs ordan elıme gelıyodu tuttum cektım kurumustu zaten (buda bahanem) aman diyim dıkkatlı olun sakaya gelmez
ben de bir iki tanesini kendim çekip çıkarmıştım :>
Bende anlamadım ???bizde niye hiç dikiş yok ? delphine ile doktorlarımız aynı bildiğim kadarıyla bizden kimsede dikiş yok.nereleri dikiyorlar ki?
yağ alırken ve enjekte ederken 2 mm çapında (çubuğun gireceği kadar) bi delik oluyo ya hani.. o deliğe dikiş atıyolar, açık bırakmıyo doktor.