Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Günaydın canlar.... Bugün itibari ile ameliyat olalı tam 2 hafta oldu. Zorlu bir süreçten sonra ok şükür iyiyim , dolgu yapılan yaerlerde hala acı var ayakta kaldığımda yoğunlaşan bir patlama hissi var ama ilk günlerle kıyaslarsam çok şükür Rabbime. Vücudumda ki morluklar çok az kaldı bacaklarımda da asarı sarı duruyor bazen özellikle ayakta kaldığımda morarıyor gibi geliyor. Umarım geçicidir. Birde mor bacaklarla kalmak istemem. Sizerin ne kadar sürmüştü geçmesi? Cumartesi kontrole gideceğim. Diişlerimi kendim aldım:) İtina ile dikiş alınır :))) Sağ bacakta sıkıntı var. Biraz şişlerin inmesi bira da erime ile düzelir diye umut ediyorum.:KK43:(

tekrar merhaba arkadaşlar.size şimdide benden 15 gün önce ameliyat olan yakınımdan bahsedicem.onun bacakları aynı bloomanın bacaklarının eski haline benziyordu.diz kapakları içe ve yanları dışa çıkık,birde bileklerde dışa çıkıklık vardı.ayrıca bilek içleri de içe doğru eğriydi.o günlük yaşantısına benden çok önce başladı çünkü bacağınızdan ne kadar yağ alma işlemi yapılırsa o kadar geç iyileşiyorsunuz.yağ konulan yerlerde hiç bir acı ve şiş olmuyor zaten.onun yağı çok az çıkmıştı her bir bacağa 80cc konulabildi ama doktor ameliyattan önce bize bileklere fazla yağ gidemeyeceğini oranın derisi çok ince ve sıkı olduğu için bunun tatmin edici olmayacağını söylemişti.yağı da anca içlere yettiği için bileklerde doktorun dediği gibi çok iyi bir sonuç olmadı ama o da şimdi tayt ve dar pantalon rahatlıkla giyebiliyor sadece kısa elbise giydiği zaman bilekleri biraz yüksek ayakkabılar tercih etmek zorunda kalıyor.Biz bu duruma bile şükrediyoruz .belki ilerde vücudu yağlanırsa bilek derileri de esnerse, kendi bilir tabi. ben hiç gerek görmüyorum tekrar küçük bir rötüş yapılabilir.hoşçakalın

Günaydın canlar.Bugün ameliyat olalı 2 hafta oldu. Zorlu bir süreçtiama çok şükür daha iyiyim. Morluklar nerdeyse gitti. Yalnız dolgu yapılan yerlerin bazen daha çok moradığını görüyorum. Umarım geçici bir durumdur. İnşallah öyle kalmaz. Dikişlerimi kendim aldım :)) İtina ile dikiş alınır :)) sağ bacakta hala sıkıntı var ikisi eşit değil. umarım şişlikler inince birazda erime olursa düzelir:KK43:(ne kadara toparlar ki?

Günaydın canlar.Bugün ameliyat olalı 2 hafta oldu. Zorlu bir süreçtiama çok şükür daha iyiyim. Morluklar nerdeyse gitti. Yalnız dolgu yapılan yerlerin bazen daha çok moradığını görüyorum. Umarım geçici bir durumdur. İnşallah öyle kalmaz. Dikişlerimi kendim aldım :)) İtina ile dikiş alınır :)) sağ bacakta hala sıkıntı var ikisi eşit değil. umarım şişlikler inince birazda erime olursa düzelir:KK43:(ne kadara toparlar ki?

Zoru atlatmadan...güzellikleri yaşayamıyor insan.Ben lazer lipo diye bir işlem yaptırdım...karnımda morluk azdı ama bacaklarımda çok du.. hiç takılma hepsi 3 haftada geçiyor...bu dikişlerini nasıl kendin aldın? Helal olsun cesaret ister...simetri olayı yani iki bacağın farklılığı daha çok yeni olduğun içindir...geçmiş olsun sonucun yüz güldüren sonuç olsun inşallah.

Son düzenleme:
Zoru atlatmadan...güzellikleri yaşayamıyor insan.Ben lazer lipo diye bir işlem yaptırdım...karnımda morluk azdı ama bacaklarımda çok du.. hiç takılma hepsi 3 haftada geçiyor...bu dikişlerini nasıl kendin aldın? Helal olsun cesaret ister...simetri olayı yani iki bacağın farklılığı daha çok yeni olduğun içindir...geçmiş olsun sonucun yüz güldüren sonuç olsun inşallah.

ben de bir iki tanesini kendim çekip çıkarmıştım :>

:)) Vallahi dikiş yerleri kurumuştu eşim görür de anlar korkusu da vardı, makası kolonya ile resmen yıkadım cımbızla iplikleri çekip makasla düğüm yerlerini kestim. Batikonlu pamukla pansuman yaptım, üzerine iz giderici krem sürdüm:)) ama siz yine de denemeyin olur mu:)))

:)) Vallahi dikiş yerleri kurumuştu eşim görür de anlar korkusu da vardı, makası kolonya ile resmen yıkadım cımbızla iplikleri çekip makasla düğüm yerlerini kestim. Batikonlu pamukla pansuman yaptım, üzerine iz giderici krem sürdüm:)) ama siz yine de denemeyin olur mu:)))

ahahah bende az once 2 dıkısımı kendım aldım diren yerıne dıkıs atmıslar 1 ay oldu yenı farkettım(yuh) ıplık bası cıkmıs ordan elıme gelıyodu tuttum cektım kurumustu zaten (buda bahanem :p) aman diyim dıkkatlı olun sakaya gelmez :KK16:

ahahah bende az once 2 dıkısımı kendım aldım diren yerıne dıkıs atmıslar 1 ay oldu yenı farkettım(yuh) ıplık bası cıkmıs ordan elıme gelıyodu tuttum cektım kurumustu zaten (buda bahanem :p) aman diyim dıkkatlı olun sakaya gelmez :KK16:

canım arkadaşım naber:KK3:her topiği geziyoruz maşallah:nazar: sende 1 ayda anca gördün demek ki :KK1: çok öptüm seni

canlarım,avtarımı tekrar değiştirdim çünküüüü hayatıma ilk kez yaz gerçekten geldi ,bu yaz ilk kez elbise giyerek başladım ve öyle devam edicem inşallah...Allahım sağlık ve mutluluğumuzu devam ettirsin hepimizin...Allah hepinize nasip etsin inanın çok içten temenni ediyorum. Resimdeki palmiye benim adımı temsil ediyor yani PALMADORO altın palmiye demek.işte bende o palmiye gibi yeşerdim artık ve hiç doyamadığım denize ,hiçbir zaman rahat oturamadığım şezlonglara sevinçle bakıyorum.Herşeye sizlerin desteğiniz sayesinde kavuştum,ve tekrar ediyorum ilk önce Allahıma sonra eşime ve deeee doktoruma hep dua ediyorum...darısı hala karar veremeyenlere.

Bende anlamadım ???bizde niye hiç dikiş yok ? delphine ile doktorlarımız aynı bildiğim kadarıyla bizden kimsede dikiş yok.nereleri dikiyorlar ki?

yağ alırken ve enjekte ederken 2 mm çapında (çubuğun gireceği kadar) bi delik oluyo ya hani.. o deliğe dikiş atıyolar, açık bırakmıyo doktor.

1 haftadir takip edemedim burayi, 1 saattir birikmis sayfalari okuyorum.

Palmadora: benim bileklerde ince, az yag konulmasina ragmen etek giyebilecek durumdami yakinin???

Ukalayci, azelim beni arkadas olarak Kabul edermisiniz lutfen resimlerinizi cok merak ediyorum

Azelim gordum... Wowww masallah bacaklarin Cook guZel olmusssss gercekten!!!!

O kadarda sorunlu degildi bence seninkiler.

Canim masallah senin bacaklarda superrrrrr olmus.... Harika gule gule kullan. Gelsin taytlar etekler elbiseler!

Bence seninkide azelimdeki Gibi cok sorunlu degilmis.

Disyanlardan aldirdinmi? Ve bileklere ilave oldumu?

Kok hucre diye yazmistin, simdi yag enjekteyle kok hucrenin farkini anlamaya/ bulmaya calisiuorum:KK43:

Canim ozelden dktronun yazarmisin, ben ozel msj atamiyorum malesef

yağ alırken ve enjekte ederken 2 mm çapında (çubuğun gireceği kadar) bi delik oluyo ya hani.. o deliğe dikiş atıyolar, açık bırakmıyo doktor.

Merak etme o dikiş yerlerinde sıfır iz kalıyor...tecrübeyle sabit bende çok vardı hepsi geçti yerini arasan bulamazsın.

X