:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Canım...yazdıklarının altına imzamı attım :)
Bacak sorunu olmayan birinin neden bukadar ısrarlı olduğunu anlamış değilim!
.
Kralkaya eğer dalgalar geciciyse bence sekli güzel olmuş. Ama sag bacakta biraz Şişlik gördüm umarım asimetri değildir yanlış gormusumdur.
Uff cok acıyor mu?
Benim şişliklerim çok fazlaYatakta bile yatamıyorum çorapsız aykta duramıyorum bacaklarım patlayacak gibi oluyor. Uff yaaa okula da başladım ( Ne zaman geçecek bu şişlikler. Birisi dokunacak diye aklım çıkıyor (((
Benim son 15 gündür bileklerim ve ayaklarımın sadece üstü acayip kaşınıyor,her yerini kanattım yara yaptım resmen ya.Kaşındıkça yaralar iyileşemiyor tabi.Ne yaptıysam da geçmedi.Sürekli yıkıyorum,kremler sürüyorum.Enteresan bir şekilde sadece oralar kaşınıyor.Bileklerime konulan yağdan mı, bir şeyleri mi bozduk cildimle ilgili diye bile kurdum kafamda ama üstünden 9 aydan fazla zaman geçti mümkün değil bence.Aranızda ameliyat sonrası kaşıntı problemi yaşayan var mı yoksa bundan muzdarip olan "tekbenmiyim" :))
dun amelıyat oldum bugun ilk gunum..ufak tefek agrılarım var ama ıyıyım.merek eden herkeze tesekkur ederım.
sunuda eklemek ıstıyorum benım bacaklarımda sılıkon vardı fakat parcalanmıslar ıcerde ikinci kez sılıkon taktırmak ıcın konusmustuk dr byle ama duruma gorede kok hucre cok sukur kok hucre oldu bununla ılgılı mutluyum ama ıyılesme surecı zor gıbı allah yardımcımız olsun.ptsı ıs bası yapmam lazım umarum 1 haftadayoluna gırer brz.sızlerı tkıptetym
dun amelıyat oldum bugun ilk gunum..ufak tefek agrılarım var ama ıyıyım.merek eden herkeze tesekkur ederım.
sunuda eklemek ıstıyorum benım bacaklarımda sılıkon vardı fakat parcalanmıslar ıcerde ikinci kez sılıkon taktırmak ıcın konusmustuk dr byle ama duruma gorede kok hucre cok sukur kok hucre oldu bununla ılgılı mutluyum ama ıyılesme surecı zor gıbı allah yardımcımız olsun.ptsı ıs bası yapmam lazım umarum 1 haftadayoluna gırer brz.sızlerı tkıptetym
Sunuda eklemek ıstıyorum benım bacaklarımda sılıkon vardı fakat parcalanmıslar ıcerde ikinci kez sılıkon taktırmak ıcın konusmustuk dr byle ama duruma gorede kok hucre cok sukur kok hucre oldu bununla ılgılı mutluyum ama ıyılesme surecı zor gıbı allah yardımcımız olsun.ptsı ıs bası yapmam lazım umarum 1 haftadayoluna gırer brz.sızlerı tkıptetym
geçmiş olsun turi mutlu olmanı diliyorum şahsen ben şu an memnun değilim psikolojim bozuldu eskidende pek düzgün değildi ama şu an daha çok yerlerimi kafaya takıyorum yağ alınan yerlerle ilgili çok mutsuzum(