geçmiş olsun turi mutlu olmanı diliyorum şahsen ben şu an memnun değilim psikolojim bozuldu eskidende pek düzgün değildi ama şu an daha çok yerlerimi kafaya takıyorum yağ alınan yerlerle ilgili çok mutsuzum(
Benim son 15 gündür bileklerim ve ayaklarımın sadece üstü acayip kaşınıyor,her yerini kanattım yara yaptım resmen ya.Kaşındıkça yaralar iyileşemiyor tabi.Ne yaptıysam da geçmedi.Sürekli yıkıyorum,kremler sürüyorum.Enteresan bir şekilde sadece oralar kaşınıyor.Bileklerime konulan yağdan mı, bir şeyleri mi bozduk cildimle ilgili diye bile kurdum kafamda ama üstünden 9 aydan fazla zaman geçti mümkün değil bence.Aranızda ameliyat sonrası kaşıntı problemi yaşayan var mı yoksa bundan muzdarip olan "tekbenmiyim" :))
dun amelıyat oldum bugun ilk gunum..ufak tefek agrılarım var ama ıyıyım.merek eden herkeze tesekkur ederım.
sunuda eklemek ıstıyorum benım bacaklarımda sılıkon vardı fakat parcalanmıslar ıcerde ikinci kez sılıkon taktırmak ıcın konusmustuk dr byle ama duruma gorede kok hucre cok sukur kok hucre oldu bununla ılgılı mutluyum ama ıyılesme surecı zor gıbı allah yardımcımız olsun.ptsı ıs bası yapmam lazım umarum 1 haftadayoluna gırer brz.sızlerı tkıptetym
ne zaman düzeltecek onları? Ya da düzelttirmeyi düşünüyor musun?
Azelim yag alinan yerlerini kafana takmak icin cok erken onlar surekli sekil degistiriyor merak etme,bol su ic,tuzlu yeme doktorumun bugunku kontrolumde ki bana soyledigi ogutler bunlar:)))))ama sunu anlamadim kralkaya
Ve sende ne dikisi var?bizde dikis yoktu da bacaginizda mi?gobegimizde mi? Bence oralari dusunme simdi guzel bacaklarinin kwyfini cikar.
palmadoro dizimin üstündeki bölge var ya bacağın yarısına kadar olan bölüm oturunca o kadar kötü ki anlatamam yani acı bi benzetme olacak ama hani afrikalı insanların açlıktan geldiği durum gibi oralar nasıl düzelicek ki?sende de var nı öyle durumlar
kalça desen dümdüz. benim hayalimde göbek ve bel bölgesinden alınması vardı ama malesef öyle olmadı
Tekbenmiyim, kralkaya kaşıntı olması normal diil bildigim kadarıyla, kaşıntıyla birlikte morlukta varmı bacaklarınızda?
Benimki de kasim kasim kasiniyodu sonra farkettim tuylerim cikiyo:)
İnşallah iltihap değildir kızlar... Blomma sen silikonu neden istemiyorsun? Yani daha ufagi ile değiştirmek istemiyor muydun? Ben de silikonu düşünüyorum da o yüzden soruyorum
kralkaya mesajıma cveap vermemissin
zaten hassasım aaaaaaadoktor dıslardan aldı mı sende?? sanki dıs yanların incelmis geldi bana :44:
Azelim canim moralini bozmak istemem ama bu diz üstlerindeki cukurluk olayini gülerer arkadasimizda yasadi oralardan fazla yag alinmasi bu sonucu doguruyor ama seninki erken bir dönem belki gecici birseydir ve umarimda öyledir...