yağ alınan yerler kilo alsanda dolgunlaşmıyor yağ hüceleri orda artık olmadığı için, ama yağ verilen yerler normalden fazlaysa şişmanlayınca şişen bölüm dahada şişman duruyo. dengesiz yağ alan dr lara dikkat!
benim yağ transferi dolgu yani. ama durupdururken acımıyo bastırırsan korkudan belkide. herifinde eller pense, orantısız güç sergiliyo bazen. genlerinde ayı geni olduğu için korkudan salamıyosun zaten bi ayılık yapar diye.
:)) Ayy çok alemsin vallahi. Seninde kök hücre o zaman. Erime oldu mu hayatım memnun musun? Ben şahsen biraz erisinler istiyorum böyle hoş değil çünkü(
canım ben 2 haftadan sonra yavaş olmakla birlikte yürüyorum halen eskisi gibi değil ama iyi işte. dikişlerim daha düşmedi hatta bi taraf sanki ihtahaplı gibi duruyor aklım oraya da takıldı gerçi şu an antibiyotik kullanıyorum 6 gündür. varis çorabına gelince doktorun verdiğini bir hafta sonra çıkardım ama nişanlım almıştı markaya bakmadım dizin üstünde olanlardan aldım çok rahatladım ilk verdikleri çok sıkıyordu şu an kullandığım orta basınçlı baldırımı ölçüp ona göre almıştı nişanlım
bence diz üstü al öyle olunca çok sıkmıyor ama kumaşta oturduğun zaman belli olabilir resim ne zaman ekleyecen canım
tşk ederim gülerler ben doktora kalçamdan alma demiştim o da çok az alacağını söyledi diz üstünü hiç söylememişti bile bana. bi yerleri düzelteyim derken diğer yerleri bozmanın hiç bi mantığı yok bence yeni ameliyat olaacak arkadaşlar siz dikkatli olun herşeyi söyleyin. yani ben şimdi kalçayı ve dizüstümü kafaya takıyorum yeni takıntılar oluştu bende diz üstüm ayaktayken pek belli değil otururken çok kötü duruyor ama kalça çoook kötü bana göre dümdüz olmuş sinirlerim çok bozuk ya
canım tekrar geçmiş olsun başarılı görünüyor bacakların ama daha zamanımız var iyi oldu diyebilmek için benim çok moralim bozuk ya dışarı çıkmak istemiyorum kendime bi şey yakıştırmıyorum kalçam yüzünden. sanki ütü basmışlar güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım valla
Çok geçmiş olsun tekrar, bu iş için ideal bacaktı bence senin ama işki bu kadar sıkıntı çekiliyo tam istediğin gibi olacak bence. birde dilerim çakır çukur bişeyler olmaz benim gibi.
canım tekrar geçmiş olsun başarılı görünüyor bacakların ama daha zamanımız var iyi oldu diyebilmek için benim çok moralim bozuk ya dışarı çıkmak istemiyorum kendime bi şey yakıştırmıyorum kalçam yüzünden. sanki ütü basmışlar güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım valla