Bacak dolgusu yaptıran var mı?

geçmiş olsun turi mutlu olmanı diliyorum şahsen ben şu an memnun değilim psikolojim bozuldu eskidende pek düzgün değildi ama şu an daha çok yerlerimi kafaya takıyorum yağ alınan yerlerle ilgili çok mutsuzum :KK43:(

Azelim yag alinan yerlerini kafana takmak icin cok erken onlar surekli sekil degistiriyor merak etme,bol su ic,tuzlu yeme doktorumun bugunku kontrolumde ki bana soyledigi ogutler bunlar:)))))ama sunu anlamadim kralkaya
Ve sende ne dikisi var?bizde dikis yoktu da bacaginizda mi?gobegimizde mi? Bence oralari dusunme simdi guzel bacaklarinin kwyfini cikar.

Benim son 15 gündür bileklerim ve ayaklarımın sadece üstü acayip kaşınıyor,her yerini kanattım yara yaptım resmen ya.Kaşındıkça yaralar iyileşemiyor tabi.Ne yaptıysam da geçmedi.Sürekli yıkıyorum,kremler sürüyorum.Enteresan bir şekilde sadece oralar kaşınıyor.Bileklerime konulan yağdan mı, bir şeyleri mi bozduk cildimle ilgili diye bile kurdum kafamda ama üstünden 9 aydan fazla zaman geçti mümkün değil bence.Aranızda ameliyat sonrası kaşıntı problemi yaşayan var mı yoksa bundan muzdarip olan "tekbenmiyim" :))

TEKBENMIYIM kasinti bendede oluyor özellikle sol bacagimda bilege dogru, bunu ben silikonun iceride iyilesmesine bagliyorum ama kontrole gidersen benide bilgilendir canim:)

dun amelıyat oldum bugun ilk gunum..ufak tefek agrılarım var ama ıyıyım.merek eden herkeze tesekkur ederım.
sunuda eklemek ıstıyorum benım bacaklarımda sılıkon vardı fakat parcalanmıslar ıcerde ikinci kez sılıkon taktırmak ıcın konusmustuk dr byle ama duruma gorede kok hucre cok sukur kok hucre oldu bununla ılgılı mutluyum ama ıyılesme surecı zor gıbı allah yardımcımız olsun.ptsı ıs bası yapmam lazım umarum 1 haftadayoluna gırer brz.sızlerı tkıptetym

Canim gecmis olsun, biliyorsun bendede silikon var ve bende silikonu kücügüylemi degistirsem yoksa cikarttirip yagmi enjekte ettirsem bilemiyordum ama senin durumun bana isik olabilir bende silikona pek istekli degilim, lütfen bacaginin durumunu en ince ayrintisina kadar yaz ve iyilesme sürecininde nasil gelistigiyle ilgili beni bilgilendir, silikonu cikarinca bacakta bir sarkma falan oluyormu peki? senin bir önceki kesi izin bellimiydi bes sene sonra?

Son düzenleme:
Azelim yag alinan yerlerini kafana takmak icin cok erken onlar surekli sekil degistiriyor merak etme,bol su ic,tuzlu yeme doktorumun bugunku kontrolumde ki bana soyledigi ogutler bunlar:)))))ama sunu anlamadim kralkaya
Ve sende ne dikisi var?bizde dikis yoktu da bacaginizda mi?gobegimizde mi? Bence oralari dusunme simdi guzel bacaklarinin kwyfini cikar.

palmadoro dizimin üstündeki bölge var ya bacağın yarısına kadar olan bölüm oturunca o kadar kötü ki anlatamam yani acı bi benzetme olacak ama hani afrikalı insanların açlıktan geldiği durum gibi oralar nasıl düzelicek ki?sende de var nı öyle durumlar
kalça desen dümdüz. benim hayalimde göbek ve bel bölgesinden alınması vardı ama malesef öyle olmadı:KK43:

palmadoro dizimin üstündeki bölge var ya bacağın yarısına kadar olan bölüm oturunca o kadar kötü ki anlatamam yani acı bi benzetme olacak ama hani afrikalı insanların açlıktan geldiği durum gibi oralar nasıl düzelicek ki?sende de var nı öyle durumlar
kalça desen dümdüz. benim hayalimde göbek ve bel bölgesinden alınması vardı ama malesef öyle olmadı:KK43:

Cnm tam anlayamadim ya ama soyle soyliyim. Enim diz kapaklarimda aynen dedigin gibiydi yag alindigi icin cunku benim yasim var biliyosun derim zaten sarkmisti:)))amA simdi eskisinden daha iyi toparladi .ben ameliyattan once doktora sormustum ya bu dizler bosalinca sallanirsa derilerim diye(su cok soru sormak adimi cikardi:)))))merak etme deri kendini kolay toparlar demisti.optm canim bozma moralini.corabini giymeye devam et bence toparlarlar.

Tekbenmiyim, kralkaya kaşıntı olması normal diil bildigim kadarıyla, kaşıntıyla birlikte morlukta varmı bacaklarınızda?

Tekbenmiyim, kralkaya kaşıntı olması normal diil bildigim kadarıyla, kaşıntıyla birlikte morlukta varmı bacaklarınızda?

Ben de morluk yok sadece öyle güzel kaşınıyor ki bazen anlatamam.Tabi sonra fark ediyorum derimi soyduğumu.
BLOMMA canım eğer yakın zamanda gidebilirsem -ki rötuş için bir an önce gitmeyi istiyorum- ilk önce bunu soracağım.Sana da haber veririm canım.

İnşallah iltihap değildir kızlar... Blomma sen silikonu neden istemiyorsun? Yani daha ufagi ile değiştirmek istemiyor muydun? Ben de silikonu düşünüyorum da o yüzden soruyorum

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın ama zamanı beklemek gerekiyor inş düzelir varis çorabını cumartesi çıkaracam 3 hafta doluyor daha fazla giymeye gerek yok değil mi bugün çıkardım yıkadım bütün gün giyemedim zaten çok fazla hareketli değilim sürekli evdeyim sabah gitecem artık

TURİ, çok geçmiş olsun. Yalnız silikonun parçalanmasını anlamadım. Açıklayabilirmisiniz?
TEKBENMİYİM; kaşıntıların bir nedeni olup olmadığını anlamak için telefonla doktoru arayıp soramazmısın? Görüşme gününü bekleme bence.
Arkadaşlar nerde ise 3 yıldır bu siteyi takip eden birisi olarak artık bu ameliyatın iyi sonuçlarından umudumu kestim gibi. Ameliyat olup bunu sorunsuz atlatan tek seferde kurtulan nerde ise bir elin parmakları kadar arkadaşımız var. Dikkat edin bir elin parmakları kadar. Ameliyat olan çoğunluk mutsuz. Varis çorabından şikayet, yağ alınan yerlerden şikayet, silikondan şikayet, şeklinden memnun olmama had safhada.
Doktor seçimi çok önemli ama doktordan ziyade zor bir ameliyat çok zor. Benim görüştüğüm bir estetik cerrahı bu ameliyatı yapmadığını söyledi. Ne silikon ne yağ enjeksiyonu. Çünkü memnuniyet oranı düşük zor bir ameliyat dedi. Parasını felan istemiyorum dedi :)
Sizlerin moralini bozmuş olabilirim ama benimde moralim bozuk :KK43:
Umarım daha iyi teknikler bulunurda daha sorunsuz geçer ameliyatlar...
Bu akşamlık bu kadar :KK43:

İnşallah iltihap değildir kızlar... Blomma sen silikonu neden istemiyorsun? Yani daha ufagi ile değiştirmek istemiyor muydun? Ben de silikonu düşünüyorum da o yüzden soruyorum

Canim yine silikon takilirsa memnun olacagimin garantisi yok yani sekil olarak diyorum ayrica bu silikonlarin ömürlük oldugunu düsünmüyorum ileride mutlaka degistirmek gerekecek buna doktorda ihtimal verdi dediki zamanla dizler bile yipraniyorki buda eskiyebilir ve degismesi gerekebilir ben zaten ameliyat kotami doldurdum bunun kesinlikle son olmasini istiyorum o yüzden benim icin en iyisini secmek istiyorum ayrica resim yükledigimde bir cok arkadasimin yorumu silikonu cikartmam yönünde oldu yag enjeksiyonlu halini begendiler ama rutus gerekir yani biraz daha kalini olsa iyi olur dediler, bana 140 cc silikon büyük geliyorsa demekki daha az yagla isim hallolur diye düsünüyorum , tabi bunlar benim düsüncem bakalim doktor ne diyecek..

Azelim canim moralini bozmak istemem ama bu diz üstlerindeki cukurluk olayini gülerer arkadasimizda yasadi oralardan fazla yag alinmasi bu sonucu doguruyor ama seninki erken bir dönem belki gecici birseydir ve umarimda öyledir...

kralkaya mesajıma cveap vermemissin :KK47:
zaten hassasım aaaaaaa :KK37: :KK17: doktor dıslardan aldı mı sende?? sanki dıs yanların incelmis geldi bana :44:

:)) Canım benimm öcür dilerim. Yeni gördüm mesajını. Dış yanlardan almadı, sadece isteğim üzerine yanları birazcık doldurdu, dizin dış yanlarını:))

Azelim canim moralini bozmak istemem ama bu diz üstlerindeki cukurluk olayini gülerer arkadasimizda yasadi oralardan fazla yag alinmasi bu sonucu doguruyor ama seninki erken bir dönem belki gecici birseydir ve umarimda öyledir...

Öncelikle çok geçmiş olsun,en kısa zamanda istediğin görüntüye kavuşursun inşallah....benim şöyle bir tecrübem oldu gecen sene çok medyatik bir doktora bacaklarımdaki sorun için başvurdum...ve iyi bir para vererek yağ aldırdım... o zamanlar bu kadar ince eleyip sık dokumuyordum,adını yazmıyorum kendim... sıklıkla bulunduğum forumda yazdım...bacaklarımda çökmeler ve aşırı dalgalanma oldu..Blommanın da yazdığı gibi bu fazla yağ almadan dolayı oluyor,ve çok üzücü ama geçmiyor,ben şikayetçi olunca başka yerden yağ alıp o çukurlukları doldururum demişti....kendini üzme her şeyin çaresi var

Son düzenleme:
X