Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben daha önce de yazmıştım şimdi konusu açılınca aklıma geldi tekrar yazayım; burada (antalya) yurtdışından birçok hastanın gelip burun, meme vs yaptırdığı Dr a gitmiştim. Mart ayıydi sanırım. Bana normal yağ dolgusu önerdi o da 1 seneye erir tekrar etmek gerekir dedi. Silikonu hiç yapmamış yapılmasını yurtdisinda katıldığı bir toplantıda onermiyorlarmis.

(Ben buna rağmen silikonu düşündüm bu arada)

teşekkür ederim arkadaşlar bilgi verdiğiniz için ama varis çorabı varken çok belli olmuyor çorap yokken ve otururken zayıflmış gibi görünüyor aşağı doğru deri sarkıyor sanki bir de işin komiği sanki üst bacağımın iç tarafının yarısına kadar almış yağları üst tarafı da duruyor komik bi görüntü olmuş. benim önceden de bacaklarım çok kalın değildi ki doktorum ameliyat öncesinde ben bacaklarım eşit olmazsa ne olacak diye sorduğumda hallederiz demişti o konuda sorun yaratacağını sanmıyorum hatasını düzeltecektir ama benim bir daha yağ aldırma enjekte ettirme gibi bi şeye sabrım ve zamanım yok gibi. dediğim gibi 2 ay sonra da düğünüm var

Arkadaşlar ben hem maddi hem manevi bir sene kadar beklemek zorundayım...bu arada araştırmalara devam tabi...şimdi benim merak ettiğim "azelimin probleminden yola çıkarak", yağ enjeksiyonunda bu alınması gereken yağlar sadece bel ve göbekten alınsa olmuyor mu?Çünkü benim de bacaklarım vücudumda en son kilo alan yerler ve diz içi dışında yağ alınmasını istemem!Daha fazla orantısızlık söz konusu olur gibi...

Arkadasim lütfen her gün gir ve durumun hakkinda birseyler yaz, simdi seni takipteyim senin durumun bana yol gösterecek umarim memnun kalirsinda banada yardimci olursun!!!!
Bu arada bacaginda parcalanan silikonun markasi neymis ve nasil böyle parcalanmiski?????

Son düzenleme:

Olur bence. Bana bacagindaki yaglar yetmezse belinden aliriz demisti dr. Ama burada bir arkadas bi doktora sormustu sanirim bu konuyu.. O doktor da bacak yaglari daha iyi tutunuyo demisti sanirim. Ama iki yag arasinda ne fark vardir bilemiyorum.

Merhaba blomma,bıldgın gıbı 21 de amelıyat oldum.aslında silikonlar cıkıcak başka küçük silikon takılacaktı fakat ben dr beye amelıyata gırmeden soyledım eger silikonlar cıkınca uygunsa sılıkon takmadan olsun dedım cunku benım ıcın uygun olursa silikonsuz olsun dedım.pek mumkun gorunmuyor ama bakalım dedı.sonrasından amelıyattan cıktım silikonlar patlamıs ıcerde bıraz daha beklense temızlenmesıde zorolurmus nasıl patlamıs bılmıyorum.
durum su kı ıkıncı kez sılıkon takılmadı kok hucre oldu boyle olmasına mutlu oldum.bacaklarım baya ınce ama ben ztn kalın olmasındansa ınce olmasınııstıyordum.bıleklerıme hıc bısı ıstemedm o yuzdende konulmadı.
31mayıs kontrolm var bakalım suanda korse var o yuzden anlmıyorm korsesız grdgmde daha ıyı anlayacaım ama suan goruntusnden memnununm.

Forumu telefonumdan takip ettiğim için herşeyi okuyamıyorum.Bana karşı yaptığınız suçlamaları okumuştum üstüme bile alınmadım ve gülüp geçtim .Fakat, bugün tekbenmiyim adlı arkadaşa benimle ilgili yaptığınız sanki sizin için yazmışım gibi ima ettiğiniz yazınızı okudum.Ben foruma ELVAN adıyla giren ve sadece ben değil diğer arkadaşlarımın ve yağmurluğun da asistan olarak düşündüğü kişinin yazısını kopyalayıp altına onunla ilgili yorumumu yazdım.Bunu bana düşündüren doktor adı vermesi ve aramızda bile birbirimize vermeye çekindiğimiz telefon numarasını foruma yazmasıydı..Fakat garip bir şekilde sanki ELVAN sizmişsiniz gibi hiç tanımadığınız ve o kişi kendini savunmaya hiç ihtiyaç duymadığı halde başından beri anlamsız bir şekilde kendisini savunduğunuz kişiye sanki bu yorumu sadece ben yapmışım gibi beni hedef aldınız..Aynı yorumu geçmiş sayfalarda benim doktorumun adını veren JANNA adlı kişiye de yazmıştım geçmişi okursanız bulursunuz.Ve o kişi forumdan silindi.Yani gene buraya benim doktorumun adını yazsalar altına benim doktorum da o yazmam.o zamanda yazmadım. Foruma girdiğinizden beri sizinle hiçbir alıp veremediğim olmadı ,size hiçbir şekilde asistan muamelesi yapmadım ve ima dahi etmedim,doktorunuza kaportacı falan demedim,sadece isimlerin yazılmaması gerektiğini kibarca belirttim ve açıkladım. Sizi tanımıyorum bile size herhangi bir yazımda kabalık etmiş değilim ve bunu böyle anlamanızı gerektirecek bir yorumum varsa size karşı lütfen kopyalayın.Benim için söylenen hiçbir şey beni rahatsız etmez benimle ilgili herşey düşünebilirsiniz ve yazabilirsiniz yorum yapmaya bile gerek duymuyorum.siz ve burada ki herkes için geçerli..ama sizin için yazmadığım birşeyi size yazmışım gibi yansıtmanız beni rahatsız etti.Lütfen yazdıklarımı birkez daha inceleyin.Ben burada bugüne kadar kimseye kabalık etmedim isim yazanlar dışında ,oda kabalık sayılmaz zaten uyarı niteliği taşır.,etmeyeceğim de.

Canlarımmm, dostlarımmm:))) Bugün daha iyiyim morluklarım azaldı bayağı. Biodermanın arnica kremini öneririm bana iyi geldi. Ödemi de alıyor. Çorabı da değiştim dizüstü aldım ohh rahatladım. Topuk arkalarım halaa çok kötü ama( Dikişler kurudu ama hala düşmedi. Çorap varken rahatım ama çorabı çıkardığımda dolgu yapılan yerler sanki düşecek gibi aşağı aşağı çekiliyor gibi acı veriyor. Terliksiz yere basamıyorum. Hafif topukluyla rahat basabiliyorum. Dolgu yapılan yerlerin morlukları azaldı ama ara sıra artıyor gibi bir anlam veremiyorum. Sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı. Sol bacağım çok güzel ama sağ hayır (

Canım arkadaşlarım Regaip kandiliniz mubarek olsun,Yüce Rabbim ne muradımız varsa hayırlısıyla versin.Hepimizi ailemize ,sevenlerimize ve sevdiklerimize bağışlasın.

yağmurlukla...bu konuyla ilgili özelden yazıştım arkadaşım... bu elvan denilen kişi.. gercekten asistanmı ? diye böyle birşey varsa bilelim böyle yazmışsınız diye oda bana aynen ben asistan demedim dedi eğer yağmurluk bana asistan deseydi ben tel açıp neden böyle birşey yapma gereği duydunuz diye soracaktım.. ben o kişiyi tanımam etmem verdiği numaradan aradım sanal ortam tel numarası verilmez kötü niyetli insanlar olabilir diyede uyardım.Bu kişi doktora ameliyat olmuş,dediğine göre ve doktor daha önce ukalaycı arkadaşa bu kişiden bahsetmiş...ben rahatsızlık duyduğum bir olayı açık seçik yazdım!!!!

Senin bu yazdıklarında tek katıldığım yer bu kişinin numarasını yazması ve doktorunu övmesi kısmıdır...ben hep paylaşımlarımda yazdım her doktorların iyi kötü sonuçları var benim beğenmediğimi bir başkası beğenebilir... bu kadar övmek de yersiz tabi bu benim düşüncem kimseyi bağlamaz...benim seninle bir alıp veremediğim olamaz karşılıklı iyi niyetli olduğumuz sürece...

Son düzenleme:
Palmodara iyi hatırlattın canım benim:) Herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin dualarınız kabul olsun.

cesur arkadaşım yaşadıklarının hepsi çook normal endişe etme,şu an bacaklarında ödem var fark çok doğal.melissa çayı ,rezene,yeşil çay iç,bol su iç günde 2lt,tuzlu yeme,ayaklarını mümkün olduğunca kalbinden yüksekte dinlendir,gündüz yapamıyorsan gece 2-3 yastık al ayağının altına öyle uyu.yağlarının üzerine yatma ayak altına yastık alamıyorsan iki bacağının arasına yastık sıkıştır ki yağların yatağa ya da iki bacağının yağlı yerleri üst üste gelmesin.Ayaklarının yüksekte olması şişmeyi ve çürümeyi önleyecek.öpüyorum seni sorulara açığım.

teşekkür ederim canım benim. Eşim bilmediği için asıl sıkıntı akşam ve geceleri :)) Ama gündüz soğuk duş alıp kremleniyorum çorabı giyip yukarı dikiyorum :)) Yeşil çayı hergün içerdim ameliyat olalı bıraktım. Tekrar başlayayım. Öpüldün muck muck:))

kralkaya sen silikon taktırmadın mı

turi merhaba.bende silikon düşünüyorum ama yzını okudum çok şaşırdım ömürlük diyorlr ama seninkiler patlamış cnm ne olur bana patlayan silikonu kim yapmıştı mrksı belliyse adını ve son olarak ta son yapan dr adını bana yazarmısın rica etsem benim için çok önemli bende karar aşamasındayım.

özelden yazamadıgım ıcın dr adını veremıyorum rkadasım ama benım soyledıgımle karar hemen vermemutlaka guvenebılecegın bır drla gorus ıstedıklerını soyle fıkır al.ben sılıkona tekrar karar vermstım ama cok zayıf oldugum ıcın sılıkona krrvermıstm.ama dr bey duruma göre hareket ettı amelıyatta olabılecegını gorunce yapmıs sukurler olsun.tabı beklentın yuksekse bılmıyorum ama benm bacaklarım bırlesmıyor ama rahatsız eden bı goruntude yok ztn ben bundan fazlasını ıstememıstım.bu halıyle kalsın yeter bana:)

Canim doktorun ne kadar yag koydugunu biliyormusun (eger bilmiyorsan kontrolde sorarmisin) ve nerelerden yag aldi canim, ayrica boyun ve kilonuda yazarsan sevinirim.
GUZELDERYA sen nasilsin bilegindeki sislik indimi canim? Sekilden memnunmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…