Arkadaşlar forumu uzaktan takip edicem demiştim ama benimde sizin gibi kafam çok karışmıştı.Bende bu konuyla ilgili güvenilir bir kaynaktan kök hücrede saflaştırma diye bir işlem var mı?diye bilgi istedim.kendisi sağolsun beni aydınlattı bende sizinle paylaşmak istedim.Kaynağımın baş harflerini ve adını hiçbir zaman yazmadığım gibi şimdide yazmayacağım.hatta kullandığı yöntemin ismini de yazmayacağım.Fakat şunu da belirtmek istiyorum tekrar ve tekrar doktorunuz her kim olursa olsun aklınıza takılan herşeyi sormak en doğal hakkınız sakın çekinmeyin.Canınızı emanet ettiğiniz kişiye herşeyi sorun.Ve ona güvenmeden sırf burada yazılanlara itibar edip ameliyata girmeyin.
1. Yaptığımız hücre transferi ve onun daha saf, katıksız formu olan ........ tekniğin etken maddesi aslında kök hücre..
2. ........ teknikle elde edilen saf yağın içindeki kök hücre sayısıni arttırmak için kök hücre ilavesi opsiyonunu uzun yıllardır hastalarıma sunuyorum. Ancak bu yöntem için fazla miktarda yağ gerekiyor ve ücreti iki hatta üç kat arttırıyor. Çoğu kişide hacim verecek yağ bulamazken bir de kök hucre için yağ bulmak imkansız. 5 gr kok hucreden zengin sıvı elde etmek için 300 gr yağ gerekiyor. Kök hücre asla hacim vermez. Bu yöntemi de uzun zamandır bilen ve uygulayan birisi olarak etkisi yağın tutma yüzdesini arttırmaktan ibaret olduğunu söyleyebilirim.
3. Tıpla ilgili halkı yanıltıcı haber ve yazılarda garanti, kesin, mucizevi kelimelerin kullanıldığı olur. Bunlara itibar etmeyip temiz ve bilimsel tıbbı desteklersek konu doğru yolda daha kolay ilerleyecektir.
Sol bacağım iyi de sağ bacağım iyi değil onda problem var eşit değil bir 2 yeri çökük orta abartılı şişik. Daha 1 hafta oldu belki zamanla düzelir umudundayım. Çorapla öyle göründüğüne bakmayın(
Sol bacağım iyi de sağ bacağım iyi değil onda problem var eşit değil bir 2 yeri çökük orta abartılı şişik. Daha 1 hafta oldu belki zamanla düzelir umudundayım. Çorapla öyle göründüğüne bakmayın(
Arkadaslar bendeki yaglar hic erimedi. Ama daha 1 ay yeni oldu bunlari soylemek icin erken olabilir. Bir ay daha gecsin oyle bakalim. Bu arada forumun tek kok hucrelisi benim sanirim bi de elvan.. Elvsn sende hic erime oldu mu??
ankarada ameliyat olan arkadaşların çoğu kök hücre ile oldu.ama sonucunda serum birikmesi ve enfeksiyon yaşadılar......
Palmadoro, fikirlerim beni bağlar lütfen kırılma yaş itibarıyla burda insanlar işi baştan sağlamlasınlar diye mücadelem.
Blooma o dr a olmadımı. tekbenmiyimin dr u da aynı ikinciyi oldu silikon var yağlar yerinde eksik rötüş yaptıracak, e şu bileklerinde uzun süre yaralar iyileşmeyen arkadaşımız fikirdelisimiydi niki oda bi daha düşünüyodu. ben de dr uma geçmişimi okursan, ilk bir iki ay güzel olduğu için reklam denecek kadar övgüyle bahsetmiştim ama sonra şişmeler inince eksikliklerine biliyosun çok kızdım. Millet benim gibi değil (heralde meşurun çenede yumuşak) olmazsa ikinciyi normal kabul ediyo, ben bu konuya karşıyım. biz yaz boz tahtası değiliz, çoğumuz zenginde değiliz. üstelik ben bacaklarımden sadece şekil itibarıyle estestik yaptırdım, dümdüzken lüks aslında. bu bir lüksse karşılığıda tam olmalıydı.
Şimdi birde arada açıklık falan olsaydı duman ederdim o dr u. ilk kez ameliyat yapmıyolar işlerini önceden çok ii planlasınlar. ilkinde hadi vücut tamir etti ikincide üçüncüde bir aksilik olurda iltahap olursa. makyaj yapar gibi yatıyoruz sedyeye, ameliyat bir badire değilmidir kolaymı. bacaamızdan dolayı üzüntülü olmamız sence gelecekte sağlıklı bir anne olarak ailemize hizmet etmemizden üstünmü. Kimsenin kafası karışmasın arkadaşlar yatıyosunuz kalktığınızda iş bitmiş oluyo. akıllı olmak lazım. derim. buraya daha çok kendim için diil mağdur olan kişilerin durumlarına bi fikrim olurmu diye arada girip bakıyorum. yoksa bende bi şikayet yok. hepinizi çook öpüyorum yaşasın kadın destekleşmesi, yere girsin kendine iş çoğaltan tıpçı zihniyet.
Serum birikmesi mi?? Yok bende oyle bisey olmadi.. Ne kadar zamanda oldu yani benim 1 ayi gecti bundan sonra olur mu acaba?
Jelesec ben cok iyiym tesekkur ederim. Agrim sizim yok zaten hic olmamisti.
Ameliyat olan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Tamamen iyilestigimizi nasil anlayabiliriz cunku benm bacagimda hic iz kalmadi gibi ama hala cok uzun sure topukluyla durmamaya calisiyorum.
ankarada ameliyat olan arkadaşların çoğu kök hücre ile oldu.ama sonucunda serum birikmesi ve enfeksiyon yaşadılar......
''Yazmasan da adını kullandığı yöntemi de yazmasan'' inan 10 yaşındaki çocuk bile anlar meşhur doktorundan bahsettiğini!!! ben sizin daha önceki paylaşımlarınıza da baktım sürekli doktordan bilği alıp yayınlamışsınız...hatta tesadüf okurken forumu ameliyathaneden görüntü bile yayınlanmıştı ''bu bilmem ne tekniğiyle alınan yağ buda bilmeme ne tekniğiyle alınan yağ diye ''adlarını bende sizin gibi yazmadım. Bunu kimin yayınladığını hatırlamadım yanlış olmasın diye yazmıyorum...eminim bilenler hatırlarlar kim olduğunu...bu kadar ameliyat oldum ve arkadaşlarımız oldu inan böyle doktor asistanı gibi sürekli bilgilendirme yapan kimse olmadı.
keşke bu hassasiyeti....burada yazı yazan ve sen doktorun asistanımısın diye soran birde emir verir gibi sil onu diyen çok sevdiğin arkadaşına da yazsaydın bak o zaman tamam derdim.
Ne güzel aranızda bir arkadaşlık dostluk oluşmuş onu savunmak için sende bana yazmışsın...ben o arkadaş gibi !!!!sen doktorun asistanımısın diye yazmadım...yanlış anlaşılma olmasın, herkes tercihlerinden kendi sorumludur buradaki sanal ortamlardaki paylaşımlara çok da inanmasınlar arkadaşlar kimin ne olduğunu ne amaçla yazılar yazdığını bilemeyiz...buna bende dahilim...ha ben o doktor bu doktorun tartışmasına hiç girmem bu göreceli bir kavram benim beğendiğimi bir başkası beğenmeyebilir.
Paylaşım yaparken ŞEFFAF olalımki herkese faydası olsun. Ben her doktorun başarılı olduğu ve olmadığı dallar olduğuna inanırım...bu kadar zamandır forumlarda iyi kötü paylaşım yaparım daha denk gelmedi bir doktorun tüm vücut estetiklerin de çok başarılı olduğu!!!! ben kendi doktorum da dahil hiç bir doktorun bu kadar göklere çıkartılmasından yana değilim.
Neyse arkadaşlar benim anlatmak istediğim olayı her iki taraftan bakan insanlar anlamış zaten...herkese iyi doğru yönlendirme yapmadan seviyeli paylaşımlar.
"keşke bu hassasiyeti....burada yazı yazan ve sen doktorun asistanımısın diye soran birde emir verir gibi sil onu diyen çok sevdiğin arkadaşına da yazsaydın bak o zaman tamam derdim." İşte bu şekilde yazışmalar hiç burada yapılmadı.Bahsettiğim şey de bu arkadaşım. Kimseyi yakinen tanımıyorum,kimseyi savunmadığım gibi,savunmaya ihtiyaçları olduğunu da düşünmüyorum.Savunduğum ya da görmek istediğim şey sadece ameliyatlarımızdan ve sonuçlarından bahsedilmesi.Bu forum bunun için değil mi? Hadi diyelim biri bana dedi ki sen asistan mısın? diye. Benim cevabım kendimi bildiğim için sadece bir "hayır" olurdu.Gerisini yazdıklarımdan resimlerimden anlar zaten herkes.İnsanlar burada birbirlerini hiç görmeden insan sarrafı oluyor,ilginçtir.Bir tutarsızlık varsa ben farketmesem sen farkediyorsun,durum bu.Yani karşılıklı yazışmalara gerek yok demek istedim özetle.Ama burası özgür bir platform isteyen istediği şekilde yazar tabii ki.Bu da bir seçim....