Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar forumu uzaktan takip edicem demiştim ama benimde sizin gibi kafam çok karışmıştı.Bende bu konuyla ilgili güvenilir bir kaynaktan kök hücrede saflaştırma diye bir işlem var mı?diye bilgi istedim.kendisi sağolsun beni aydınlattı bende sizinle paylaşmak istedim.Kaynağımın baş harflerini ve adını hiçbir zaman yazmadığım gibi şimdide yazmayacağım.hatta kullandığı yöntemin ismini de yazmayacağım.Fakat şunu da belirtmek istiyorum tekrar ve tekrar doktorunuz her kim olursa olsun aklınıza takılan herşeyi sormak en doğal hakkınız sakın çekinmeyin.Canınızı emanet ettiğiniz kişiye herşeyi sorun.Ve ona güvenmeden sırf burada yazılanlara itibar edip ameliyata girmeyin.

1. Yaptığımız hücre transferi ve onun daha saf, katıksız formu olan ........ tekniğin etken maddesi aslında kök hücre..
2. ........ teknikle elde edilen saf yağın içindeki kök hücre sayısıni arttırmak için kök hücre ilavesi opsiyonunu uzun yıllardır hastalarıma sunuyorum. Ancak bu yöntem için fazla miktarda yağ gerekiyor ve ücreti iki hatta üç kat arttırıyor. Çoğu kişide hacim verecek yağ bulamazken bir de kök hucre için yağ bulmak imkansız. 5 gr kok hucreden zengin sıvı elde etmek için 300 gr yağ gerekiyor. Kök hücre asla hacim vermez. Bu yöntemi de uzun zamandır bilen ve uygulayan birisi olarak etkisi yağın tutma yüzdesini arttırmaktan ibaret olduğunu söyleyebilirim.
3. Tıpla ilgili halkı yanıltıcı haber ve yazılarda garanti, kesin, mucizevi kelimelerin kullanıldığı olur. Bunlara itibar etmeyip temiz ve bilimsel tıbbı desteklersek konu doğru yolda daha kolay ilerleyecektir.

merhaba tesadu gördüm burayı
ben merak ediyorum daha önceki halleri nasıl idi de bacak dolgusu yaptırdınızz
düzelttirdiniz ben şimdi emnin olamıyorum acaba benim bacaklarım düzgünmü deyi....:26:

Arkadaslar slm U kalaydı samimiyet ulaşamıyorum daha dogrusu henüz özel msj atamıyorum o slm diye msj göndermiş ama cvp veremiyorum samimi manimi görürsen cvp yaz pls sanırım izmirde dolgu yaptirmissin Dr fiyat vs memnunmusun merak ediyorum cvp verirseniz sevinirim

''Yazmasan da adını kullandığı yöntemi de yazmasan'' inan 10 yaşındaki çocuk bile anlar meşhur doktorundan bahsettiğini!!! ben sizin daha önceki paylaşımlarınıza da baktım sürekli doktordan bilği alıp yayınlamışsınız...hatta tesadüf okurken forumu ameliyathaneden görüntü bile yayınlanmıştı ''bu bilmem ne tekniğiyle alınan yağ buda bilmeme ne tekniğiyle alınan yağ diye ''adlarını bende sizin gibi yazmadım. Bunu kimin yayınladığını hatırlamadım yanlış olmasın diye yazmıyorum...eminim bilenler hatırlarlar kim olduğunu...bu kadar ameliyat oldum ve arkadaşlarımız oldu inan böyle doktor asistanı gibi sürekli bilgilendirme yapan kimse olmadı.

Son düzenleme:
Nasıl gidiyor? Ağrıları devam ediyor mu?

Yeni ameliyat olacak arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum....yüz güldüren sonuçları alırlar inşallah.

Ameliyat olmuş ve iyileşme sürecini yaşayan arkadaşlara da sabır diliyorum...sonu mutluluk olsun inşallah.

Kralkaya eğer dalgalar geciciyse bence sekli güzel olmuş. Ama sag bacakta biraz Şişlik gördüm umarım asimetri değildir yanlış gormusumdur.
Uff cok acıyor mu?

Kralkaya eğer dalgalar geciciyse bence sekli güzel olmuş. Ama sag bacakta biraz Şişlik gördüm umarım asimetri değildir yanlış gormusumdur.
Uff cok acıyor mu?

Uff cok acıyor mu?

Arkadaslar bendeki yaglar hic erimedi. Ama daha 1 ay yeni oldu bunlari soylemek icin erken olabilir. Bir ay daha gecsin oyle bakalim. Bu arada forumun tek kok hucrelisi benim sanirim bi de elvan.. Elvsn sende hic erime oldu mu??

ankarada ameliyat olan arkadaşların çoğu kök hücre ile oldu.ama sonucunda serum birikmesi ve enfeksiyon yaşadılar......

ankarada ameliyat olan arkadaşların çoğu kök hücre ile oldu.ama sonucunda serum birikmesi ve enfeksiyon yaşadılar......

Serum birikmesi mi?? Yok bende oyle bisey olmadi.. Ne kadar zamanda oldu yani benim 1 ayi gecti bundan sonra olur mu acaba?

Jelesec ben cok iyiym tesekkur ederim. Agrim sizim yok zaten hic olmamisti.

Ameliyat olan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Tamamen iyilestigimizi nasil anlayabiliriz cunku benm bacagimda hic iz kalmadi gibi ama hala cok uzun sure topukluyla durmamaya calisiyorum.

fikir delisi ankarada ameliyat oldu.her ameliyatın riskleri vardır.sen övdün,kızdın şimdi gene övüyorsun.senin bacağının altını yapmıştı ama üst orta tarafı çökertmemişmiydi? şikayetlerinin tamamen geçmesi ne güzel...2 arkadaş ve bir öğretmen arkadaşta senin bursadaki dr a ameliyat oldu,sevgililer günü mü,anneler günü mü indirim yapmışlardı,indirimden yararlandılar.oldular.sonuç hüsrandı.kızlar forumu bile bıraktı.kayseride ameliyat olanlar,izmirdekilerde gene aynı.yani tek dr a bağlı değil bu yazdıkların.meşhur dr.u fiyatları fahiş diye yazıysan:TERCİH MESELESİ bu.sen gitmezsin olur biter.dediğin gibi akıllı olmak lazım.herkes kendi araştırıp gitsin.bacağımıza üzülmemiz,yaptırmasanda aklında kalarakta üzüntü yaratıyor.her iki haldede psikolojini düzeltmezsen sağlıklı anne olamazsın.benim bacağım sadece ince.ama bu benim iyi bir anne olmamı etkileyemez.2 çocuğum var.en iyi şekilde bu görevimi sürdürmeye çalışıyorum.kolunun bacağının bile olmaması bunu etkilemez.....

ameliyattan hemen sonra olmuştu.1 ay falan çekmişlerdi.dizden enjektörle çekiyor,masaj yapıyor...şimdiden sonra olmaz diye düşünüyorum...

Arkadaslara cok gecmis olsun. Kim onlar bu formdan mi? Burdan biriyse konusmayi cok isterim.

Son düzenleme:

Yazmayayım diyorum ama sonuçta burda hala olmamın nedeni, benim gibi bacaklarını sorun edip bir çare arayanlara,önden gidenlerden biri olduğum için yaşadıklarımı anlatma isteğidir,yani sadece vicdani bir mesele.Kimisi ameliyatını olana kadar yana yana resim,yöntem,doktor diye ısrar eder ve ameliyat olunca çekilir gider.Kimisi de işinin gücünün arasında birileri bir şey sormuş mudur?,merakta bırakmayayım diye sık sık gelip paylaşımda bulunur benim gibi. Ama aslolan şu ki benim gibi insanları bu forumda bu kadar uzun süre yazmaya iten şey yardımlaşma,dertleşme, gibi insani şeyler ve en önemlisi kullanılan dilin imalardan,yargılayıcı cümlelerden ve ön yargılardan uzak olmasıdır.Tabi ki yanlış yolu takip edenler de oldu ama bu sitedekiler bunu hep anladı ve ortaya çıkardı.Bazen resimlerle kanıtlandı gittiler bazen de dikkate alınmayarak... Fakat şu aralar okuduğum bazı mesajlar ben de huzursuzluk yaratmıyor değil.Kimseyi gerçekten emin değilseniz bu şekilde yargılamayın.Ben de doktora arkadaşlarımın soruları olduğunda bir sürü mesaj yazdım,cevapladı ve burda paylaştım.Şimdi bunları paylaşınca doktor asistanı mı olmuş olurum,ya da doktora hasta mı yönlendirmiş olurum?Ben o doktoru tanımış ve güvenmişimdir,sorularımı ona yöneltirim o cevaplar.İnsanlar o cevaplara bakar kendileri düşünür ya da düşünmez konu üstünde.Ne yapılmalı tüm estetik doktorlarıyla röportaj mı yapacağız,yanlış anlaşılmamak için,ben bilemedim?

Yardımcı olmak isteyen her insanı doktor asistanı ilan edersek burada çooook "asistan" var o zaman. Zira ben buradan iki kişiyle ameliyat günümde tanıştım.Biri PALMADORO diğeri BLOMMA. PALMADORO ameliyatımdan bir gün sonra seni ziyaret edebilir miyim dedi ve yanımıza geldi sağolsun.İkisinin de doktorla hiç bir bağlantısı yok,bunu biliyorum.Ama gördüğüm kadarıyla PALMADORO anne şevkati ve koruyuculuğuyla hareket eden ve tanımadığı insanlara dikkatli olmaları konusunda önerilerde bulunan çok da hoş bir bayan.Detaylara çok önem veriyor tanıdığım kadarıyla ve ben onun ameliyathanede çekilmiş fotolarının kendi merakıyla ve izin isteyerek ya da bacaktan çıkan yağların çokluğu nedeniyle şaşırmış olan ameliyat ekibinin fotoğraflama isteğiyle ilgili olduğunu düşündüm.Altında hiç bir şey aramadım. Benim merak ettiğim ise şu meşhur doktorla ilgili yazılan yazılara neden bu kadar tepkili olduğunuz...Sizin ameliyatınızı yapan doktoru da araştırdım ve işini bilen bir doktora benziyor.Eğer doktoruma bu kadar güvenmiş olmasaydım kesinlikle sizin doktorunuzla da görüşürdüm diye de içimden geçirdim.Şimdi bu forumu bu mesajla doldurduğum ve meşgul ettiğim için özür diliyorum ama haksız ve yanlış anlaşılmadan yola çıkılmış yargılamalar olduğunu gördüğümde dayanamayan bir yapım var ne yazık.Birbirimize ve seçimlerimize karşı hoşgörülü olmamızı diliyorum...Elimden geldiğince ve merak edildikçe bu forumda yaşadıklarımı anlatacağım,empati kurabilen herkes bunu yapıyor işte burada...Herkese iyi akşamlar arkadaşlar...

Son düzenleme:
Tekbenmiyim soylediklerini pek coguna katiliyorum. Ben cok memnun kaldigim bir ameliyati paylasirken neredeyse agir denebilecek ithamlara maruz kaldim. Hatta benim cok memnun kaldigim ameliyatimin uzerinden bi doktorumuza kaportaci bize de deterjanci denmedigi kaldi (hmm sanirim bu da denmisti).. Bence burada herkes birbirine yardim etmeye calisiyo ama usluplarin dozu biraz kacti sanirim. Musait olduum bi zamanda (yarin aksam ya da sonraki gun) fotolarimi paylasicam (oncesi sonrasi ve su anki hali olarak, varis corapsiz tabi ve on gorunus) bu saatten sonra da kesinlikle doktorumun ya da yontemin adini telaffuz etmiycem. (doktormun adini kendim forumda hic soylememistim zaten).

Bu arada bu surecim boyunca bu senin xxx yontemi ameliyatlar erir dolgunluk saglanmaz yok tutmaz yok enfeksion cart curt diye moral verici telkinlerde bulunan arkadaslara da cok tesekkur ederim. Sisme erime morarma dalgalanma durulma hicbiri gerceklesmedi. Ama her gun gerceklesecek diye sabah kalktigim gibi aynaya kostum su an Gayet saglikliyim 3. Gunden itibaren de bilfiil ayaktayim.

Son düzenleme:
keşke bu hassasiyeti....burada yazı yazan ve sen doktorun asistanımısın diye soran birde emir verir gibi sil onu diyen çok sevdiğin arkadaşına da yazsaydın bak o zaman tamam derdim.

Ne güzel aranızda bir arkadaşlık dostluk oluşmuş onu savunmak için sende bana yazmışsın...ben o arkadaş gibi !!!!sen doktorun asistanımısın diye yazmadım...yanlış anlaşılma olmasın, herkes tercihlerinden kendi sorumludur buradaki sanal ortamlardaki paylaşımlara çok da inanmasınlar arkadaşlar kimin ne olduğunu ne amaçla yazılar yazdığını bilemeyiz...buna bende dahilim...ha ben o doktor bu doktorun tartışmasına hiç girmem bu göreceli bir kavram benim beğendiğimi bir başkası beğenmeyebilir.

Paylaşım yaparken ŞEFFAF olalımki herkese faydası olsun. Ben her doktorun başarılı olduğu ve olmadığı dallar olduğuna inanırım...bu kadar zamandır forumlarda iyi kötü paylaşım yaparım daha denk gelmedi bir doktorun tüm vücut estetiklerin de çok başarılı olduğu!!!! ben kendi doktorum da dahil hiç bir doktorun bu kadar göklere çıkartılmasından yana değilim.

Neyse arkadaşlar benim anlatmak istediğim olayı her iki taraftan bakan insanlar anlamış zaten...herkese iyi doğru yönlendirme yapmadan seviyeli paylaşımlar.

"keşke bu hassasiyeti....burada yazı yazan ve sen doktorun asistanımısın diye soran birde emir verir gibi sil onu diyen çok sevdiğin arkadaşına da yazsaydın bak o zaman tamam derdim." İşte bu şekilde yazışmalar hiç burada yapılmadı.Bahsettiğim şey de bu arkadaşım. Kimseyi yakinen tanımıyorum,kimseyi savunmadığım gibi,savunmaya ihtiyaçları olduğunu da düşünmüyorum.Savunduğum ya da görmek istediğim şey sadece ameliyatlarımızdan ve sonuçlarından bahsedilmesi.Bu forum bunun için değil mi? Hadi diyelim biri bana dedi ki sen asistan mısın? diye. Benim cevabım kendimi bildiğim için sadece bir "hayır" olurdu.Gerisini yazdıklarımdan resimlerimden anlar zaten herkes.İnsanlar burada birbirlerini hiç görmeden insan sarrafı oluyor,ilginçtir.Bir tutarsızlık varsa ben farketmesem sen farkediyorsun,durum bu.Yani karşılıklı yazışmalara gerek yok demek istedim özetle.Ama burası özgür bir platform isteyen istediği şekilde yazar tabii ki.Bu da bir seçim....

Son düzenleme:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Canım...yazdıklarının altına imzamı attım :)

Bacak sorunu olmayan birinin neden bukadar ısrarlı olduğunu anlamış değilim!

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…