Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bacak sorunu olanlar, lütfen palmodoro veya bir başka üyenin yardımcı olmak amacıyla paylaştığı resimlere veya doktorların cevaplarını bize iletmesine karışmayın, kimsenin böyle bir hakkı yok. O zaman herkes özelden konuşur ve forumun bir amacı kalmaz. Bir de şu meşhur doktor hakkında olumlu yorumlar olduğu kadar memnun kalmayanların yorumları da zaten vardı. Kimse ilah muamelesi yapmadı zaten, neye tepki gösteriyorsunuz anlamadım. Biz neyin derdindeyiz siz asistandı şuydu buydu boş şeylerle uğraşıyorsunuz.

Her zaman seviyeli paylaşımlar yapılır diye örnek gösterdiğim topiğe nazar değdi.. Lütfen imalardan, sataşmalardan uzak paylaşımlarınıza devam ediniz.

kızlaaaaaaaar boşverin yaaa, bu kadar işgence görmüş gibi morarmış bacaklarımız oldu, üstüne basamadık sedyelere yattık, tuvalete bile en basit çıkamadık. bayılanımız oldu, paralarımız gitti gidiyoda haala. Ya biz neler çektik, adam adama üşendiğinden su getirmiyo hasta yakınına. e biz pişmiş tavuk misali tüylerimiz yolundu delindik deşildik bi pişmediğimiz kaldı. Siz nerelerdesiniz. EN İYİ DR UN ben tada.. diye başlayan bi küfür vardı. Adamlar paraları aldı şimdi kimisi yedi kimisi çapını büyüttü bu kadar kişinin giden parasının dumanı gözükmüyo, siz dr larınıza ısındınızya toz konmasın e tamam konmasın da. E o zaman kuaförümüzüde sevelim alışverişdeki tezgahtarlarıda tutalım. Ne sadık bi milletiz. Ameliyatı olduk bitti para çokomel para çokomel, karşılıksız kıl kadar bişey yok. Öpücüklemi yaptırdık, adam çöp satsa bel büküyo azmı verilen para. Biz kadın milleti azcık tatlı dil bitiyoruz. Bak benim dr un diksyonu bozuk karslı çekicide değil tatlı dilli hiç değil adam bana dediki ben senin bacaa yaparımda kafana bişey yapamam. ne diim başka coşmuş. yani ne yaparsa memnun kalmazmışım sanki kocam. yav haala gülüyorum. yani kafadan bacaklı diyo bi nevi.

Birbirimizi sevmeye devam edelim. son katılan arkadaşlar bizim gibi fazla düşünmediler şakır şakır yaptırdılar.Neden biz kaç kişi olduk bak. Ölmeyince biz, güvendiler. Varya youtupta hasan mezarcının laz fıkrası. 'dedum size oldim bak neoldi' o hesap güvendiler öldürmüyosa güldürür anasını satiim dediler. Kızılacak mercii anasının nikahı fiyatları olmayandan alıp bide ikinci üçüncü zahmetler çıkartan dr lara. biz burda bi ara adlarını zikrettik adamların fiyatlar birden 3 lerden bir ayda sanki turfanda mevsimi var 8 10 lara fırladı. altıın bıçakmı kullandı o ara dr lar bilmiyorum ama, biz kesince bitek lakapları dolanıyo onuda demeyelim. meşurmuş neyle meşur çif dikişiylemi yoksa sanatçıya üçlemesiylemi.

Valla nazara geldik!:) ya arkadaslar diyorum ki son 15 günlük mesajları unutalım. Yeni bir sayfa acalım:) ya benim sizden başka dertleşecek kimsem yok siz de böyle yaparsanız...:KK43:
Zaten aslında herkes aynı şeyi söylüyor... Dr adı, onu ima eden soz ve lakaplar yazilmamasi konusunda herkes hemfikir.
Ayrıca basınıza gelen olumlu olayları yazdığınız gibi olumsuz olayları yazmanız biz yaptirmayanlara fikir veriyor.
He ama kimse atıyorum Ayşe kisisi x doktoru övdü diye gözü kapalı ona gitmiyor. Mesela ben foruma ilk girdiğimde 1 doktordan herkes memnundu. Hatta ben de onu düşünüyordum ama sonra araya vakit girince daha yakın mesafedeki doktora karar verdim şartların olgunlaşmasını (!) bekliyorum.
Ben sizleri cok seviyorum... Sonuca dert ortagiyiz. Bu tartışmalar çıkınca icim acıyor ve açıkcası deneyimli arkadaslar forumu bırakacak diye cok korkuyorum.
Deneyimini ve derdini paylaşan herkese teşekkürü borç bilirim.
Not: nacizane fikirlerimi hoşgörün. Sıkıntımı paylaşmak istedim.

Kralkaya eğer dalgalar geciciyse bence sekli güzel olmuş. Ama sag bacakta biraz Şişlik gördüm umarım asimetri değildir yanlış gormusumdur.
Uff cok acıyor mu?

:) Çok sağol canım. Bacaktaki morluklar az kaldı geçiyor işte ama vücudumun heryeri savaştan çıkmış gibi:KK43:( Sol bacağım müthiş ama sağ bacak hayır 3 yerde sorun var görünüyor bencede. Biraz zaman geçsin bakalım, şişlikler bir insin:)) Çok acıyor çoookkkk:'(

Benim şişliklerim çok fazla:KK43: Yatakta bile yatamıyorum çorapsız aykta duramıyorum bacaklarım patlayacak gibi oluyor. Uff yaaa okula da başladım:KK43:( Ne zaman geçecek bu şişlikler. Birisi dokunacak diye aklım çıkıyor:KK43:(((

Benim şişliklerim çok fazla:KK43: Yatakta bile yatamıyorum çorapsız aykta duramıyorum bacaklarım patlayacak gibi oluyor. Uff yaaa okula da başladım:KK43:( Ne zaman geçecek bu şişlikler. Birisi dokunacak diye aklım çıkıyor:KK43:(((

Canım ya Allah yardımcın olsun :KK43: teneffüslerde çok dikkat et.Eğer ilköğretimdeysen bilirsin çocuklar uçuyor havada resmen.Hamileyken ne badireler atlattım o küçük çocuklar yüzünden.Şişliklerin 1 ayda iner zannediyorum.Biraz daha dayanmaya çalış eve gelir gelmez kaldır bacaklarını yukarıya.

Benim son 15 gündür bileklerim ve ayaklarımın sadece üstü acayip kaşınıyor,her yerini kanattım yara yaptım resmen ya.Kaşındıkça yaralar iyileşemiyor tabi.Ne yaptıysam da geçmedi.Sürekli yıkıyorum,kremler sürüyorum.Enteresan bir şekilde sadece oralar kaşınıyor.Bileklerime konulan yağdan mı, bir şeyleri mi bozduk cildimle ilgili diye bile kurdum kafamda ama üstünden 9 aydan fazla zaman geçti mümkün değil bence.Aranızda ameliyat sonrası kaşıntı problemi yaşayan var mı yoksa bundan muzdarip olan "tekbenmiyim" :))

dun amelıyat oldum bugun ilk gunum..ufak tefek agrılarım var ama ıyıyım.merek eden herkeze tesekkur ederım.
sunuda eklemek ıstıyorum benım bacaklarımda sılıkon vardı fakat parcalanmıslar ıcerde ikinci kez sılıkon taktırmak ıcın konusmustuk dr byle ama duruma gorede kok hucre cok sukur kok hucre oldu bununla ılgılı mutluyum ama ıyılesme surecı zor gıbı allah yardımcımız olsun.ptsı ıs bası yapmam lazım umarum 1 haftadayoluna gırer brz.sızlerı tkıptetym

Benim son 15 gündür bileklerim ve ayaklarımın sadece üstü acayip kaşınıyor,her yerini kanattım yara yaptım resmen ya.Kaşındıkça yaralar iyileşemiyor tabi.Ne yaptıysam da geçmedi.Sürekli yıkıyorum,kremler sürüyorum.Enteresan bir şekilde sadece oralar kaşınıyor.Bileklerime konulan yağdan mı, bir şeyleri mi bozduk cildimle ilgili diye bile kurdum kafamda ama üstünden 9 aydan fazla zaman geçti mümkün değil bence.Aranızda ameliyat sonrası kaşıntı problemi yaşayan var mı yoksa bundan muzdarip olan "tekbenmiyim" :))

Benim de dolgu yapılan yerler kaşınıyor ama benim çok yeni ondan olmalı:))

dun amelıyat oldum bugun ilk gunum..ufak tefek agrılarım var ama ıyıyım.merek eden herkeze tesekkur ederım.
sunuda eklemek ıstıyorum benım bacaklarımda sılıkon vardı fakat parcalanmıslar ıcerde ikinci kez sılıkon taktırmak ıcın konusmustuk dr byle ama duruma gorede kok hucre cok sukur kok hucre oldu bununla ılgılı mutluyum ama ıyılesme surecı zor gıbı allah yardımcımız olsun.ptsı ıs bası yapmam lazım umarum 1 haftadayoluna gırer brz.sızlerı tkıptetym

Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda düzelirsin. Ben 1 haftada işe dönüş yaptım. İnşallah sende yaparsın.

TURİ çoook geçmiş olsun.
Canım yani silikonları çıkarttın mı,yenisi yok yağ mı konuldu sadece? Ve son soru içerde nasıl olmuş da parçalanmışlar,yanlış mı anladım? :44:

Son düzenleme:
kralkaya mesajıma cveap vermemissin :KK47:
zaten hassasım aaaaaaa :KK37: :KK17: doktor dıslardan aldı mı sende?? sanki dıs yanların incelmis geldi bana :44:

kralkaya ozel mesajıma cevap vermemissin :KK47:
zaten hassasım aaaaaaa :KK37: :KK17: doktor dıslardan aldı mı sende?? sanki dıs yanların incelmis geldi bana :44:

geçmiş olsun turi mutlu olmanı diliyorum şahsen ben şu an memnun değilim psikolojim bozuldu eskidende pek düzgün değildi ama şu an daha çok yerlerimi kafaya takıyorum yağ alınan yerlerle ilgili çok mutsuzum :KK43:(

Sunuda eklemek ıstıyorum benım bacaklarımda sılıkon vardı fakat parcalanmıslar ıcerde ikinci kez sılıkon taktırmak ıcın konusmustuk dr byle ama duruma gorede kok hucre cok sukur kok hucre oldu bununla ılgılı mutluyum ama ıyılesme surecı zor gıbı allah yardımcımız olsun.ptsı ıs bası yapmam lazım umarum 1 haftadayoluna gırer brz.sızlerı tkıptetym

aaaaaaaa bi de parçalanıyor mu???:KK52:

geçmiş olsun turi mutlu olmanı diliyorum şahsen ben şu an memnun değilim psikolojim bozuldu eskidende pek düzgün değildi ama şu an daha çok yerlerimi kafaya takıyorum yağ alınan yerlerle ilgili çok mutsuzum :KK43:(

ne zaman düzeltecek onları? Ya da düzelttirmeyi düşünüyor musun?

X