Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yağ alınan yerler kilo alsanda dolgunlaşmıyor yağ hüceleri orda artık olmadığı için, ama yağ verilen yerler normalden fazlaysa şişmanlayınca şişen bölüm dahada şişman duruyo. dengesiz yağ alan dr lara dikkat!

tşk ederim gülerler ben doktora kalçamdan alma demiştim o da çok az alacağını söyledi diz üstünü hiç söylememişti bile bana. bi yerleri düzelteyim derken diğer yerleri bozmanın hiç bi mantığı yok bence yeni ameliyat olaacak arkadaşlar siz dikkatli olun herşeyi söyleyin. yani ben şimdi kalçayı ve dizüstümü kafaya takıyorum yeni takıntılar oluştu bende diz üstüm ayaktayken pek belli değil otururken çok kötü duruyor ama kalça çoook kötü bana göre dümdüz olmuş sinirlerim çok bozuk ya

benim yağ transferi dolgu yani. ama durupdururken acımıyo bastırırsan korkudan belkide. herifinde eller pense, orantısız güç sergiliyo bazen. genlerinde ayı geni olduğu için korkudan salamıyosun zaten bi ayılık yapar diye.

:)) Ayy çok alemsin vallahi. Seninde kök hücre o zaman. Erime oldu mu hayatım memnun musun? Ben şahsen biraz erisinler istiyorum böyle hoş değil çünkü:KK43:([/QUOTE]

benimde bugün 16. günüm bende öyle diyorum ayakta kaldığım zamanda şişiyor biraz erisini diyorum ama onlar şişlikler. şişler indikten sonra öyle kalmayacaktır merak etme birde bizim doktor dış yanları almıyor ya gereğinden büyükmüş gibi görünüyor ya bi de sanki benim bir bacağım diğerine göre daha kalın sende de var mı öyle şeyler. gerçi daha önce de biri daha kalındı ve şekil olarak çok farklıydı birbirinden.Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim

:)) Ayy çok alemsin vallahi. Seninde kök hücre o zaman. Erime oldu mu hayatım memnun musun? Ben şahsen biraz erisinler istiyorum böyle hoş değil çünkü:KK43:(

benimde bugün 16. günüm bende öyle diyorum ayakta kaldığım zamanda şişiyor biraz erisini diyorum ama onlar şişlikler. şişler indikten sonra öyle kalmayacaktır merak etme birde bizim doktor dış yanları almıyor ya gereğinden büyükmüş gibi görünüyor ya bi de sanki benim bir bacağım diğerine göre daha kalın sende de var mı öyle şeyler. gerçi daha önce de biri daha kalındı ve şekil olarak çok farklıydı birbirinden.Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim[/QUOTE]

Günaydın canım. O kalınlık benim sağ bacakta.Bende çok rahatsız oluyorum. Bugün 1 hafta oldu. Dikişler ne zaman düşüyor hayatım? Sen şimdi daha iyi misin. Bir de benim çorap herhalde fazla kaliteliymiş beni mahvetti. Sen böyle sıkıntı yaşadın mı, kaça nerden almıştın,yeni çorap almam lazım:) Sen benden tecrübe olarak öndesin. Ne olur yardım et, eşim anlayacak diye aklım çıkıyor. Sabahları basamıyorum . Geriliyor bacağım:KK43:(

canım ben 2 haftadan sonra yavaş olmakla birlikte yürüyorum halen eskisi gibi değil ama iyi işte. dikişlerim daha düşmedi hatta bi taraf sanki ihtahaplı gibi duruyor aklım oraya da takıldı gerçi şu an antibiyotik kullanıyorum 6 gündür. varis çorabına gelince doktorun verdiğini bir hafta sonra çıkardım ama nişanlım almıştı markaya bakmadım dizin üstünde olanlardan aldım çok rahatladım ilk verdikleri çok sıkıyordu şu an kullandığım orta basınçlı baldırımı ölçüp ona göre almıştı nişanlım

canım ben 2 haftadan sonra yavaş olmakla birlikte yürüyorum halen eskisi gibi değil ama iyi işte. dikişlerim daha düşmedi hatta bi taraf sanki ihtahaplı gibi duruyor aklım oraya da takıldı gerçi şu an antibiyotik kullanıyorum 6 gündür. varis çorabına gelince doktorun verdiğini bir hafta sonra çıkardım ama nişanlım almıştı markaya bakmadım dizin üstünde olanlardan aldım çok rahatladım ilk verdikleri çok sıkıyordu şu an kullandığım orta basınçlı baldırımı ölçüp ona göre almıştı nişanlım

Bende yeni alacağım da diz üstü mü alsam acaba pantalondan belli oluyor mu canım? Dikişlerin uzun sürmüş bence uff yaa saklı yaptırdım ya çok korkuyorum :KK43:(

bence diz üstü al öyle olunca çok sıkmıyor ama kumaşta oturduğun zaman belli olabilir resim ne zaman ekleyecen canım

bence diz üstü al öyle olunca çok sıkmıyor ama kumaşta oturduğun zaman belli olabilir resim ne zaman ekleyecen canım

Ara kablo okulda canım öğlende ekleyebilirim ancak okula gidince yani:)) Çorap varken güzel görünüor ama çorabı çıkarınca bence kötü :KK43:( Kim ne derse desin Allah vergisi bir başka canım yaaa:KK43:(

alışamadık diye bize öyle geliyor da olabilir canım tabi ki işlemsiz bacaklar çook güzel ama ne yapalım bize de düşen buymuş :KK43:

tşk ederim gülerler ben doktora kalçamdan alma demiştim o da çok az alacağını söyledi diz üstünü hiç söylememişti bile bana. bi yerleri düzelteyim derken diğer yerleri bozmanın hiç bi mantığı yok bence yeni ameliyat olaacak arkadaşlar siz dikkatli olun herşeyi söyleyin. yani ben şimdi kalçayı ve dizüstümü kafaya takıyorum yeni takıntılar oluştu bende diz üstüm ayaktayken pek belli değil otururken çok kötü duruyor ama kalça çoook kötü bana göre dümdüz olmuş sinirlerim çok bozuk ya

Benimde diz iç üst kısımlarından fazla almıştı artık alıştım otururken çukurluk oluşuyo garip bir biçimde ama tekrar doldurtsam ooo zor büyük hengame, ve para sıkıntı. birde bayıl ayıl oda korkutucu ilkinde hadi cahil cesareti olduk. neyse olanı en iyi şekilde değerlendirmenin yoluna gidiyorum. varislerim var onlarda bi zaman bulsam devlette nerde yaptırabilirim bilmiyorum. siyami ersek yapıyomu acaba. bi duyan bilen varsa bi haber verin kızlar aranızda tıpçı varsa.

Kızlar resimlerinizi merak ediyorum kralkaya, jelesec, azelim, son yaptıran arkadaşlar resim koyun nolur merak ediyorum birde arkadaş olmamışsak hala arkadaşlığımıda kabul edin yada siz gönderin. atladımsa,.

Çok geçmiş olsun tekrar, bu iş için ideal bacaktı bence senin ama işki bu kadar sıkıntı çekiliyo tam istediğin gibi olacak bence. birde dilerim çakır çukur bişeyler olmaz benim gibi.

canım tekrar geçmiş olsun başarılı görünüyor bacakların ama daha zamanımız var iyi oldu diyebilmek için benim çok moralim bozuk ya dışarı çıkmak istemiyorum kendime bi şey yakıştırmıyorum kalçam yüzünden. sanki ütü basmışlar güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım valla

kralkaya çok geçmiş olsun, bacakların çok güzel olmuş. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin :)

canım tekrar geçmiş olsun başarılı görünüyor bacakların ama daha zamanımız var iyi oldu diyebilmek için benim çok moralim bozuk ya dışarı çıkmak istemiyorum kendime bi şey yakıştırmıyorum kalçam yüzünden. sanki ütü basmışlar güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım valla

kalça egzersizleri yap bence.. david kirsch diye bi adam var onun kalça için egzersizleri var. ben normalde sürekli yapardım, araya ameliyat girdi düzenli yapamıyorum. bu adam victoria bebelerinin antrönörü. youtube'dan david kirsch butt tight exercises diye bakabilirsin. umarım faydası olur..

Çok geçmiş olsun tekrar, bu iş için ideal bacaktı bence senin ama işki bu kadar sıkıntı çekiliyo tam istediğin gibi olacak bence. birde dilerim çakır çukur bişeyler olmaz benim gibi.

Sol bacağım iyi de sağ bacağım iyi değil onda problem var eşit değil bir 2 yeri çökük orta abartılı şişik. Daha 1 hafta oldu belki zamanla düzelir umudundayım. Çorapla öyle göründüğüne bakmayın:KK43:(

Benim popom da düzdür normalde. Takma popolor var:)) Al kullan derim. Ben denemedim ama deneyen bir arkadaşım var. Kot pantolonda çok hoş duruyor. Ama etek eşofman ve kumaş pantolondo aşırı abartı. Bunun içinde onun üzerine korse giyiyor :)) Demokraside hele kadınlarda çareler tükenmez:)))

evet gördüm.. ama benm popom hiç küçük olmadı yani o açıdan bişey diyemiycem. ama popo kaldırmada işe yarıyo baya. ben bunun yani sıra yüzmeye de gidiyodum bi de başka egzersizler de yapıyodum. ama şöyle düşünüyorum o bölgedeki kasları kuvvetlendirirsen gayet hoş görünür.

kralkaya bişey merak ettim. bacağında dolgu yapılan yerde (yağ alınan yerde değil) kaç tane yerden girmiş (delmiş)? benim diz altlarına beşer yerden, bileklere ikişer yerden girmiş de ondan merak ettim.

Toplamda 10 delik var. 2 kalça altında, 2 kasıkta, 2 bikini bölgesi yanlarında, 2 diz yanlarında, 2 diz içlerinde:))

X