Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kok hucrenin farki, eriyecek kismi once saflastirma ile cikariyo sonra tutunacak yerlere uyguluyo. Ben memnunun erime olmadi. doktor da erime olmaz dedi. İki yontemin birbirine gore avantaj-dezavantaji var midir bunlari bilmiyoeum.
ukalaycı selam,peki sen ameliyatı ne zaman oldun resımlerini görme imkanım var mı sakıncası yoksa benım dız içlerimde yağ var bırde sol bacagım ustunde bır fazlalık varmıs ben farketmemıstım doktor dıyene kadar;ama bunlar benım için avantaj olacakmıs ameliyat olunca

Kok hucrenin farki, eriyecek kismi once saflastirma ile cikariyo sonra tutunacak yerlere uyguluyo. Ben memnunun erime olmadi. doktor da erime olmaz dedi. İki yontemin birbirine gore avantaj-dezavantaji var midir bunlari bilmiyoeum.

Ne kadar oldu Canim sen ameliyat olali? Super erimemesi... Resimlerini gorebilirmiyim lutfen. Beni eklermisin arkadas olarak.

Ya bu erime isi kisiden kisiye degisiyor.

Ukalayci kok hucre super dry mi oluyor?

Resim koymustum ben 1 hafta kadar kaldi sonra kaldirdim. Oncesi sonrasi resmik koymak zaten yasakmis :/

Ne kadar oldu Canim sen ameliyat olali? Super erimemesi... Resimlerini gorebilirmiyim lutfen. Beni eklermisin arkadas olarak.

Ya bu erime isi kisiden kisiye degisiyor.

Ukalayci kok hucre super dry mi oluyor?

Benm ameliyatin uzerinden 1 ay gecti. Kok hucreyle superdry farkli yontemler.. Resimlerim vardi, kaldirdim bi daha eklemeyi de dusunmuyorum.

öncesi ve sonrası resimlerini koymak nıye yasak anlamıyorum.Amacımız bu sorunu olan arkadaşlarımıza ameliyatların başarısını yansıtmak değil mi?o zaman herkes yazar ben çok memnunum diye bır problem olmadı dıye.Görmeden karar vermek açıkçası çok zor oluyor.Mesela azelim,palmadoronun resimlerini görmüştük gayette başarılı.Ayrıca bu ameliyatı olalı en azından bir 6 ay olmamışsa sonuçları konuşmak,erimenin olmadığını kanısına varmak içinde bence erken!tabi ukalaycı senin ne zaman olduğunu bilemiyorum inşallah herzaman şuanki halleri gibi guzel kalırlar

Ellam sana tamamen katiliyorum. Bende bi anlam veremedim resimlerin yasak olmasiNa, cok sacma bence!

Resim gormeden karar vermek cok zor. Hele birde bu kok hucre yontemi farkli. Nasil olmus diye merAk ettim ve yag enjeksiyonuylA gorsel olarak farki var mi yok mu. Erime nasil varmi yok mu

Benm ameliyatin uzerinden 1 ay gecti. Kok hucreyle superdry farkli yontemler.. Resimlerim vardi, kaldirdim bi daha eklemeyi de dusunmuyorum.

Resim koyup veya koymamak herkesin kendi tercihi, saygi duyuyorum ama ben bu forumun birbirimize destek olmak icin, yalniz olmadigimizi gostermek icin, basarili ameliyAtlarda birlikte sevinmek icin var diyordum. Resim gormeden bi karar veremiyorsun

Arkadaslar öncesi ve sonrasi resim koymak yasak falan degil bu da nerden cikti anlamadim ben daha yeni kaldirdim öncesi ve sonrasi resimlerimi albumumden!!!

Arkadaslar öncesi ve sonrasi resim koymak yasak falan degil bu da nerden cikti anlamadim ben daha yeni kaldirdim öncesi ve sonrasi resimlerimi albumumden!!!

Evet sana katılıyorum, yasak değil bir çok arkadaşımızın öncesi sonrası resimleri var başka forumlarda da...ama tercih meselesi tabi isteyen koyar istemeyen koymaz !!!!

evet yalnız değiliz demek için burdayız. Daha ameliyat olmadım;ama ameliyat olunca kesinlikle paylaşacağım.Doktorum da şuan belli ,burada son yazılanları okuyunca etkilenmedim değil.Endişelerim tavan yaptı biranda.Eski yazılanlara baktım,bu forumun şeffaf dönemlerine.Artık bazı kişilerin reklam yaptığını düşünüyorum,bazı arkadaşlarımda gerçekten çok yardımcı oluyor.Onlara sonsuz teşekkürler.Sonuç olarak aslında kök hücre ya da süperdry iki yöntemle de olup memnun olanı da var olmayanı da tabiki.Kimisi bela okuyor,kimisi dua ediyor.Sanıyorum bu biraz bizim bacak yapımızdaki deformitenin derecesi,vücudumuzun gösterdiği reaksiyon,yağların yeterliliği gibi çeşitli sebeplere bağlı.Ameliyattan sonraki süreçte ise 1 ay erime konusunu konuşmak için oldukça erken bir dönem bana göre.Kesinlikle 6 aydan sonra bacaklarımızdaki durum netleşir.Doktoruma bu konuyu sorduğumda kendisi saksıya bir toprağı koyduğunda o toprağın yerleşmesi gibi düşün demişti.Yağlar da aynı buna benzer diye tamamladı.Zaten son durumdan sonra da lokal anesteziyle basit bir operasyonla rötuşlar oluyor.Bu durum da kişinin tatminiyet derecesine bağlı.O yüzden kızlar umarım doktorunuz kim olursa olsun hayal ettiğiniz bacaklar sizin olsun:)Aynı derdi paylaşıyoruz,birbirimize en iyi anlayan biz olmaliyız.Resimlerinizi ister paylaşın ister paylaşmayın bu da sizin kendi tercihinize kalmış.Sizlerden ricam kendi menfaatleriniz uğruna burada insanları yanlış yönlendirmeyin;çünkü herkesin farklı beklentileri ve umutları var!

Kesinlikle beklenti kişiden kişiye değişiyor,ve sana katılıyorum her ameliyat için bekleme süresi 6 ay.

Bazı kişiler reklam yapıyor demişsin ben ve bir kaç arkadaşım bizim meme küçültme ve karın germe forumunda da olmuştu bizler hemen yazdık bunları...hatta yağmurluğa bile yazan arkadaşlarımız oldu.Sende bunları yazabilirsin..

Ellam ben yurtdisinda yasiyorum Daha henuz bi dktrla gorusmedim insallah agustos sonu Istanbula gelip bu dertten kurtulmak istiyorum. Ben gunluk takip etmeye calisiyordum Son 3 aydir. 2 hfta once de uye oldum.

Bu forumu buldugumda o kadar sevinmistimki. Yalniz degildim artik.
Bazi arkadaslar normal sayfaya resim koyuyorlardi onlari gorunce inanamadim vay be dedim kendi kendime demekki bu dertten kurtulmak mumkunmus. Cok sevinmistim bi umut vardi dmekki.

Insallah ameliyat oldugumda bende kesinlike resim koyacagim ve yasadiklarimi yazacagim. Cunku ben bununyapan arkadaslardan cok yararlandim bilgilendim. Allah hepsinden Razi olsun.
Bacaklari hep guZel olsun

Kılar ben bugün serpil1983 le mesajlaştım.gayet iyi olduğunu vakti olmadığı için artık forma giremediğini söledi.sizlerede slm yolladı:)

BİGUNAZ canım arkadaşlık isteğini kabul ettim.resimlere bakabilirsin ama çok yeni değiller.Geçenlerde yenilerini koyup kaldırmıştım.Şu an 2 tane var sanırım...

Kafam allak bullak oldu ya. Bir doktora karar vermişken üst üste gelen olumsuz sonuçlar bir de şu kök hücre yöntemi falan... Yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlar, lütfen şu anki durumunuz hakkında bilgilendirin bizi. Kimler reklam yapıyor bilmiyorum ama ben burada tecrübelerini paylaşan arkadaşlara doktorlardan daha çok güveniyorum. Benim düşündüğüm dokora ameliyat olanlardan adını hatırladıklarım Delphine, Keske şu an kısa bir şeyler giyip dolaşabiliyor musunuz? Yoksa rötuşa ihtiyaç mı var, lütfen bilgilendirin bizi.

Arkadaşlar pztsı günü ameliyatım var yani yrn deil bir sonraki gün,bende herşeye karar verdim dr belli ne yapacağım herşey...ama birkaç gündür okuduklarım beni çok kararsızlaştırdı uyuyamıyorum o derece.
Korkuyorum lütfen dua edin allah pişman etmesin inşallah...
Hepimizin istediği şekilde bacaklara kavuşmasını diliyorum.iyi geceler

Benim sorumu önemseyi cevap yazmayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler

Kralkaya seni çok merak ediyorum işallah herşey yolundadır ameliyat olmuş biri olarak bundan sonra forumu sessiz takip edicem......tüm ameliyat olacak arkadaşlara allah yardımcınız olsun diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…