ukalaycı selam,peki sen ameliyatı ne zaman oldun resımlerini görme imkanım var mı sakıncası yoksa benım dız içlerimde yağ var bırde sol bacagım ustunde bır fazlalık varmıs ben farketmemıstım doktor dıyene kadarKok hucrenin farki, eriyecek kismi once saflastirma ile cikariyo sonra tutunacak yerlere uyguluyo. Ben memnunun erime olmadi. doktor da erime olmaz dedi. İki yontemin birbirine gore avantaj-dezavantaji var midir bunlari bilmiyoeum.
Kok hucrenin farki, eriyecek kismi once saflastirma ile cikariyo sonra tutunacak yerlere uyguluyo. Ben memnunun erime olmadi. doktor da erime olmaz dedi. İki yontemin birbirine gore avantaj-dezavantaji var midir bunlari bilmiyoeum.
kızlar yorum yapıyosunuz yorum alıyosunuz resimlerinizi önceki sonraki değişim mucize gibi bişey biliyosunuz, bizde merak ediyoruz eyer resim koyarsanız bizi çok mutlu edersiniz. unutmayınki biz de daha eski arkadaşların resimlerine bakıp cesaret ettik. eskilerin hala albümünde resim var. yanlız resimler albüm oluşturularak konulması lazım direk forumun ilk sf görülür şekilde diil. herkezin görmesini istemiyorsanız tabiki.
Ne kadar oldu Canim sen ameliyat olali? Super erimemesi... Resimlerini gorebilirmiyim lutfen. Beni eklermisin arkadas olarak.
Ya bu erime isi kisiden kisiye degisiyor.
Ukalayci kok hucre super dry mi oluyor?
öncesi ve sonrası resimlerini koymak nıye yasak anlamıyorum.Amacımız bu sorunu olan arkadaşlarımıza ameliyatların başarısını yansıtmak değil mi?o zaman herkes yazar ben çok memnunum diye bır problem olmadı dıye.Görmeden karar vermek açıkçası çok zor oluyor.Mesela azelim,palmadoronun resimlerini görmüştük gayette başarılı.Ayrıca bu ameliyatı olalı en azından bir 6 ay olmamışsa sonuçları konuşmak,erimenin olmadığını kanısına varmak içinde bence erken!tabi ukalaycı senin ne zaman olduğunu bilemiyorum inşallah herzaman şuanki halleri gibi guzel kalırlar
Benm ameliyatin uzerinden 1 ay gecti. Kok hucreyle superdry farkli yontemler.. Resimlerim vardi, kaldirdim bi daha eklemeyi de dusunmuyorum.
Arkadaslar öncesi ve sonrasi resim koymak yasak falan degil bu da nerden cikti anlamadim ben daha yeni kaldirdim öncesi ve sonrasi resimlerimi albumumden!!!
evet yalnız değiliz demek için burdayız. Daha ameliyat olmadım;ama ameliyat olunca kesinlikle paylaşacağım.Doktorum da şuan belli ,burada son yazılanları okuyunca etkilenmedim değil.Endişelerim tavan yaptı biranda.Eski yazılanlara baktım,bu forumun şeffaf dönemlerine.Artık bazı kişilerin reklam yaptığını düşünüyorum,bazı arkadaşlarımda gerçekten çok yardımcı oluyor.Onlara sonsuz teşekkürler.Sonuç olarak aslında kök hücre ya da süperdry iki yöntemle de olup memnun olanı da var olmayanı da tabiki.Kimisi bela okuyor,kimisi dua ediyor.Sanıyorum bu biraz bizim bacak yapımızdaki deformitenin derecesi,vücudumuzun gösterdiği reaksiyon,yağların yeterliliği gibi çeşitli sebeplere bağlı.Ameliyattan sonraki süreçte ise 1 ay erime konusunu konuşmak için oldukça erken bir dönem bana göre.Kesinlikle 6 aydan sonra bacaklarımızdaki durum netleşir.Doktoruma bu konuyu sorduğumda kendisi saksıya bir toprağı koyduğunda o toprağın yerleşmesi gibi düşün demişti.Yağlar da aynı buna benzer diye tamamladı.Zaten son durumdan sonra da lokal anesteziyle basit bir operasyonla rötuşlar oluyor.Bu durum da kişinin tatminiyet derecesine bağlı.O yüzden kızlar umarım doktorunuz kim olursa olsun hayal ettiğiniz bacaklar sizin olsun:)Aynı derdi paylaşıyoruz,birbirimize en iyi anlayan biz olmaliyız.Resimlerinizi ister paylaşın ister paylaşmayın bu da sizin kendi tercihinize kalmış.Sizlerden ricam kendi menfaatleriniz uğruna burada insanları yanlış yönlendirmeyin;çünkü herkesin farklı beklentileri ve umutları var!
evet yalnız değiliz demek için burdayız. Daha ameliyat olmadım;ama ameliyat olunca kesinlikle paylaşacağım.Doktorum da şuan belli ,burada son yazılanları okuyunca etkilenmedim değil.Endişelerim tavan yaptı biranda.Eski yazılanlara baktım,bu forumun şeffaf dönemlerine.Artık bazı kişilerin reklam yaptığını düşünüyorum,bazı arkadaşlarımda gerçekten çok yardımcı oluyor.Onlara sonsuz teşekkürler.Sonuç olarak aslında kök hücre ya da süperdry iki yöntemle de olup memnun olanı da var olmayanı da tabiki.Kimisi bela okuyor,kimisi dua ediyor.Sanıyorum bu biraz bizim bacak yapımızdaki deformitenin derecesi,vücudumuzun gösterdiği reaksiyon,yağların yeterliliği gibi çeşitli sebeplere bağlı.Ameliyattan sonraki süreçte ise 1 ay erime konusunu konuşmak için oldukça erken bir dönem bana göre.Kesinlikle 6 aydan sonra bacaklarımızdaki durum netleşir.Doktoruma bu konuyu sorduğumda kendisi saksıya bir toprağı koyduğunda o toprağın yerleşmesi gibi düşün demişti.Yağlar da aynı buna benzer diye tamamladı.Zaten son durumdan sonra da lokal anesteziyle basit bir operasyonla rötuşlar oluyor.Bu durum da kişinin tatminiyet derecesine bağlı.O yüzden kızlar umarım doktorunuz kim olursa olsun hayal ettiğiniz bacaklar sizin olsun:)Aynı derdi paylaşıyoruz,birbirimize en iyi anlayan biz olmaliyız.Resimlerinizi ister paylaşın ister paylaşmayın bu da sizin kendi tercihinize kalmış.Sizlerden ricam kendi menfaatleriniz uğruna burada insanları yanlış yönlendirmeyin;çünkü herkesin farklı beklentileri ve umutları var!
Eski ameliyat olupta yağ enj yaptıran arkadaşlar erime ne kadar süre sonra duruyor bacaklarda son şekil ne kadar süre sonra oturuyor aşağı yukarı ne olur cevap verir misiniz? Bçyle giderse benim yağlarım kalmayacak sanki...