Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Delphine senin Son Durumun nasil? SenIn bacaklarinda erime oldumu??? Seninkiler cok guzeldi insallah erime olmamistir.

Son durumunu gosteren bi resim koyarmisin lutfen

KAAS canım ilk ameliyatım yağ enjeksiyonuydu.Erime eğer olursa sanırım ilk üç ay içinde gerçekleşiyor.Sonra kalan tam kalıyor.Eğer benim gibi alt bacağın yanlarından yağ aldırdıysan oraların da etkisini göstermesi en az 2,5 ay sonra belli oluyor.Ama şişlikler ile incelmeler karıştırılabiliyor.İlk bir ay içindekiler genelde şişliklerin inmesi oluyor.

Benim sorumu önemseyi cevap yazmayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler

Kralkaya seni çok merak ediyorum işallah herşey yolundadır ameliyat olmuş biri olarak bundan sonra forumu sessiz takip edicem......tüm ameliyat olacak arkadaşlara allah yardımcınız olsun diyorum..

Benim de ilki yağ enjeksiyonu idi canım, bacaklarının şekli 6 ayda oturur 6 aydan sonra erime pek olmaz.Bünye ile cok alakalı bu ve sigara kullanımı ile alakalı...
Evet şişlikle erime olayı hep karıştırılıyor, amelıyat sonrası bacaklarınızı öyle kalıcak die düşünmeyin şişlikler gidincede eridi diye düşünmeyin amelıyattan 2-3 ay geçtikten sonra eriyip erimediğini gözlemleyin bence...

Tekbenmiyim süper olmus bacakların canım ya, harikalar 41 kere maşallah :nazar: değmesin canım...
Kime yaptırdın sen silikonu, ne kadara, özelden yazarmısın... Ben silikon düşünmüyorum ama doktorunu merak ettim...

Arkadaslar bende forumu uzaktan takip edicem cunku forum deterjan pazarlama forumuna donmus.burada ameliyat olacak arkadaslarin kafasini karistirmak istemiyorum cunku bazilari onlarin psikolojilerini bozdu.Umarim menfaat yoktur.sunu belirtmek isterim ben bugun ameliyat olsaydim gene tecrubeleri cok olan bir dr tercih ederdim cunku bu gobek,meme degil bacak.merak ettiginiz sorulari lutfen doltorunuza sorun ve baska doktorada gidin oyle karar verin ben gitmedim cunku guvendim guven cok onemli.guvediginiz yontemi bulana kadar arayin.burada yazilan sadece bizim yazdiklarimiza itibar etmeyin.arastirin kok hucre islemini.ayrica GULERER doktorun vukuatli hastalarini yaz yoksa boyle birsey yok deki ameliyata girecek olanlar yikilmis olarak girmesinler.ben hic bulamadim gunlerdir okuyorum sen bulduysan bilmek istiyorum.Optm sizi arkadaslar Allaha emanet olun

Tekbenmiyim süper olmus bacakların canım ya, harikalar 41 kere maşallah :nazar: değmesin canım...
Kime yaptırdın sen silikonu, ne kadara, özelden yazarmısın... Ben silikon düşünmüyorum ama doktorunu merak ettim...

canım özelden yazdım doktoru.ayrıca burdan da tekrar teşekkür ederim....

Palmadoro, fikirlerim beni bağlar lütfen kırılma yaş itibarıyla burda insanlar işi baştan sağlamlasınlar diye mücadelem.
Blooma o dr a olmadımı. tekbenmiyimin dr u da aynı ikinciyi oldu silikon var yağlar yerinde eksik rötüş yaptıracak, e şu bileklerinde uzun süre yaralar iyileşmeyen arkadaşımız fikirdelisimiydi niki oda bi daha düşünüyodu. ben de dr uma geçmişimi okursan, ilk bir iki ay güzel olduğu için reklam denecek kadar övgüyle bahsetmiştim ama sonra şişmeler inince eksikliklerine biliyosun çok kızdım. Millet benim gibi değil (heralde meşurun çenede yumuşak) olmazsa ikinciyi normal kabul ediyo, ben bu konuya karşıyım. biz yaz boz tahtası değiliz, çoğumuz zenginde değiliz. üstelik ben bacaklarımden sadece şekil itibarıyle estestik yaptırdım, dümdüzken lüks aslında. bu bir lüksse karşılığıda tam olmalıydı.
Şimdi birde arada açıklık falan olsaydı duman ederdim o dr u. ilk kez ameliyat yapmıyolar işlerini önceden çok ii planlasınlar. ilkinde hadi vücut tamir etti ikincide üçüncüde bir aksilik olurda iltahap olursa. makyaj yapar gibi yatıyoruz sedyeye, ameliyat bir badire değilmidir kolaymı. bacaamızdan dolayı üzüntülü olmamız sence gelecekte sağlıklı bir anne olarak ailemize hizmet etmemizden üstünmü. Kimsenin kafası karışmasın arkadaşlar yatıyosunuz kalktığınızda iş bitmiş oluyo. akıllı olmak lazım. derim. buraya daha çok kendim için diil mağdur olan kişilerin durumlarına bi fikrim olurmu diye arada girip bakıyorum. yoksa bende bi şikayet yok. hepinizi çook öpüyorum yaşasın kadın destekleşmesi, yere girsin kendine iş çoğaltan tıpçı zihniyet.

Palmadoro, fikirlerim beni bağlar lütfen kırılma yaş itibarıyla burda insanlar işi baştan sağlamlasınlar diye mücadelem.
Blooma o dr a olmadımı. tekbenmiyimin dr u da aynı ikinciyi oldu silikon var yağlar yerinde eksik rötüş yaptıracak, e şu bileklerinde uzun süre yaralar iyileşmeyen arkadaşımız fikirdelisimiydi niki oda bi daha düşünüyodu. ben de dr uma geçmişimi okursan, ilk bir iki ay güzel olduğu için reklam denecek kadar övgüyle bahsetmiştim ama sonra şişmeler inince eksikliklerine biliyosun çok kızdım. Millet benim gibi değil (heralde meşurun çenede yumuşak) olmazsa ikinciyi normal kabul ediyo, ben bu konuya karşıyım. biz yaz boz tahtası değiliz, çoğumuz zenginde değiliz. üstelik ben bacaklarımden sadece şekil itibarıyle estestik yaptırdım, dümdüzken lüks aslında. bu bir lüksse karşılığıda tam olmalıydı.
Şimdi birde arada açıklık falan olsaydı duman ederdim o dr u. ilk kez ameliyat yapmıyolar işlerini önceden çok ii planlasınlar. ilkinde hadi vücut tamir etti ikincide üçüncüde bir aksilik olurda iltahap olursa. makyaj yapar gibi yatıyoruz sedyeye, ameliyat bir badire değilmidir kolaymı. bacaamızdan dolayı üzüntülü olmamız sence gelecekte sağlıklı bir anne olarak ailemize hizmet etmemizden üstünmü. Kimsenin kafası karışmasın arkadaşlar yatıyosunuz kalktığınızda iş bitmiş oluyo. akıllı olmak lazım. derim. buraya daha çok kendim için diil mağdur olan kişilerin durumlarına bi fikrim olurmu diye arada girip bakıyorum. yoksa bende bi şikayet yok. hepinizi çook öpüyorum yaşasın kadın destekleşmesi, yere girsin kendine iş çoğaltan tıpçı zihniyet.

Aynen sana katılıyorum doktorun kim olduğu veya kimin doktoru olduğu hiç önemli değil...işlerini iyi yapsınlar!!!!! Bizler deneme tahtası değil denek hiç değiliz...çok üzücü ama seninde yazdığın gibi ikinci veye üçüncü düzeltme ameliyatlarını çok olağanmış gibi gören arkadaşlar her vucut estetiği forumunda çıkıyor.İsim vermeyeyim ben bir arkadaşla da davalık olacağım yakında, doktoruyla arasında nasıl bir bağ var? bilmiyorum anlamış değilim ama yazdığı paylaşımlar gerçeği yansıtmadığı için (çok sevdiği doktora o ve onun gibi birkaç kişi ameliyat olmuş aynı doktora...10 kişiden 9 u revizyon oldu ve bunları açıktan paylaşmak yerine özelden o grup birbirlerine yazdılar...doktor buraları okuyorsa onları anlar diye yazmamışlar.

Şimdi bu mahkemelik olacağımız arkadaş,tesadüf sonucu öğreniyoruz ki başka doktora revizyon ameliyatı oluyor...kendi çok sevdiği doktoru tek kuruş almayacakken başka doktora dünya para verip revizyon oluyor...Seni tebrik ederim dürüst paylaşımın için... VEBAL almak kötü bir şey hem iyiyi hemde kötüyü yazacağız ki insanlar iki tarafıyla olayı görsün.

Bu forumda polemik yaratmamak için adını yazmayacağım o zaten kendini çok iyi biliyor...sanki forum babasının malıymış kendi site yöneticisiymiş gibi onu yazmayın bunu hemen sil gibi komutlar veriyor bazı arkadaşlara... bana da vermişti . Anlamış değilim :44: kendi doktorunun adının dışında bir isim geçince neden bu kadar rahatsızlık duyar insan arada bir bağ yoksa...doktorlar babamızın oğlu kızı değil onları değil birbirimiz kollayalım:KK34:

mrb arkadaşlar ya benim yağ alınan yerler (özellikle diz üstü ve kalça )gözüme çok zayıf görünüyor kilo alınca yine eskisine döner mi acaba çok canım sıkkın yaa :KK43:(((( bilgisi olan var mı?

Canlarım canım dostlarım kaderdaşlarım. Yazamadım size ah neler çektim. Ameliyat olduğum gün yazmıştım en son iyiyidim. Ertesi sabah tuvalate kalkmamla başladı işkence . Klozetin üstüne oturmamla gözüm karardı midem bulandı. Gözümü açtığımda yerde yatıyordum. Bayılmışım ve düştüğüm alanı bir görseniz küçücük. Oraya nasıl sığdım bilemiyorum. Kardeşime zar zor seslendim. Gelip beni çıkardı. Yağ alınan yerler çok acıyordu yürüyemiyordum. Acil bir kararla kendimi müdür yardımcımın evine attım eşimede bir mesaj babaannem rahatsız ben memlekete gidiyorum dedim. Sözde bugün döndüm. Evdeyim şimdi. 1 hafta işkence gibiydi. Bacaklarım ayaklarım şişti kalkamadım yatamadım. Elimde buz kalıpları felakettim. Perşembe günü kontrole gitmek için çorabı çıkardığımda manzara korkunçtu. Badajladıkları yerlerden bazıları kıvrılımış üstten çorapta baskı yapınca bütün kesmiş bacaklarımı. Kırmızının ötesi bir renk tüm bacağımı kaplamıştı. Çorap nasıl bir çorapsa topuk arkalarıma bileğime kan oturmuştu. Belimin iki yanları ise hala içler acısı. Karnıma yapıştırdıkları bantları çıkarmak için tam 1 şişe kolanya bitti. Doktoro gittim bir iğne yaptılar. Baktı durum iyi dedi, bacaklarıma bastırdı ben tabi çığlık çığlığa. Gece yatarken çıkar çorabı dedi. 15 gün sonra kontrole çağırdı. Çorabı orada tekrar giydirdiler. Çıkarması bir dert giymesi ayrı dert. Neyse internetten araştırdım biberiye yağı iyi geliyormuş. Aldık hem onunla hem doktorun verdiği morluk giderici kremle ve en önemlisi elimde buz kalıplarıyla bacaklarım kısa zamanda düzeldi hala morluklar var ama ilk günkü gibi değil. Yanlarım hala geçmedi ama. İşkenceydi pişmanlıktı yaşadığım canım çok yandı hala kalkıp oturamıyorum sıkıntı yaşıyorum. Eşimin haberi olmaması tabi başlı başına sıkıntıydı. Neyse eve döndük. Düştüm belim çok kötü morardı dedim. Bir bel korsesi taktım belime. Dua edin yüzümün akıyla çıkayım. Bir daha mı tövbe. Gelelim bacaklara . Çorap varken çok güzeller ama çorap çıkınca abartılı bir dolgunluk var. Ya gözüm alışmadı bilmiyorum. Şimdi benim doktora ameliyat olanlara soruyorum. Kaç günde bu bacak ve şişlikler normale döner. 2. dikişler ne zaman düşer. Aklım hep sizde kaldı telefondan yazdıklarınızı az çok okudum ama yorum yazamadım. Resimleri yarın yükleyeceğim. Çok seviyorum sizleri. Allah yardımcımız olsun canlarım.

mrb arkadaşlar ya benim yağ alınan yerler (özellikle diz üstü ve kalça )gözüme çok zayıf görünüyor kilo alınca yine eskisine döner mi acaba çok canım sıkkın yaa :KK43:(((( bilgisi olan var mı?
yağ alınan yerler kilo alsanda dolgunlaşmıyor yağ hüceleri orda artık olmadığı için, ama yağ verilen yerler normalden fazlaysa şişmanlayınca şişen bölüm dahada şişman duruyo. dengesiz yağ alan dr lara dikkat!

Canlarım canım dostlarım kaderdaşlarım. Yazamadım size ah neler çektim. Ameliyat olduğum gün yazmıştım en son iyiyidim. Ertesi sabah tuvalate kalkmamla başladı işkence . Klozetin üstüne oturmamla gözüm karardı midem bulandı. Gözümü açtığımda yerde yatıyordum. Bayılmışım ve düştüğüm alanı bir görseniz küçücük. Oraya nasıl sığdım bilemiyorum. Kardeşime zar zor seslendim. Gelip beni çıkardı. Yağ alınan yerler çok acıyordu yürüyemiyordum. Acil bir kararla kendimi müdür yardımcımın evine attım eşimede bir mesaj babaannem rahatsız ben memlekete gidiyorum dedim. Sözde bugün döndüm. Evdeyim şimdi. 1 hafta işkence gibiydi. Bacaklarım ayaklarım şişti kalkamadım yatamadım. Elimde buz kalıpları felakettim. Perşembe günü kontrole gitmek için çorabı çıkardığımda manzara korkunçtu. Badajladıkları yerlerden bazıları kıvrılımış üstten çorapta baskı yapınca bütün kesmiş bacaklarımı. Kırmızının ötesi bir renk tüm bacağımı kaplamıştı. Çorap nasıl bir çorapsa topuk arkalarıma bileğime kan oturmuştu. Belimin iki yanları ise hala içler acısı. Karnıma yapıştırdıkları bantları çıkarmak için tam 1 şişe kolanya bitti. Doktoro gittim bir iğne yaptılar. Baktı durum iyi dedi, bacaklarıma bastırdı ben tabi çığlık çığlığa. Gece yatarken çıkar çorabı dedi. 15 gün sonra kontrole çağırdı. Çorabı orada tekrar giydirdiler. Çıkarması bir dert giymesi ayrı dert. Neyse internetten araştırdım biberiye yağı iyi geliyormuş. Aldık hem onunla hem doktorun verdiği morluk giderici kremle ve en önemlisi elimde buz kalıplarıyla bacaklarım kısa zamanda düzeldi hala morluklar var ama ilk günkü gibi değil. Yanlarım hala geçmedi ama. İşkenceydi pişmanlıktı yaşadığım canım çok yandı hala kalkıp oturamıyorum sıkıntı yaşıyorum. Eşimin haberi olmaması tabi başlı başına sıkıntıydı. Neyse eve döndük. Düştüm belim çok kötü morardı dedim. Bir bel korsesi taktım belime. Dua edin yüzümün akıyla çıkayım. Bir daha mı tövbe. Gelelim bacaklara . Çorap varken çok güzeller ama çorap çıkınca abartılı bir dolgunluk var. Ya gözüm alışmadı bilmiyorum. Şimdi benim doktora ameliyat olanlara soruyorum. Kaç günde bu bacak ve şişlikler normale döner. 2. dikişler ne zaman düşer. Aklım hep sizde kaldı telefondan yazdıklarınızı az çok okudum ama yorum yazamadım. Resimleri yarın yükleyeceğim. Çok seviyorum sizleri. Allah yardımcımız olsun canlarım.

çok geçmiş olsun arkadaşım, bende benzer şekilde varis ameliyatı yaptırdım dedim ama bacak şekli azçok değişince benimki anladı (normalde saçımı bile farketmez) naaptın bacaklarına varis deyip diye bi kere bi kızdı. ben tabi üste çıktım. ama arada morluklar belirginleşiyo fondöten sürüyorum. bazen pense gibi elini atıyo unutuyorum bir çığlık ben,tabi adam delimisin kadın ne bağırıyosun diye çıkışıyo. bu hep olabiliyo. oysaki bir acıyo, bir yıl oldu valla hala hem korkuyorum hemde harbi acıyo elleme bastırma hala yok yani. dr doğuluya içerde biber falanmı unuttu makas yerine.

jelesec amacım hep geriden gelenlere yardımcı olmak, hepimiz bence bu çabayı gösterelim. bir ömür süren bir sorun bu çünki, bu hayat koşullarında en hayırlı bu bence.

çok geçmiş olsun arkadaşım, bende benzer şekilde varis ameliyatı yaptırdım dedim ama bacak şekli azçok değişince benimki anladı (normalde saçımı bile farketmez) naaptın bacaklarına varis deyip diye bi kere bi kızdı. ben tabi üste çıktım. ama arada morluklar belirginleşiyo fondöten sürüyorum. bazen pense gibi elini atıyo unutuyorum bir çığlık ben,tabi adam delimisin kadın ne bağırıyosun diye çıkışıyo. bu hep olabiliyo. oysaki bir acıyo, bir yıl oldu valla hala hem korkuyorum hemde harbi acıyo elleme bastırma hala yok yani. dr doğuluya içerde biber falanmı unuttu makas yerine.

:)) Güldürdün beni. Allah ta seni güldürsün. Benimki de anlarsa yandık. Normalde incelemez oda ama seninki gibi terslik olursa eyvah eyvah. Sen yine varis ameliyatı demişsin ben onu bile söylemedim:)) Benim bacaklarımda çok acı yok . Yarın 1 hafta olacak daha yeni ama öyle acı yok yani. Sen dolgu mu yaptırdın slikon mu?

kralkaya resmine baktım sende bişeyde yokmuşki bacım. estetik lüks benim gibi, çarpıklığa göre diyorum. ama şu dünyada çok bedeller ödüyoruz nedir bacım biz kadınların hali. küçücük diye değerlendirdiğimiz şeyler öyle büyük bedeller ödetiyoki. hem maddi, hem manevi.
aşık olur evleniriz bedel öderiz, çocuk veriyim deriz bedel öderiz, para kazanayım yardımcı olayım deriz bedel öderiz, yaranamayızda. yarınlar hep böyle gidecek heralde en iyisi hiç bişeye heveslenmemekmi acaba. bu ağır bedeller biz kadın gücü için çok yaa.

:)) Güldürdün beni. Allah ta seni güldürsün. Benimki de anlarsa yandık. Normalde incelemez oda ama seninki gibi terslik olursa eyvah eyvah. Sen yine varis ameliyatı demişsin ben onu bile söylemedim:)) Benim bacaklarımda çok acı yok . Yarın 1 hafta olacak daha yeni ama öyle acı yok yani. Sen dolgu mu yaptırdın slikon mu?[/
benim yağ transferi dolgu yani. ama durupdururken acımıyo bastırırsan korkudan belkide. herifinde eller pense, orantısız güç sergiliyo bazen. genlerinde ayı geni olduğu için korkudan salamıyosun zaten bi ayılık yapar diye.

benim yağ transferi dolgu yani. ama durupdururken acımıyo bastırırsan korkudan belkide. herifinde eller pense, orantısız güç sergiliyo bazen. genlerinde ayı geni olduğu için korkudan salamıyosun zaten bi ayılık yapar diye.[/QUOTE]

:)) Ayy çok alemsin vallahi. Seninde kök hücre o zaman. Erime oldu mu hayatım memnun musun? Ben şahsen biraz erisinler istiyorum böyle hoş değil çünkü:KK43:(

kızlar iyi cesaretlisiniz valla eşinizden gizli böyle bişi yaptırabiliyosunuz
ben erkek arkadaşıma bile söyledim böyle bi düşüncem var diye
tabi zılgıtı yedim saçmalama neyin var falan filan ah bide beni anlasana tabi annemde aynı
bendede biraz cesaret olsa tabi bide para:) sizin gibiherkesten gizli gider yaptırrdm
tekrar tebrik ediyorum cesaretinize hayranım en yakın zamanda banada ve yaptıramayan tüm arkadaşlarıma nasip olur inşallah
dilerim hepimiz bigün hayal ettiğimiz bacaklara kavuşuruz

birde DELPHİNE nerelerdesin? ben sessiz olarak forumu hergün takip ediyorum
herkesten ses var bi senden yok bacaklarının son durumu ne merak ediyorum
erisinler diye dua ediyodun şimdide erimesinler diye ediyorsndur kesin:)

X