merhaba bigunaz bende ağustostan sonra düşünüyorum sen yağ mı silikon mu düşünüyorsun?
Canim ben yag enjeksiyon dusunuyorum, silikon cok riskli geliyor bana
cnm merhaba lütfen bana da bahsettiğin olumsuz dr adını yazarmısınÖldüm meraktan, gülerer...kim bu meşhur doktor? Sonuçları kötü ise niye meşhur? Özelden de yazabilirsin buradan yazamıyorsan sevgiler
canım ben de öyle umuyorum da zaman geçiyor ve hçbir değişiklik olmayınca böle mi kalacak acaba diyorum.Antibiyortikleri ameliyattan sonra 3 gün kullandırım ve bıraktım. Bir de diğer bacakta problem yok çoktan iyileşti bile..doktor kortizon dedi ya ,onu da netten araştırdım pek bi sonuca ulaşamadım. nasıl ve niye kullanılr benm durumumla alakalı olarak. beklemeye devam.çarşamba 18 gün olucak doktoru arcam, gerçi kortizon fln da istemiyorum ama(
cnm merhaba lütfen bana da bahsettiğin olumsuz dr adını yazarmısın
canım sende yeni araştırıyosun ne zaman, planlıyosun.
en geç bir ay içindecanım sende yeni araştırıyosun ne zaman, planlıyosun.
kızlar selamlar ya birkaç gündür bakamadım,baya ilerlemiş.Bende geçen doktora muayene oldum ameliyatım artık kesinleşti bi aksilik çıkmazsa inşallah.Artık iyice karıştı hersey gercekten yani ben superdry olacağım sonuçta bu yöntemle olan yağlarda da kalıcık yok mu ?kök hücreyle olunan yöntem farklı mı?ya bu yöntemleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
sana özelden yazdım bir bakarmısın lütfen
sen kime yaptırdın memnunmusun. resim gönderirmisin rica etsem.
Arkadaslar bendeki yaglar hic erimedi. Ama daha 1 ay yeni oldu bunlari soylemek icin erken olabilir. Bir ay daha gecsin oyle bakalim. Bu arada forumun tek kok hucrelisi benim sanirim bi de elvan.. Elvsn sende hic erime oldu mu??
FOTONUZa baktım bence çok iyiler sizin için tam iyi olmadı demeniz galiba yıllardan bu yana takıntı yapıp bu güne kadar bu takıntıyı getirmeniz. emin olun ki sizin bacaklar şuan da böyle ise çok iyi keşke benimde bacaklarım böyle olsaydı.hem üst bacağım düzgün değil arası boşluk hem alt bacağım ince, bileklerime söyleyemeyeceğim kadar ince ilk okula giden çocukların bile belki benim bileklerimden kalındır.anlatamam görseydiniz beni daha iyi anlardınız.yıllardır pantolon altına ve yere kadar uzanan etek altlarına sakladım etrafımdaki insanlar görmesin diye korkumdan uzun etek bile giyemiyorum es kaza açılıp görülür diye ve etrafımdaki insanlar benim çok lüküş giydiğimi düşünüyor ve çoğu kişi tarzımı beğenmeyip gel sana daha güzel kıyafetler alalım diyor.bende tabi derdimi anlatamadığım için bu benim tarzım arkadaş diyip geçiştiriyorum o kadar dertliyim ki bu konuda oturup çocuklar gibi saatlerce ağlaya bilirim iyi ki bu siteyi buldum yine internetten araştırırken buldum .çok iyi oldu ben sadece bu dertten numunelik zannediyordum kendimi tek olduğumu düşünüyordum araştıran arkadaşların sayesinde bende bulurum belki derdimin derman kapısını . yine yaz geliyor bu mevsimi bacaklarımın halini daha çok hatırlatıyor diye istemiyorum gelsin. neyse leydi hanım sıkı takipçinizim benim fazla vaktim olmuyor internete girmeye eğer tam istediğiniz gibi bir tedavi yeri bulursanız benimle de paylaşmanızı diliyorum tekrar cevap verdiğiniz için teşekkürler