Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar sitedeki yorumlarınızı okudum,Gerçekten çok üzüldüm.Bu sitenin biz bayanların sorunları paylaştığı tavsiyelerde bulunduğu ortam olduğunu düşünmüştüm ama maalesef burada kadın dayanışması bulamadım.Bu yorumlardan sonra sizin dr asistanı olduğunuzu ve onlar için çalıştığınızı düşünüyorum artık.Bu site sadece sizin önerdiğiniz DR.sitesi değil.Bu sitede herkes bir öneri sunabilir.Ben bunca yıldan sonraki mutluluğumu aynı sorunları yaşayan sizlerle paylaşmak istedim.Ama anlıyorum ki değmezmiş.Ben gerçeğim arkadaşlar,gerçekten ameliyat oldum ve mesleğim yerim yurdum belli.Ben sizlere tavsiyede öneride bulundum,gidip gitmemek görüşüp görüşmemek sizin taktirinizde.

Arkadaslar bendeki yaglar hic erimedi. Ama daha 1 ay yeni oldu bunlari soylemek icin erken olabilir. Bir ay daha gecsin oyle bakalim. Bu arada forumun tek kok hucrelisi benim sanirim bi de elvan.. Elvsn sende hic erime oldu mu??

canım ben de öyle umuyorum da zaman geçiyor ve hçbir değişiklik olmayınca böle mi kalacak acaba diyorum.Antibiyortikleri ameliyattan sonra 3 gün kullandırım ve bıraktım. Bir de diğer bacakta problem yok çoktan iyileşti bile..doktor kortizon dedi ya ,onu da netten araştırdım pek bi sonuca ulaşamadım. nasıl ve niye kullanılr benm durumumla alakalı olarak. beklemeye devam.çarşamba 18 gün olucak doktoru arcam, gerçi kortizon fln da istemiyorum ama:KK43:(

güzelderya ssna slikon mu takıldı bana arkadaşlık gönderirmisin resimlerini görmek istterim.

kızlar selamlar ya birkaç gündür bakamadım,baya ilerlemiş.Bende geçen doktora muayene oldum ameliyatım artık kesinleşti bi aksilik çıkmazsa inşallah.Artık iyice karıştı hersey gercekten yani ben superdry olacağım sonuçta bu yöntemle olan yağlarda da kalıcık yok mu ?kök hücreyle olunan yöntem farklı mı?ya bu yöntemleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

GÜZELDERYA; bacağınızın birinin şiş olması normal olmayan bir durumu gösteriyor. Neden bekliyorsunuz, neden doktora sebebini sormuyorsunuz? Doktorunuz kim, özelden yazarmısınız?

FOTONUZa baktım bence çok iyiler sizin için tam iyi olmadı demeniz galiba yıllardan bu yana takıntı yapıp bu güne kadar bu takıntıyı getirmeniz. emin olun ki sizin bacaklar şuan da böyle ise çok iyi keşke benimde bacaklarım böyle olsaydı.hem üst bacağım düzgün değil arası boşluk hem alt bacağım ince, bileklerime söyleyemeyeceğim kadar ince ilk okula giden çocukların bile belki benim bileklerimden kalındır.anlatamam görseydiniz beni daha iyi anlardınız.yıllardır pantolon altına ve yere kadar uzanan etek altlarına sakladım etrafımdaki insanlar görmesin diye korkumdan uzun etek bile giyemiyorum es kaza açılıp görülür diye ve etrafımdaki insanlar benim çok lüküş giydiğimi düşünüyor ve çoğu kişi tarzımı beğenmeyip gel sana daha güzel kıyafetler alalım diyor.bende tabi derdimi anlatamadığım için bu benim tarzım arkadaş diyip geçiştiriyorum o kadar dertliyim ki bu konuda oturup çocuklar gibi saatlerce ağlaya bilirim iyi ki bu siteyi buldum yine internetten araştırırken buldum .çok iyi oldu ben sadece bu dertten numunelik zannediyordum kendimi tek olduğumu düşünüyordum araştıran arkadaşların sayesinde bende bulurum belki derdimin derman kapısını . yine yaz geliyor bu mevsimi bacaklarımın halini daha çok hatırlatıyor diye istemiyorum gelsin. neyse leydi hanım sıkı takipçinizim benim fazla vaktim olmuyor internete girmeye eğer tam istediğiniz gibi bir tedavi yeri bulursanız benimle de paylaşmanızı diliyorum tekrar cevap verdiğiniz için teşekkürler

kızlar selamlar ya birkaç gündür bakamadım,baya ilerlemiş.Bende geçen doktora muayene oldum ameliyatım artık kesinleşti bi aksilik çıkmazsa inşallah.Artık iyice karıştı hersey gercekten yani ben superdry olacağım sonuçta bu yöntemle olan yağlarda da kalıcık yok mu ?kök hücreyle olunan yöntem farklı mı?ya bu yöntemleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Kok hucrenin farki, eriyecek kismi once saflastirma ile cikariyo sonra tutunacak yerlere uyguluyo. Ben memnunun erime olmadi. doktor da erime olmaz dedi. İki yontemin birbirine gore avantaj-dezavantaji var midir bunlari bilmiyoeum.

Arkadaslar bendeki yaglar hic erimedi. Ama daha 1 ay yeni oldu bunlari soylemek icin erken olabilir. Bir ay daha gecsin oyle bakalim. Bu arada forumun tek kok hucrelisi benim sanirim bi de elvan.. Elvsn sende hic erime oldu mu??

kızlar yorum yapıyosunuz yorum alıyosunuz resimlerinizi önceki sonraki değişim mucize gibi bişey biliyosunuz, bizde merak ediyoruz eyer resim koyarsanız bizi çok mutlu edersiniz. unutmayınki biz de daha eski arkadaşların resimlerine bakıp cesaret ettik. eskilerin hala albümünde resim var. yanlız resimler albüm oluşturularak konulması lazım direk forumun ilk sf görülür şekilde diil. herkezin görmesini istemiyorsanız tabiki.

güzelderya sende yaptırdın geçmiş olsun dilerim şekil tam istediğin gibi olur ve öyle kalır. canım antibiyotikleri mutlaka kullan içerde iltahap falan olur allah korusun şişme geçerde burda biliyosun iyileşmeyen uzun sürenler oldu.

FOTONUZa baktım bence çok iyiler sizin için tam iyi olmadı demeniz galiba yıllardan bu yana takıntı yapıp bu güne kadar bu takıntıyı getirmeniz. emin olun ki sizin bacaklar şuan da böyle ise çok iyi keşke benimde bacaklarım böyle olsaydı.hem üst bacağım düzgün değil arası boşluk hem alt bacağım ince, bileklerime söyleyemeyeceğim kadar ince ilk okula giden çocukların bile belki benim bileklerimden kalındır.anlatamam görseydiniz beni daha iyi anlardınız.yıllardır pantolon altına ve yere kadar uzanan etek altlarına sakladım etrafımdaki insanlar görmesin diye korkumdan uzun etek bile giyemiyorum es kaza açılıp görülür diye ve etrafımdaki insanlar benim çok lüküş giydiğimi düşünüyor ve çoğu kişi tarzımı beğenmeyip gel sana daha güzel kıyafetler alalım diyor.bende tabi derdimi anlatamadığım için bu benim tarzım arkadaş diyip geçiştiriyorum o kadar dertliyim ki bu konuda oturup çocuklar gibi saatlerce ağlaya bilirim iyi ki bu siteyi buldum yine internetten araştırırken buldum .çok iyi oldu ben sadece bu dertten numunelik zannediyordum kendimi tek olduğumu düşünüyordum araştıran arkadaşların sayesinde bende bulurum belki derdimin derman kapısını . yine yaz geliyor bu mevsimi bacaklarımın halini daha çok hatırlatıyor diye istemiyorum gelsin. neyse leydi hanım sıkı takipçinizim benim fazla vaktim olmuyor internete girmeye eğer tam istediğiniz gibi bir tedavi yeri bulursanız benimle de paylaşmanızı diliyorum tekrar cevap verdiğiniz için teşekkürler

Rica ederim ne demek, her zaman yardımcı olmaya çalışırım...
Fotolarda gerçekten kalın cıkmıs bacaklarım normalde biraz daha inceler ama yinede yazın tatilde sorun etmiyorum o kadar
Öyle iyi anlıyorum ki seni, burdaki herkes birbirini çok iyi anlıyor zaten aynılarını yaşıyoruz, yaşadık...
Tam istediğim gibi bir yer bulurmuyum bilmiyorum, bende hala takipteyim ve araştırıyorum,
Maddi olarak kim bilir ne zaman yaptırırım bilemiyorum belkide 2_3 seneyi bulucak yaptırmam tabi ozamana kadar fiyatlar uçup gitmezse...:KK66:
Arkadaşlık isteği gönderiyorum ilerde bi gelişme olursa ulaşırım sana kesinlikle...:KK66: dilerim sende biran önce kurtulursun bu dertten ve ALLAH başka dert keder vermesin arkadaşım...

DELPHINE bir resim eklesende guzel bacaklarini bir daha görsek ayrica degisme oldumu, erime falan merak diyorum, umarim olmamistir:)

X