Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Eski ameliyat olupta yağ enj yaptıran arkadaşlar erime ne kadar süre sonra duruyor bacaklarda son şekil ne kadar süre sonra oturuyor aşağı yukarı ne olur cevap verir misiniz? Bçyle giderse benim yağlarım kalmayacak sanki...

arkadaşlar bişey söylemek istiyorum bi videoda izlemiştim.

silikon yapmadan önce silikonu bacağa bantlıyodu doktor kalınlığı ve yeri böyle olacak ama derinin içinde duracak diyodu. ameliyat olacak kız yok bu uzun yok bu kalın falan diyodu öyle bi ameliyattan önce deniyolardı yani silikonları. bence silikon yaptıracak arkadaşlar kalınlık meselesini bi nebze böyle halledebilir.

GÜZELDERYA ; çok geçmiş olsun. Anladığım kadarı ile ameliyat sonrası bir şanssızlık yaşıyorsunuz? Siz ne zaman ameliyat oldunuz? BLOMMA ile doktorunuz aynı mı? Yani şu meşhur doktor mu?

Dior bacak şişmesi mi? evet neden kaynaklandığını bilmiyorum cnm.. ama diğer kızlardan böle bişi de pek duymadım. bilmiyorum kii bünyesel mi.. hiçbir fikrim yok ama al bak bir sabaha daha uyandım bacak hala şiş ve değişiklik yok

canım benim ayak bileğimde değil de silikon boyunca bir şişme oldu, özellikle dikişin orada. birde silikon gıcırdamaya başlamıştı ki yürürken, doktor endişelendi kaymış olmasından, hemen beni operasyona aldı. ama meğer kaymamış zaten kayması mümmkün değil demişti. serum birikmiş gıcırdama da o sıvıdan dolayıymış. tekrar öyle bir şey olursa bekleyeceğiz bu kez dedi, kendi kendine o sıvı bir süre sonra yok oluyormuş. ama korkmayın bu nadir olan birşey sanırım ilk kez bende rastladığını söyledi. ben çok yormuştum ama ondanda olabilir.

palmadoro ben ankarada bide kozyatağında yeri olan dr a oldum şu bu yöntemi bulan aletide kendi keşfeden doktora şimdi hakkını yemiim yağlar olduğu gibi duruyo bilek üst içler az eridi ama herkezinkine bakarsan benimki tamamen duruyo sayılır. yağ aldığı yerler biraz dalgalandı e zaten olurmuş bütün dr lar söylüyo şimdi. çoğunda var. rötüş zaten gerekiyoduysa ben kendi dr uma haksızlık ettim. ben ikinciyi falan gece hastanede kalma durumum olamayacağından kızmıştım tek seferde niye kurtulamadım diye. ama milletteki şu istanbullu dr un hatalarını görünce onunki hepten kötü. zaten benim dr da demişti zaten ondan almışlar bu yöntemi aletin aslı bi tek kendinde varmış. ama silikon koyduğu hastaların çoğu kötü. yağla o kötü duruşu tamamlayamıyo.
bence şu dry sisteminde yağ almak ameliyat esnasında zor ve uzun sürüyodur zor geliyorudur sıvı kan falan ne bulduysa koyuyo bence çünki eriyen onlar. senin yağında da mesela çoğu serum içinde süspansyon şeklinde görünüyodu. eğer o sıvılar serumsa onuda gr a sayıyosa kötü. çünkü benim 240+210 gibi koymuştu ama bi santrfüj varmış tüm kandan vücut sıvılarından arındıktan sonra saf yağı oralara koyuyodu araştırdığımda öğrenmiştim ki doğruyduda hemşirelerden gizlice öğrenmiştim.
şimdi düzgün bacaklar biraz kurtarıyoda tam operasyon isteyenler hele silikon adamın harcı diiil ben beyenmedim, adam yaptığı işin tam karşılığını kazanmıyo bence. iyi davranmakta kurtarmıyo. işi iyi olsun. valla onlara bakınca ben adama haksızlık ettim diyebilirim.

meşur dr ataşehir de merkez oluan dr şu meşur ismini de ilk ben kullanmıştım ama milletin bacaklarını görünce artık fikrimi söylüyorum çünkü çoğu silikon koydukları kötü. niye güzel yapmıyo onuda bilmiyorum. yönteminde bi eksiklik var (benim dr un koyduğu yağ bacaamda öylece duruyoken bi sürü verip veriştirdim) meşurun millete ilk yaptığı bi iki bacak gerçi onlarda ikincide oldu ama herkez mutsuz.

gulerer...çok geçmiş olsun şu meşhur doktor dediğin doktor, f...y. Mi ? Yoksa...a.... K......r? Mı merak ettim isim tam yazamıyorum anladın mı ?

yağ alınan yerler ne kadar zaman sonra dalgalanıyo? bana öyle bişeyden bahsetmediler hiç :/

Kimyasal verilip alindiysa yaglar dalgalanma olabiliyormus.ama saf yag alindiysa birsey olmaz merak etme benden o kadar alindiki hic dalgalanma fln yok.sadece bileklerden alindiysa oralar sisiyor ve sertlesip hissizlesiyor ve bu en uzun iyilesen yermis.eh o da yavas yavas azaliyor bekliycez artik.

hissizleşme miiii Allahtan bende bileklerden almadı aksine bileklere kondu. ya ben iyileştim bundan sonra bi değişiklik olmaz herhalde.

güzelderya senin nasıl durumun memnunmusun.

gürerler ben eskiye göre kötü diyemem iyi fakat iyi demek için de erken. çünkü belirttiğim gib

i sol bacağım şiş 14 gün olmasına rağmensol bilek ve ayağım şiş . hem de baya.. ne zaman geçicek veya geçecek mi bilmiyorum. yani sanırım enfeksiyon oldu. doktor olmamış fln dedi ama.. bilmiyorum kii.( şaun iyileşemediğim için tedirginliğim sürüyor. tabii kızlar yanıltıcı olmak istemem heresin durumu farklı , benim başıma gelmiştir belki tek ne bilim(

guzelderya bence endişe etme geçecektir, ödemdir o sadece. enfeksiyon olsa ağrıdan duramazsın ve ateş yapar sürekli. antibiyotiklerini düzenli kullandıysan enfeksiyon değildir canım

guzelderya bence endişe etme geçecektir, ödemdir o sadece. enfeksiyon olsa ağrıdan duramazsın ve ateş yapar sürekli. antibiyotiklerini düzenli kullandıysan enfeksiyon değildir canım

canım ben de öyle umuyorum da zaman geçiyor ve hçbir değişiklik olmayınca böle mi kalacak acaba diyorum.Antibiyortikleri ameliyattan sonra 3 gün kullandırım ve bıraktım. Bir de diğer bacakta problem yok çoktan iyileşti bile..doktor kortizon dedi ya ,onu da netten araştırdım pek bi sonuca ulaşamadım. nasıl ve niye kullanılr benm durumumla alakalı olarak. beklemeye devam.çarşamba 18 gün olucak doktoru arcam, gerçi kortizon fln da istemiyorum ama(

Öldüm meraktan, gülerer...kim bu meşhur doktor? Sonuçları kötü ise niye meşhur? Özelden de yazabilirsin buradan yazamıyorsan sevgiler

Blomma konuşacak mısın doktorla rötuşu ücretsiz yapması ile ilgili?

Canim doktor zaten ucret almiycak benden sadece hastane ucreti alacak onada raziyim artik ne yapayim, alaninda en iyi doktorlardan biri bu saatten sonra yeni doktor arayisi icine giremem zaten en buyuk hatalar ikinci ucuncu doktorlari aramakla olusuyormus ama sanirim bende sansizlik oldu yada bende böyle olunca artik kucuk silikon kullanmayada basladi, insallah hayirlisiyla kurtulacagim bende bu dertten:)

Bu arada ben ilk önce yag enjeksiyonu olmustum belden göbekten bacak dis yanlarindan ve diziclerindende yag alinmisti ve dangalanma falan yok, her iki operasyon sonrasinida kolay atlattim bazi arkadaslarin yag enjeksiyonu sonrasi yasadigi sikintilari ben silikonda bile yasamadim insallah sonraki operasyonumda kolay gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…