GÜZELDERYA ; çok geçmiş olsun. Anladığım kadarı ile ameliyat sonrası bir şanssızlık yaşıyorsunuz? Siz ne zaman ameliyat oldunuz? BLOMMA ile doktorunuz aynı mı? Yani şu meşhur doktor mu?
sisissisisi merhaba,
benim de sol bacağım şiş çok, sol ayak bileğim davul gibi.. benim de 13 gün oldu.. benim de mi serum birikmesi oldu acaba? serum birikmesi nedir tam olarak? doktor bana 1 hafta daha geçmezse kortizol verelim dedi? ben anlamadım bişey. neden geçmiyor hala ya??
meşhur dr kim blomma kime yaptırdı bana msj gönderirmisinizmemnunolmadığını biliyorum
ben yağ yaptırmıştım bir kısmıeridi şu an slikon düşünüyorum ama kim iyi kime gitmeliyim bilmiyorum yardımcıolurmusun kimdenmemnunlar genelde
meşur dr ataşehir de merkez oluan dr şu meşur ismini de ilk ben kullanmıştım ama milletin bacaklarını görünce artık fikrimi söylüyorum çünkü çoğu silikon koydukları kötü. Niye güzel yapmıyo onuda bilmiyorum. Yönteminde bi eksiklik var (benim dr un koyduğu yağ bacaamda öylece duruyoken bi sürü verip veriştirdim) meşurun millete ilk yaptığı bi iki bacak gerçi onlarda ikincide oldu ama herkez mutsuz.
güzelderya senin nasıl durumun memnunmusun.
gürerler ben eskiye göre kötü diyemem iyi fakat iyi demek için de erken. çünkü belirttiğim gib
i sol bacağım şiş 14 gün olmasına rağmensol bilek ve ayağım şiş . hem de baya.. ne zaman geçicek veya geçecek mi bilmiyorum. yani sanırım enfeksiyon oldu. doktor olmamış fln dedi ama.. bilmiyorum kii.( şaun iyileşemediğim için tedirginliğim sürüyor. tabii kızlar yanıltıcı olmak istemem heresin durumu farklı , benim başıma gelmiştir belki tek ne bilim (
guzelderya bence endişe etme geçecektir, ödemdir o sadece. enfeksiyon olsa ağrıdan duramazsın ve ateş yapar sürekli. antibiyotiklerini düzenli kullandıysan enfeksiyon değildir canım
meşur dr ataşehir de merkez oluan dr şu meşur ismini de ilk ben kullanmıştım ama milletin bacaklarını görünce artık fikrimi söylüyorum çünkü çoğu silikon koydukları kötü. niye güzel yapmıyo onuda bilmiyorum. yönteminde bi eksiklik var (benim dr un koyduğu yağ bacaamda öylece duruyoken bi sürü verip veriştirdim) meşurun millete ilk yaptığı bi iki bacak gerçi onlarda ikincide oldu ama herkez mutsuz.
Blomma konuşacak mısın doktorla rötuşu ücretsiz yapması ile ilgili?