Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ukalayci - 15-05-2012, 17:00 - Mesaj Linki
müsait olursam kesin gelirim :)) o kızdan bana dr bahsetmişti birinin silikonunu çıkardım diye ben ilk msjını gördüğmde ddm tmm işte bu o =) ben de sonucu beğendim eskisine ve yenisine bakınca, eski hali bu muymuş diyorum :)
Bildir

Jelesec - 15-05-2012, 17:10 - Mesaj Linki
çok güzeller maşallah, sana söyledi doktor demek ki elvanı canım..doktorun asistanı elvan
Bildir

ukalayci - Dün, 11:17 - Mesaj Linki
yeni düştü jeton. birisi drun asistanı o kız reklam yapıyo demişti dimi :)

arkadaşlar konuşma tam olarak bu şekilde yani orda kinaye var :) (konuşma benim foto yorumlarımda da aynen bu şekilde oradan kopyalayıp yapıştırdım)

metni kısım kısım alıp farklı yönlere çekmeyin lütfen.

Karışmadan edemedim. 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum. Yazılarda mimik, ses tonu vs olmadığı için kinaye gibi şeyler anlaşılmaz hali ile. O nedenle yazılanlardan anlaşılan elvan isimli kişinin doktor asistanı olduğudur. En azından olaya benim gibi dışardan bakan kişinin anladığı odur.

Ayrıca bu forumdaki arkadaşlar uzun bir süre önce doktor adı verilmemesi konusunda aralarında anlaştılar. Böyle bir hassasiyet var bu forumda. Neden saygı gösterilmeyip doktor isimleri ile ilgili ısrar ediliyor? Kendisine başka operasyon geçiren arkadaşlarımız bile burada doktor adı belirtip doktor memnuniyetini yazıyorsa olayın yanlış anlamaya müsait olması kaçınılmazdır. Bunu daha önce de söylemiştim. Dileyen bacak dolgusu ile ilgili başka bir topik açıp istediği gibi doktor adı vererek memnuniyetini, memnuniyetsizliğini dile getirebilir.

Son düzenleme:
hiç gerek yok yazılım dili konuşma gibi olmuyor, yanlış anlaşılmalar olabilir,herkes sonuçlarından ve doktor seçiminden mutlu olsun yeterki...sevgiler

eger bir kisi benim icin bu cumleyi kuruyorsa uslubuna dikkat et derim, etmeli de.. ben bilemem kinaye olup olmadıgını (bir de elvan adlı kisi yeni üye olup telefon numarası verince ) ben ne gorduysem onu yazdım sadece!

hiç gerek yok yazılım dili konuşma gibi olmuyor, yanlış anlaşılmalar olabilir,herkes sonuçlarından ve doktor seçiminden mutlu olsun yeterki...sevgiler

Ayrıca şu da var;

Birisi üye olacak ve ilk mesajı muhteşem övgülerle doktor tavsiyesi ve altında telefon numarası olacak!! Yapmayın Allahaşkına. Üyelerimiz o kadar şuursuz değil bu durumda tabii ki olayı deşecekler. Kişi gerçek biri mi yoksa reklamcı mı? Ben hala ilk mesajında telefon numarasına kadar verebilen birinin cevaplarını merak ediyorum açıkçası. İnternete telefon numarası yazmak büyük cesaret

Son düzenleme:

Sevgili yağmurluk eğer böyle bir şey varsa (ben o verdiği numarıyı aradım şüphelendim bankada calıştığını ve adını gercekten elvan olduğunu inanılmıyorsa belgelerle sunabileceğini söyledi) neden insanları kandırıyorlar anlamış değilim üstelik özel numaralarını verip.Her türlü insan var forumlarda kötüye kullanılabilir bu numara

:) valla kızlar ben de o resmin altındaki yorumları ilk okuduğumda elvani asistan sandim. Şimdi açıklamalara bakınca "heee..." diyorum. Neyse bence de gerginliğe gerek yok. üzmeyelim
Birbirimizi (özellikle de anne adaylarımızı:))

blomma sen ist doktoramı yaptırdın silikonu...? yanlış anlamadım demi...?
bence cok büyük gelmiş sanki bacağına nasıl böyle bir hataya bir de düzeltme parası alır ya

Hayir arkadasim yanlis anlamadin Istanbul da yaptirdim ve memnun degilim doktorum memnun olmamami silikonun bana büyük gelmesini bileklere verdigi yaglarin az tutmasina bagliyor ama bu göz yani bilege gelene kadar bir sürü hata var, zaman gectikce kizginligim ve hassasiyetim artiyor kendimi zorluyorum kimseyi memnuniyetsizligimle etkilemeyim diye ama ameliyati olacak herkesin bunlarida göz önünde bulundurmasi gerek diyede düsünmeden edemiyorum söyleki biz doktora silikon taktirmak istiyorum diye gidiyoruz ve onlar en iyisini bilir diye markasini büyüklügünü sorgulamiyoruz ama hata yapiyoruz öncelikle silikon markamizi iyi arastirmaliyiz (Fransa daki olayi unutmayalim sanayi silikonlari kullanilmisti) büyüklügünü iyi sorgulamaliyiz, en ucuz silikonu sanki iyiymis gibi gösterip yüksek maliyetle takan bir sürü doktor var, ben ameliyatimin sonucundan memnun olsaydim silikon markami arastirmak aklimin ucundan gecmezdi ama bu forumu bu yüzden seviyorum bazilarimizin (benim gibi) acilarida bizlere birseyler ögretiyor diye düsünüyorum...

kesinlilee benimde aklıma gelmezdi silikon markası araştırmak şimdi aklımda deıl ama dr bey en iyi silikon bu bunu kullanıyorum dedi.senin araştırmalarına göre hangisi iyi arkadaşım bilgi verirsen çok sevirimm.

blomma buarada sende durum ne cnm karar verdinmi bişiler için??

Canim bende güzelderya dan haber bekliyorum cünkü ben ameliyat oldugumda doktor bana kullandigi markanin (silimed) en kücügününün 140 cc oldugunu söylemisti ve banada onu takti ama güzelderyaya 90 cc silikon takmis demekki yeni bir marka kullamaya baslamis güzelderya silikonunun markasini doktora sorup bizi aydinlatacakti, bende muhtemel banada o marka takilabilir diye arastiracagim o markayi. Hangi marka iyidir bilmiyorum ama arastirmamiz gerek diye düsünüyorum.

Benim karar vermem su asamada imkansiz cünkü cok uzaktayim doktorla görüsmeye gelemiyorum sanirim ne zamanki ameliyat tarihi alacagim ve doktorla görüsecegim o zaman karar verebilecegim, doktora bacagimin nasil olmasini istedigimi anlatacagim ve oda bana ne önerecek bilmiyorum istedigim sekil icin yagim yeterse yagda düsünüyorum ama en iyisi bunu doktorla tartisarak karar vermek olacak böyle kendi kendime kafamda kurup sonra bozmakla biryere varamadim dogrusu???

BLOMMA cok haklısın canım, çok üzüldüm şimdi, inşlh hatasını düzeltir ve mutlaka konus ücret konusunda, kuruş ücret almamalı
işte bu sebeplerden bende silikona hiç sıcak bakamadım

anladım blomma banada sana önerdği markayı önerdi fakat firmayla konuştuğunu ve o markanın 90cclık çalışacagını söyledi olmadı euro ydu snırım öyle bi marka söyledi onun en küçük ccsni takacağını söyledi.

Birşey daha eklemek istiyorum kızlar, bir daha reklam amaçlı yazı oldugunu düşündüğünüz kişilere hiç birşey yazmayın, yazmayın ki konular bu duruma gelmesin, öyle bir yazı olduğunda görmezden gelelim hepimiz, bir daha da yazamıcaktır zaten ve kimsede kimseyi kırmak zorunda kalmıcaktır... nacizane fikrim şahsen ben öyle yapıyorum...)

blomma merhaba,

doktora sordum silikonun markasını. silimed değilmiş benimkisi eurosilikon de bir markaymış. ama silimed daha kalteli eromed onun kadar iyi değil dedi doktor. Fakat silimedin en küçüğü de sana büyük gelirdi dedi. yani en küçük silikon eromed de varmış dediğine göre((( yaa kalitesiz fln die canım sıkıldı biraz..

Arkadaşlar süpersiniz sizi seviyorum. REKLAMA HAYIR. Daha bu sıkıntıyı çeken birsürü arkadaş vardır takip eden, para yüzünden yaptıramıyor olabilir. Ayrıca ben druma çok kızmıştım kendi kendime memnun olmadığım yerler var diye. valla ist daki dr un hatası bin oldu yani. bloma dava açsan kazanırsın. estetik dr u sun baktığında annamıyosan e yuh. yada ikinciyi üçüncüyü yatırım yaptı. bence bu istanbullu dr un hataları boyunu geçti. tekbenmiyiminkide tam olmadı üç olacak. bir üçüncü dördüncü drları araştıralım. çünkü hatasına görede paralar dehşet yani. canımızıda sokakta bulmadık. süpriz iş çıkarıyo milli piyango gibi balon kadar silikonu sizede koyabilir.
bizmi seçecez silikonu gözün yokmu kıçınlamı okudun okulu, biz seçeceksek paranında işinden düş. hepsi a....b yolcusu yahu.

Guzelderya mesaj kutun dolmus canim,

Samimi, ruya10, sisisisisi sizlerin silikonlarida euro marka hatirladigim kadariyla ve sizler memnunsunuz degilmi kizlar?

Guzelderya mesaj kutun dolmus canim,

Samimi, ruya10, sisisisisi sizlerin silikonlarida euro marka hatirladigim kadariyla ve sizler memnunsunuz degilmi kizlar?

evet canım benim de eurosilicone. şimdilik memnunum eskisine göre çok iyi ama tam şekli yaz sonu gibi oturur dedi doktor. merak ediyorum tam oturmuş hali nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…