Fikirdelisi...insanlar bu kadar saf olamaz doktorun asistanıyım diye yazacak...kaldı ki ben bütün yorumları okudum elvan denilen kişinin ukalaycı arkadaşa tek yorumu yok...nereden uydurdun asitanıyım yazdığını? Kesinlikle sana katılıyorum cep numarısını vermesi cahillik olmuş zira sanal ortam, bazı arkadaşlar gibi özelden yazıp doktor ismi önermek daha doğru.
Belki bana da doktorun asistanı diyebilirsiniz 1800 paylaşımım var üşenmeyip baştan okursanız çok iyi bir şekilde anlarsınız ha anlamak isterseniz tabi
Ayrıca şu da var;
Birisi üye olacak ve ilk mesajı muhteşem övgülerle doktor tavsiyesi ve altında telefon numarası olacak!! Yapmayın Allahaşkına. Üyelerimiz o kadar şuursuz değil bu durumda tabii ki olayı deşecekler. Kişi gerçek biri mi yoksa reklamcı mı? Ben hala ilk mesajında telefon numarasına kadar verebilen birinin cevaplarını merak ediyorum açıkçası. İnternete telefon numarası yazmak büyük cesaret
blomma sen ist doktoramı yaptırdın silikonu...? yanlış anlamadım demi...?
bence cok büyük gelmiş sanki bacağına nasıl böyle bir hataya bir de düzeltme parası alır ya
Hayir arkadasim yanlis anlamadin Istanbul da yaptirdim ve memnun degilim doktorum memnun olmamami silikonun bana büyük gelmesini bileklere verdigi yaglarin az tutmasina bagliyor ama bu göz yani bilege gelene kadar bir sürü hata var, zaman gectikce kizginligim ve hassasiyetim artiyor kendimi zorluyorum kimseyi memnuniyetsizligimle etkilemeyim diye ama ameliyati olacak herkesin bunlarida göz önünde bulundurmasi gerek diyede düsünmeden edemiyorum söyleki biz doktora silikon taktirmak istiyorum diye gidiyoruz ve onlar en iyisini bilir diye markasini büyüklügünü sorgulamiyoruz ama hata yapiyoruz öncelikle silikon markamizi iyi arastirmaliyiz (Fransa daki olayi unutmayalim sanayi silikonlari kullanilmisti) büyüklügünü iyi sorgulamaliyiz, en ucuz silikonu sanki iyiymis gibi gösterip yüksek maliyetle takan bir sürü doktor var, ben ameliyatimin sonucundan memnun olsaydim silikon markami arastirmak aklimin ucundan gecmezdi ama bu forumu bu yüzden seviyorum bazilarimizin (benim gibi) acilarida bizlere birseyler ögretiyor diye düsünüyorum...
kesinlilee benimde aklıma gelmezdi silikon markası araştırmak şimdi aklımda deıl ama dr bey en iyi silikon bu bunu kullanıyorum dedi.senin araştırmalarına göre hangisi iyi arkadaşım bilgi verirsen çok sevirimm.
blomma buarada sende durum ne cnm karar verdinmi bişiler için??
Canim bende güzelderya dan haber bekliyorum cünkü ben ameliyat oldugumda doktor bana kullandigi markanin (silimed) en kücügününün 140 cc oldugunu söylemisti ve banada onu takti ama güzelderyaya 90 cc silikon takmis demekki yeni bir marka kullamaya baslamis güzelderya silikonunun markasini doktora sorup bizi aydinlatacakti, bende muhtemel banada o marka takilabilir diye arastiracagim o markayi. Hangi marka iyidir bilmiyorum ama arastirmamiz gerek diye düsünüyorum.
Benim karar vermem su asamada imkansiz cünkü cok uzaktayim doktorla görüsmeye gelemiyorum sanirim ne zamanki ameliyat tarihi alacagim ve doktorla görüsecegim o zaman karar verebilecegim, doktora bacagimin nasil olmasini istedigimi anlatacagim ve oda bana ne önerecek bilmiyorum istedigim sekil icin yagim yeterse yagda düsünüyorum ama en iyisi bunu doktorla tartisarak karar vermek olacak böyle kendi kendime kafamda kurup sonra bozmakla biryere varamadim dogrusu???
Canim bende güzelderya dan haber bekliyorum cünkü ben ameliyat oldugumda doktor bana kullandigi markanin (silimed) en kücügününün 140 cc oldugunu söylemisti ve banada onu takti ama güzelderyaya 90 cc silikon takmis demekki yeni bir marka kullamaya baslamis güzelderya silikonunun markasini doktora sorup bizi aydinlatacakti, bende muhtemel banada o marka takilabilir diye arastiracagim o markayi. Hangi marka iyidir bilmiyorum ama arastirmamiz gerek diye düsünüyorum.
Benim karar vermem su asamada imkansiz cünkü cok uzaktayim doktorla görüsmeye gelemiyorum sanirim ne zamanki ameliyat tarihi alacagim ve doktorla görüsecegim o zaman karar verebilecegim, doktora bacagimin nasil olmasini istedigimi anlatacagim ve oda bana ne önerecek bilmiyorum istedigim sekil icin yagim yeterse yagda düsünüyorum ama en iyisi bunu doktorla tartisarak karar vermek olacak böyle kendi kendime kafamda kurup sonra bozmakla biryere varamadim dogrusu???
Guzelderya mesaj kutun dolmus canim,
Samimi, ruya10, sisisisisi sizlerin silikonlarida euro marka hatirladigim kadariyla ve sizler memnunsunuz degilmi kizlar?