Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelderya canım şimdilik resmim yok zaten bir bacağımı tam düzgün açamıyorum şuan, salı günü sol bacağımdan ufak bir operasyona girdim serum birikmesi olmuş, tam otursunlar resim çekeceğim
sisissisisi merhaba,güzelderya canım şimdilik resmim yok zaten bir bacağımı tam düzgün açamıyorum şuan, salı günü sol bacağımdan ufak bir operasyona girdim serum birikmesi olmuş, tam otursunlar resim çekeceğim
BENDEİSTİYORUM VE TURİ arkadaşlık isteğinizi kabul ettim.Ama eklediğim bir çok resmi sildim,sadece onları bıraktım.Son iki resmi ise DİOR arkadaşım rica ettiği için ekledim ama bu gece sileceğim.Rötuşun neden gerektiğini göstermek için eklemiştim.
Şimdi öncelikle ne açıkça ne de kısaltma olarak doktor adını vermemenizi ve bu sitenin "geyik muhabbeti" forumuna girerek mesaj sayınızı istediğinizi yazarak doldurmanızı rica ediyorum.Eğer bu sorun gerçekten önemliyse bunu biraz çekmelisiniz,burda nerdeyse hepimiz aynı yolu takip ettik.Ayrıca bir diğer uyarım da "bacak dolgusu" forumu altındaki mesaj sayınızı doldurmak için "ardarda" attığınız kısa cevaplarla,mesaj sayınızı dolduramıyorsunuz,çünkü site yönetimi bunu farkettiğinde mesaj sayınızı ilerletmiyor.Bilgi vermek istedim...Doktor adı vermemek site kuralı değil bizim almış olduğumuz bir karardır,lütfen buraya yazan her arkadaş buna dikkat etsin.Bu karar sadece ameliyat ücretlerinin bizim isim zikretmemizle daha da artmaması yani doktorların reklamını yapmak istemememizden ileri geliyor ve işe yaradığını da düşünüyorum.Eğer mesaj sayınızı doldurursanız özel mesajla istediğiniz bilgileri birbirimizle paylaşabiliyoruz...
TURİ, soruyu bana sormadın ama yine de yazmak istedim. resimlerime bak, benim silikonlar 140 cc.Bence biraz büyük ama bu biraz da öncesinde yaptırdığım yağ enjeksiyonunun etkisiyle oldu.Fakat yine de memnunum.Benim önceki halinde alt baldırım 32cm di.Şimdi 35 cm. BLOMMA arkadaşım ise ne yazık büyüklüğünden memnun değil :2: o yüzden iyi düşün ve doktoruna çook soru sor.İyice içine sinsin.Sen de biliyorsun ki hiç kolay bir ameliyat değil.
blomma merhaba,
doktora sordum silikonun markasını. silimed değilmiş benimkisi eurosilikon de bir markaymış. ama silimed daha kalteli eromed onun kadar iyi değil dedi doktor. Fakat silimedin en küçüğü de sana büyük gelirdi dedi. yani en küçük silikon eromed de varmış dediğine göre((( yaa kalitesiz fln die canım sıkıldı biraz..
mrb sisisisi bana arkadaşlık gönderebilirmisinlütfen rsimlerini merk ediyorum hangi dr yaptırdın memnunmusun.evet canım benim de eurosilicone. şimdilik memnunum eskisine göre çok iyi ama tam şekli yaz sonu gibi oturur dedi doktor. merak ediyorum tam oturmuş hali nasıl olacak.
blomma sen kime yaptırıştın birde arkada iz kaldımıBLOMMA cok haklısın canım, çok üzüldüm şimdi, inşlh hatasını düzeltir ve mutlaka konus ücret konusunda, kuruş ücret almamalı
işte bu sebeplerden bende silikona hiç sıcak bakamadım
arkadaşlar kötü sonuç veren doktorları yazın bari bizde aynı htaya düşmeyelim biz millet olarak kötüyü de deşifre etmiyoruz hata bence herkez bilsinarkadasim bu foruma girip doktor arayan arkadaslara karar asamasinda yardimci olmak amaciyla yaglari eriyenleri degil cunku bu yapisal bisey hata degil.istanbulda ki doktorun benim gozumden kacmis olabilecek diger vukuatli hastalarinin rumuzlarini verirsen onlara cok yardimci olursun.o kisilerle baglanti kurup ya da gecmislerini okuyup fikir edinsinler.doktorlarina soru sormayi ogrensinler,bilinclensinler.ben bunun icin burdayim heralde sende oyle.optm seni
Jelesec - 15-05-2012, 17:10 - Mesaj Linki
çok güzeller maşallah, sana söyledi doktor demek ki elvanı canım..doktorun asistanı elvan
bu ukalaycının fotosunun altındaki yorum. silmezsen arkadaslar da baksınlar. UYDURMADIM YANİ!!!!!!!!!!!!!!
hem de bu yorumu yazan kisi bana uydurdun diyen kisi ilginc.. yaw ne desem bilemedim yazık
jelejed bana arkadaşlık gönderirmisin raesimlerini görmek isterim birde kime yaptırdım cnm yardımcı olursan sevinirimaa elvan doktorun asistanı mı gerçekten nasıl dr söyledi bunu neden söylesinki anlamadım kendi oyunlarını neden bozdular o zaman
aa elvan doktorun asistanı mı gerçekten nasıl dr söyledi bunu neden söylesinki anlamadım kendi oyunlarını neden bozdular o zaman
jelejed bana arkadaşlık gönderirmisin raesimlerini görmek isterim birde kime yaptırdım cnm yardımcı olursan sevinirim
GÜZELDERYA ; çok geçmiş olsun. Anladığım kadarı ile ameliyat sonrası bir şanssızlık yaşıyorsunuz? Siz ne zaman ameliyat oldunuz? BLOMMA ile doktorunuz aynı mı? Yani şu meşhur doktor mu?
Guzelderya mesaj kutun dolmus canim,
Samimi, ruya10, sisisisisi sizlerin silikonlarida euro marka hatirladigim kadariyla ve sizler memnunsunuz degilmi kizlar?
Bende agustos sonunda allah iizn verirse ameliyat olacagim insallah. O zaman kadar mumkun oldugunca bilgi toplamaya calisacagim bU konuda. o yuzden resimleri gormem cok onemli . Banada yardimci olun arkadaslar. Sizleri cok uzun zamandir takip ediyorum kisa sure once uye oldum.
tEK BENMIYIM benide arkadas olarak eklermisin lutfen :)