Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ayy pardon cnm ona olmamisin okudum gecmisini az once unutmusum kusura bakma.arkadasim bide istersen ayip kelime kullanmasan .

güzelderya canım şimdilik resmim yok zaten bir bacağımı tam düzgün açamıyorum şuan, salı günü sol bacağımdan ufak bir operasyona girdim serum birikmesi olmuş, tam otursunlar resim çekeceğim

arkadasim bu foruma girip doktor arayan arkadaslara karar asamasinda yardimci olmak amaciyla yaglari eriyenleri degil cunku bu yapisal bisey hata degil.istanbulda ki doktorun benim gozumden kacmis olabilecek diger vukuatli hastalarinin rumuzlarini verirsen onlara cok yardimci olursun.o kisilerle baglanti kurup ya da gecmislerini okuyup fikir edinsinler.doktorlarina soru sormayi ogrensinler,bilinclensinler.ben bunun icin burdayim heralde sende oyle.optm seni

güzelderya canım şimdilik resmim yok zaten bir bacağımı tam düzgün açamıyorum şuan, salı günü sol bacağımdan ufak bir operasyona girdim serum birikmesi olmuş, tam otursunlar resim çekeceğim
sisissisisi merhaba,

benim de sol bacağım şiş çok, sol ayak bileğim davul gibi.. benim de 13 gün oldu.. benim de mi serum birikmesi oldu acaba? serum birikmesi nedir tam olarak? doktor bana 1 hafta daha geçmezse kortizol verelim dedi? ben anlamadım bişey. neden geçmiyor hala ya??

Arkadaslar 3,4 gun giremedim siteye cezaliydim:KK43::KK43::

Sayfalar baya birikmis, 20 sayfa daha okumam gerek...

Blomma benide eklermisin arkadas olarak ebnde resimlerini cok merak ediyorum

BENDEİSTİYORUM VE TURİ arkadaşlık isteğinizi kabul ettim.Ama eklediğim bir çok resmi sildim,sadece onları bıraktım.Son iki resmi ise DİOR arkadaşım rica ettiği için ekledim ama bu gece sileceğim.Rötuşun neden gerektiğini göstermek için eklemiştim.

Şimdi öncelikle ne açıkça ne de kısaltma olarak doktor adını vermemenizi ve bu sitenin "geyik muhabbeti" forumuna girerek mesaj sayınızı istediğinizi yazarak doldurmanızı rica ediyorum.Eğer bu sorun gerçekten önemliyse bunu biraz çekmelisiniz,burda nerdeyse hepimiz aynı yolu takip ettik.Ayrıca bir diğer uyarım da "bacak dolgusu" forumu altındaki mesaj sayınızı doldurmak için "ardarda" attığınız kısa cevaplarla,mesaj sayınızı dolduramıyorsunuz,çünkü site yönetimi bunu farkettiğinde mesaj sayınızı ilerletmiyor.Bilgi vermek istedim...Doktor adı vermemek site kuralı değil bizim almış olduğumuz bir karardır,lütfen buraya yazan her arkadaş buna dikkat etsin.Bu karar sadece ameliyat ücretlerinin bizim isim zikretmemizle daha da artmaması yani doktorların reklamını yapmak istemememizden ileri geliyor ve işe yaradığını da düşünüyorum.Eğer mesaj sayınızı doldurursanız özel mesajla istediğiniz bilgileri birbirimizle paylaşabiliyoruz...

TURİ, soruyu bana sormadın ama yine de yazmak istedim. resimlerime bak, benim silikonlar 140 cc.Bence biraz büyük ama bu biraz da öncesinde yaptırdığım yağ enjeksiyonunun etkisiyle oldu.Fakat yine de memnunum.Benim önceki halinde alt baldırım 32cm di.Şimdi 35 cm. BLOMMA arkadaşım ise ne yazık büyüklüğünden memnun değil :2: o yüzden iyi düşün ve doktoruna çook soru sor.İyice içine sinsin.Sen de biliyorsun ki hiç kolay bir ameliyat değil.

Bende agustos sonunda allah iizn verirse ameliyat olacagim insallah. O zaman kadar mumkun oldugunca bilgi toplamaya calisacagim bU konuda. o yuzden resimleri gormem cok onemli . Banada yardimci olun arkadaslar. Sizleri cok uzun zamandir takip ediyorum kisa sure once uye oldum.

tEK BENMIYIM benide arkadas olarak eklermisin lutfen :)

blomma merhaba,

doktora sordum silikonun markasını. silimed değilmiş benimkisi eurosilikon de bir markaymış. ama silimed daha kalteli eromed onun kadar iyi değil dedi doktor. Fakat silimedin en küçüğü de sana büyük gelirdi dedi. yani en küçük silikon eromed de varmış dediğine göre:KK43:((( yaa kalitesiz fln die canım sıkıldı biraz..

güzelderya mrb ben kime ameliyat olduğunu ve fotoğraflarını merak ediyorum cnm lütfen bana arkadaşlık gönderirmisin birde hlainden memnunmusun acaba

arkadasim bu foruma girip doktor arayan arkadaslara karar asamasinda yardimci olmak amaciyla yaglari eriyenleri degil cunku bu yapisal bisey hata degil.istanbulda ki doktorun benim gozumden kacmis olabilecek diger vukuatli hastalarinin rumuzlarini verirsen onlara cok yardimci olursun.o kisilerle baglanti kurup ya da gecmislerini okuyup fikir edinsinler.doktorlarina soru sormayi ogrensinler,bilinclensinler.ben bunun icin burdayim heralde sende oyle.optm seni
arkadaşlar kötü sonuç veren doktorları yazın bari bizde aynı htaya düşmeyelim biz millet olarak kötüyü de deşifre etmiyoruz hata bence herkez bilsin

GÜZELDERYA ; çok geçmiş olsun. Anladığım kadarı ile ameliyat sonrası bir şanssızlık yaşıyorsunuz? Siz ne zaman ameliyat oldunuz? BLOMMA ile doktorunuz aynı mı? Yani şu meşhur doktor mu?

Jelesec - 15-05-2012, 17:10 - Mesaj Linki
çok güzeller maşallah, sana söyledi doktor demek ki elvanı canım..doktorun asistanı elvan

bu ukalaycının fotosunun altındaki yorum. silmezsen arkadaslar da baksınlar. UYDURMADIM YANİ!!!!!!!!!!!!!!

hem de bu yorumu yazan kisi bana uydurdun diyen kisi ilginc.. yaw ne desem bilemedim yazık

aa elvan doktorun asistanı mı gerçekten nasıl dr söyledi bunu neden söylesinki anlamadım kendi oyunlarını neden bozdular o zaman

aa elvan doktorun asistanı mı gerçekten nasıl dr söyledi bunu neden söylesinki anlamadım kendi oyunlarını neden bozdular o zaman

Arkadaşlar ben espiri olsun diye ukalaycı arkadaşın resimlerine yorum yaparken yazdım bunu olay farklı yere gitti.Aynen senin dediğin gibi böyle birşey olsa kimse söylemez ve oyununu bozmaz...iyi geceler

Son düzenleme:
GÜZELDERYA ; çok geçmiş olsun. Anladığım kadarı ile ameliyat sonrası bir şanssızlık yaşıyorsunuz? Siz ne zaman ameliyat oldunuz? BLOMMA ile doktorunuz aynı mı? Yani şu meşhur doktor mu?

meşhur dr kim blomma kime yaptırdı bana msj gönderirmisinizmemnunolmadığını biliyorum
ben yağ yaptırmıştım bir kısmıeridi şu an slikon düşünüyorum ama kim iyi kime gitmeliyim bilmiyorum yardımcıolurmusun kimdenmemnunlar genelde

Guzelderya mesaj kutun dolmus canim,

Samimi, ruya10, sisisisisi sizlerin silikonlarida euro marka hatirladigim kadariyla ve sizler memnunsunuz degilmi kizlar?

evet canım euro silikon ve bende memnunum umarım daha sonra bi aksilik çıkmaz.ve sende eğer silikonu değiştirecek olursan yatsılaştırması lazımmış silikonu doktorun.daha önce kesiden dolayı yoksa kesi büyük gelip kayma yapabilirmiş.gerçi bunları daha öncede yazmıştım sana ama yine hatırlatmak istedim.umarım bu sefer gönlüne göre olur:)

Bende agustos sonunda allah iizn verirse ameliyat olacagim insallah. O zaman kadar mumkun oldugunca bilgi toplamaya calisacagim bU konuda. o yuzden resimleri gormem cok onemli . Banada yardimci olun arkadaslar. Sizleri cok uzun zamandir takip ediyorum kisa sure once uye oldum.

tEK BENMIYIM benide arkadas olarak eklermisin lutfen :)

merhaba bigunaz bende ağustostan sonra düşünüyorum sen yağ mı silikon mu düşünüyorsun?

X