Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kralkayacım mumkun degil saklaman..
mutlaka anlar. 5 gun kadar sargılı olacak bacak..hem sargılı hem varis corabı. robot gibi yuruyeceksin. yag alınan yerler hafif sis ve mor olacak
varis ameliyatı desen

Kiyamam sana,bence esinle tartis ve kusup ayri yat 3-4gun :))))Bantlar3.gun banyodan sonra cikar izler gorunmesin diyede barisinca jartiyerli corap giyersin:))))))))

:)) Güldürdün beni sabah sabah Allah ta seni güldürsün:)) Yalnız şöyle bir sorun var biz daha evlenmeden söz verdik asla ayrı yatmayacağız diye:))) Küs girilirmiş yatağa barışık çıkılırmış :)) Eşimin öngördüğü bu:))) Yani bu olmass. Pazartesi şehir dışına çıkacağım dedi ama gittiği yerde kalmaz aynı gün geri döner bu sefer 2 gün kalsa ne olur sanki (( Başka bir yöntem bulmak lazım:)) Dikenli teller oluyor ya hani askeriyelerin duvarlarının üzerine koyuyorlar onun üzerine mi düştüm desem :))

kralkayacım mumkun degil saklaman..
mutlaka anlar. 5 gun kadar sargılı olacak bacak..hem sargılı hem varis corabı. robot gibi yuruyeceksin. yag alınan yerler hafif sis ve mor olacak
varis ameliyatı desen

Bacağımda varis yok ki( O da biliyor bunu yani(. Ben en iyisi pazartesi okul gezisi var pikniğe gideceğiz dedim erken çıkacağım ya evden :)) Ben piknikte dikenli telin üzerine düştüm o da bacaklarıma battı doktor da sarıp şişmesin diye varis çorabı giydirdi deyim. Hııı omasssmı kızlaaarrr((

olmaz cunku yag alınan yerlerin resmen curuk gibi moraracak
ben esime diz icinden be bel yanlarından azıcık yag aldırdım demistim

ya palmadoro senin eski fotonu nasıl gorucem ben dıs yanlarımdan nefret ediyorummm

Son düzenleme:
Fikirdelisi hani bizim dış yanlar var ya! Onları yok etmek için dizlerin dış yanlarına yağ koysaydı daha az göze batmazmıydı. Senin bacakla beninki aynı. Bizim oralar mı çok içte, altlarımı çok dışta bilemiyorum ama. O içte olan yerlere accık dolgu yapılsa altlar o kadar göze batmaz bence. Ben daha önce ilk yazılarımda demiştim pantolan altına tayt giyiyorum o boşluk yerlere de pamuk koyuyorum diye ( Pamuk koyduğum yerlerden biride o bahsettim yerdi. Bir de üst bacağa da dolgu yapıyor mu bizim doktor:)

Arzux eskisine bakarak cok iyi bacaklarin. Baya dolgunlasmis bacaklarin, bir islem daha olsa super olur . Senin bileklere yag konmanis galiba...

Evwt bileklerine yağ yetmedi dedi doktor, benim baldırlarımın en kalın yeri ameliyattan önce 32 cm idi şimdi 34 cm ye yakın , birarazcık kalınlaştı baldırım

Kralkaya durumuna üzüldüm benim profilimden resmimi görebilirsin ve süreçlerimi ve nekadar yağ konduğunu söyleyeyim sen de ona göre bir geneleme yapabilirsin belki, bana 90 ar cc yağ kondu yağım azdı diye, ve bacağım bayağı çarpıktı, baldırım 32 cm den 34 cme civarına çıktı.
ben bir gün sanra yürümeye başladım pazartesi ameliyat oldum perşembe 4 gün sonra alışveriş yaptım 3-4 saat kadar 5 gün ise sabahtan akşama kadar gezdim alışveriş yaptım ve 6 gün de bütün gün ayaktaydım tabi paytak paytak yürüyorsun ama her geçen gün düzeliyor ilk 3-4 gün biraz daha paytak oluyorsun ameliyattan 12 gün sonra normal yürümeye başladım ameliyattan 15 gün sonra yaralar iyileşiyor ve bir aya yakın bütün morlukar geçmiş oluyor.

Ha bu arada dokunmadığın sürece ağrı olmuyor ama dokununca acıyor onu söyleyeyim bacağın benim 70 gün olmasına rağmen biraz bastırınca acıyor bacağım.

Canım arkadaşlarım,burada olmamama ve bugünlere varmama neden olan, bana cesaret veren,her yaşadığını bizimle paylaşan, resimlerini hiç tereddütsüz hepimize gösteren arkadaşlarıma ve kadınlar kulübünü kurup bizi buluşturan herkese minnettarım. resimlerimi beğenen ve özelimde , forumda bana beğenisini bildiren herkese teşekkür ederim. Umarım mutluluklarımız her daim sürer geçici olmaz fakat hepimiz olumlu ve olumsuz bazı şeyleri göze aldık ve bu operasyonları geçirdik. bu ameliyatı henüz olmamış arkadaşlarım sağlığım ve vaktim olduğu sürece size yardıma ve destek olmaya hazırım . benimle özelimden bağlantıya geçip bütün merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.Ayrıca doktorumla ilgili merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz . bu arada doktorumun bırakın yaptığı operasyonları insan olarak harika biri olduğunu buradan da paylaşmak istiyorum bunu dün yaşadığımız bir durumla daha da iyi anladım. canım arkadaşlarım BACAK çok önemli bir sorun umarım herşey gönlünüzce olur. hepiniz güzel bacaklara umarım en kısa zamanda kavuşursunuz. Operasyon geçiren arkadaşlarım sizde bu forumu ve bir zamanlar taşıdığınız sorunlu bacaklarınızı unutmayın ve ara sıra gelip bizi bilgilendirin. İnanın insanın başkası için istediği daha çabuk kabul oluyor lütfen birbiriniz için sağlık ve mutluluk isteyin. ben mübarek cuma günü şu anda hepiniz için dua ediyorum Allahım kabul etsin..

bende ankarda yaşıyorum bu arada fiyat çok uygunmuş gibi geldi bana hangi doktor adı ne bu arada mümkün olsa buluşup gitsek olmazmı :s

Ayyy canım yaaaa vallahi ne güzel bilgi verdin ohh şöyle içim rahatladı :))) Sağolasın iyi ki varsın.

ayhh senelerdir burdayım bi cesaret edip ameliyat olmadım hep arkadaşlarımızın gidişatını takip ettim ara ara aramıza yeni gelenler bile benden cesur çıktı maşallah inşallah gönlünüzce olur bacaklarınız giyersiniz pantolonları etekleri afilli afilli :) bu arada eskilerden ameliyat olan arkadaşlardan niye ses seda yok yaa gelip bir dürumları hakkında bilgi verseler ne alemdeler bilsek çok güzel olacakkkkk :////

bende ankarda yaşıyorum bu arada fiyat çok uygunmuş gibi geldi bana hangi doktor adı ne bu arada mümkün olsa buluşup gitsek olmazmı :s

Loli ciğim aramıza hoşgeldin. Ben pazartesi ameliyat oluyorum. doktorun adını özelden föndermeye çalışayım mesaj hakkım varsa eğer.

tamam canım mesajla gönder bakalım bu arada hoş buldum fazla vaktim olmuyo girmek için sayfaya arada bi özleyince gelip takip ediyorum merak ediyorum durumlarınızı inşallah seninde istediğin gibi bir ameliyatın olur yuzün güler mutlu olursun ... bende 28 yıldır bu çarpık bacaklarımla yaşıyorum şans belki banada güler kimbilir

Loli hakkım oluşmamış daha arkadaşlar siz biliyorsunuz yazın da gönderin loli ye:)) Baş harfleri F B

bu 1 hafta sonraki hali :) kızlar dua edin erimesin :))

Eklentiler

• $Fotoğraf0264.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 58
bu 1 hafta sonraki hali :) kızlar dua edin erimesin :))

BANYODAN YENİ ÇIKTIM ABDESTİMLE BU MÜBAREK GÜNDE DUA EDİYORUM; ALLAHIM TANIDIĞIMIZ VE TANIMADIĞIMIZ TÜM BACAK DOLGUSU YAPTIRAN BAYANLARIN HERŞEY GÖNÜLLERİNCE OLSUN. yAĞLARI ERİMESİN TAŞ GİBİ DURSUN :))) AMİNNNNNNNN İNŞALLAH :)))) çOK GÜZEL OLMUŞ AZELİMMMM...DARISI HEPİMİZİN BAŞINA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…