Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ayh ayhh inşallah inşallah valla şu mübarek günde faydalı olacak dileklerimiz gerçekleşsin inşallah biraz yüzümüz gülsün

Azelim bacaklarin süper olmus ama önceki hali zaten sorunlu degilmis yani bu sonuca ulasilmasi cok dogal
Samimi gözün aydin Allah saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip eylesin insallah

Bu arada benim hayalimdeki bacaklarda palmadoranin ve azelimin bacaklarinin aynisinin tipkisi( Ey güzel Allahim ne olur bana ve isteyen herkese nasip et)
kralkaya ve loli bacaklariniz carpik ama tatli bir carpik sempatisi var benimkinin ilk hali cok cirkindi

slm kızlar iyi diekleriniz için çok teşekkür ederim.ama benim mutluluğum çok kısa sürdü.bugün sabah bebeğimi düşürdüm

Kizlar söz verdigim gibi bacaklarimin ilk halini superdry li halini ve silikonlu halini ekledim biliyorsunuz yag enjeksiyonu bana yeterli gelmedi(doktor yagin yetti demisti kac cc kondu bilmiyorum ) ama silikonlu halinide daha beter hic begenmiyorum alti ayimi doldurunca en uygun zamanda yeni bir ameliyat düsünüyorum ilk önceleri silikonu kücügüyle degistireyim diyordum ama simdilerde silkonu cikarttirip ikinci bir yag enjeksiyonumu yaptirsam diyorum silikonun bende dogal durmadigini düsünüyorum ayrica ilk halinde dizlerim birbirine daha yakinken simdi cok uzak ne yapmaliyim hic bilemiyorum dogrusu her gün bir fikirle uyaniyorum sizinde yorumlariniza acigim...

SAMIMI canim cok üzüldüm gecmis olsun ama daha cok gencsin diye tahmin ediyorum Allah yeni evlatlar versin insallah üzülme lütfen..

slm kızlar iyi diekleriniz için çok teşekkür ederim.ama benim mutluluğum çok kısa sürdü.bugün sabah bebeğimi düşürdüm

samimi nasıl düştü bebeğin? ters bişeyler mi yaptın? çeok geçmiş olsun .. dikkat et her şeyin hayırlısı de.. doğru zamanda hayırlı evlatlar inşallah..

Blomma yağ enjeksiyonlu hali daha iyiymiş hatta ilk hali bile (diz içleri hariç) silikonludan daha iyi duruyor. Tekrar yağ koydurursan gayet güzel olur bence. Dizlerin de uzak durmuyor tam tersine diz içlerinin alınması bacağını çok düzeltmiş. Şunu da belirteyim bacaklarının ilk hali hiçte çirkin durmuyor, kendine haksızlık ediyorsun.
Ben de haziranda muayene olmayı düşünüyorum, çok umutsuzum benim bacaklardan, bakalım doktor ne önerecek.

palmoro sen gercekten çok yardımsversın kokostyle ve benım ıcın kendın ameliyata gırecekmıs gıbı uğrastın pazrtesı doktorda kokostyle ile buluşucağız;ama sen olmasan olmazdı bizi cesaretlendirdin özellikle kokostyle için çok sevınıyorum Allah herşeyi gonlune gore versin:)

blomma çok teşekkür ederim şu an benimde istediğim gibi ama ilerleyen süreçte ne olur bilmem

azelim bacakları çok güzel olmuş gerçekten umarım erimezler, darısı tüm isteyenlerin başına

Samimi bebeğin için çok üzüldüm , geçmiş olsun , umarım en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur

Yakinda resim cekip foruma koyacagim ve hepinizden yorum isteyecegim.

Benimkiler cok Kotu bilekler incecik, Ayse teyzenin ilk sayfada yazdigi gibi " cirpi gibi"

canım hosgeldın aramıza bende hazıran ortası gıbı amelıyat olacagım resımlerimi herturlu detayı sana anlatırım elımden gelen yardımı yaparım ama sen doktorunla bısekilde ırtıbata gec muayene gununu ve randevunu falan ayarla ya ınternetten bacaklarının resımlerını doktora at bı oneri al ona gore harekete gec ıstanbul dısındaysan bunları planla derim sana

Ameliyat olmak isteyen arkadaşlar yaşadığınız yerler serin değilse yazın ameliyat olmanızı önermiyorum çünkü o çoraplar yaklaşık bir ay çıkmayacak kokarsınız , sıcaktan ölürsünüz , hoş şimdi her evde klima var ama, bir de acaba sıcak havalarda yağ daha mı kolay eriri diye düşünüyorum , en güzeli sonbahar veya ilkbaharda yaptırmak diyorum ben, bundan dolayı izin alabilirsem 2 ciyi ekim gibi yaptırmak istiyorum inşallah

samimi canım çok üzüldüm senin adına olsun Allah yine nasip eder sana inşallah

blomma cnm bende tam ne yapacağım konusundda karar verme aşamasındayım lütfen ana da reim gönderirimisin silikonlu halıni dahaçok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…