kızlar bugün benim doğum günüm ve ben en güzel hediyemi aldım hamile olduğumu öğrendim:)böylece bu formun ilk silikonlu hamilesi oldum.:))))
merhaba kızlar ameliyattan 1 hafta sonra dışarı çıkan var mı ben çok sıkıldım evde hareketsiz yatmaktan bir de şu ayaklara yastık koyma işi ne kadar daha devam edecek belli bi süresi var mı?
2 ay içinde şişlik, morluk ve yağlar yok oldu. Yaptırdıktan 1 ay sonra zaten denize gitmiştim ve şeklinden memnun olmadığım için etek giyemedim.Delik izleri ancak 6 ayda belirsizleşmeye başladı. Bana 150-150 toplam 300 cc yağ eklendi sanırım az eklendiği için başta bile büyük bir fark yaratmadı. Doktordan mümkün olduğu kadar çok konulmasını dile getirmiştim ama rakam konuşmamıştık, aslında bel bölgesinde çok yağ vardı. Benimde dış yanlarda çıkıntı çok sanırım bu çıkıntı kas, orta diz içi ise çok boşluklu bilekler ince, arka baldırlar kaslı alkınıza gelecek tüm olumsuzluklar bende mevcut doktor hangi birini düzeltsin.Geçmiş sayfalarda arkadaşlardan biri yazmıştı şimdi kim yazmıştı hatırlamıyorum ama bende ona katılıyorum' Erkeklerin bacağı bacak oluyorda benim şu bacaklar bacak olmuyor'
Ben 3 gün ancak evde yatabileceğim ne dersin sence? Çok erimen oldu mu doktora demem gereken bir şey varmı?
Arkadaskar ben yaZ sonu super dry dusunuyorum. Uzun suredir sizi takip ediyorum sadece Delphine foruma koydugu resimlerine gorebildim ( o zman uye degildim). 100 msjim olmadigi icinde arkadaslik gonderemiyorumsagolsun palmadora Bana ark. Gonderdi ve onun resimleri gordum.
Arzuxx, kaas, samimi, fikirdelisi, purplecity ve diger ameliyat olmus arkadaslar lutfen beni Kabul edin resimlerinizi goreyim...
Cok onemli benim icin
evet azelim sende dikkat et kendine kurtuldun ne güzel bacakların var artık maşallah:) iyi dinlendirmeliyiz ki kendimizi yağlar tutunabilsin o kadar ameliyat masasına yatıyoruz neleri göze alarak ve ne masraflar yaparak.
Kralcim 3gun sonra isemi gidicen((
merhaba kızlar,
bende uzun zamandır takıpteyım sizleri, kısaca durumumu anlatmak isterim.yaklaşık 4 sene önce silikon taktırdım bacaklarıma n.d doktor adı.inanılmaz pişman oldum eski halimden daha çok sakladım bacaklarımı.bence doktor deil kasap diyebilirim.yaptırdıktan birkaç ay sonra tekrar gittim çıkarmak istediğimi söyledim doktor beye problem yok hemen yapalım başka bir silikon takalım dedi bunu duymamla çıkmam bir oldu yanından.bu kadar basitmi yaa..
herneyse bi süre sonra bacağımın birinde küçük top gibi bir şiş çıktı ortaya ve halaa aynı haldeyim.
bende ctsi günü şu meşhur dr a randevu aldım ve önümüzdeki hafta ameliyat olmayı planlıyorum herşey yolunda giderse tabi.kök hücre olarak karar kıldım fakat dr bey nasıl yönlendirirse uyadabilirim tabiki silikon hariç:)
bende görüşmeden sonra sizlere bilgi vereceğim.umarım herkezin gönlüne göre olur herşey...
Fikirdelisi selam,bende çalışıyorum insan 3 gün sonra işe nasıl gider yahu bacaklarda şişme falan olmaz mı ya da yağlarda çabuk erime hani en az 3 hafta diye duymustum.Yani rapor falan doktor ne kadar öngörüyor tam olarak?