Canım arkadaşlarım,burada olmamama ve bugünlere varmama neden olan, bana cesaret veren,her yaşadığını bizimle paylaşan, resimlerini hiç tereddütsüz hepimize gösteren arkadaşlarıma ve kadınlar kulübünü kurup bizi buluşturan herkese minnettarım. resimlerimi beğenen ve özelimde , forumda bana beğenisini bildiren herkese teşekkür ederim. Umarım mutluluklarımız her daim sürer geçici olmaz fakat hepimiz olumlu ve olumsuz bazı şeyleri göze aldık ve bu operasyonları geçirdik. bu ameliyatı henüz olmamış arkadaşlarım sağlığım ve vaktim olduğu sürece size yardıma ve destek olmaya hazırım . benimle özelimden bağlantıya geçip bütün merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.Ayrıca doktorumla ilgili merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz . bu arada doktorumun bırakın yaptığı operasyonları insan olarak harika biri olduğunu buradan da paylaşmak istiyorum bunu dün yaşadığımız bir durumla daha da iyi anladım. canım arkadaşlarım BACAK çok önemli bir sorun umarım herşey gönlünüzce olur. hepiniz güzel bacaklara umarım en kısa zamanda kavuşursunuz. Operasyon geçiren arkadaşlarım sizde bu forumu ve bir zamanlar taşıdığınız sorunlu bacaklarınızı unutmayın ve ara sıra gelip bizi bilgilendirin. İnanın insanın başkası için istediği daha çabuk kabul oluyor lütfen birbiriniz için sağlık ve mutluluk isteyin. ben mübarek cuma günü şu anda hepiniz için dua ediyorum Allahım kabul etsin..