Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet f. b . anladım giğer arkadaş özel mesaj atmış ama benimde mesaj hakkım yok yazamadım cevap .... geçen sene f. doktora ameliyat olan bir kaç arkadaşımız vardı burda ama bacaklarda serum toplanması oluşitu şiişti böyle sorunla karşılaştılar onları duyana kadar kararlıydım bende ona ameliyat olacaktım duyunca geri adım attım

canım bende ameliyat olmadan önce duydum onu ama çok güzel olanları da gördüm o yüzden hiç korkmadım anladım ki birinin başına gelen diğerinin de başşına gelecek diye bi şey yok ki ben şu an çok mutluyum sonunda eriyedebilir ama en azından denedim yapacak bi şeyim kalmadı derim böylece kendimle barışık olurum diye düşünüyorum

:)benim bacakların resmini atıyım bende

canım 1535 de eski halleri var bi bak bende yıllardır dert ediyordum kendime

evet baktım eski haline eskidende çok kötü değilmişti açıkcası ama gerçekten şimdi süper olmuş allah eritmesin yaglarını kalıcı olsun hep yüzün gülsün bacaklarınla mutlu yaşa emii

$Fotoðraf-0285.jpg buda benim bacaklarımın resmi :/

Ayyy canım yaaaa vallahi ne güzel bilgi verdin ohh şöyle içim rahatladı :))) Sağolasın iyi ki varsın.

Canım ama bana az yağ konduğu için ben herhalde daha rahattım diğer arkadaşlardan ,ben hiç zorlanmadam açıkçası, ama sizinki biraz daha zor olabilir yapılan işleme göre, ama ameliyattan korkacak birşey yok , acabalarla keşkelerle yaşamak daha zor emin olun :)

Canım arkadaşlarım,burada olmamama ve bugünlere varmama neden olan, bana cesaret veren,her yaşadığını bizimle paylaşan, resimlerini hiç tereddütsüz hepimize gösteren arkadaşlarıma ve kadınlar kulübünü kurup bizi buluşturan herkese minnettarım. resimlerimi beğenen ve özelimde , forumda bana beğenisini bildiren herkese teşekkür ederim. Umarım mutluluklarımız her daim sürer geçici olmaz fakat hepimiz olumlu ve olumsuz bazı şeyleri göze aldık ve bu operasyonları geçirdik. bu ameliyatı henüz olmamış arkadaşlarım sağlığım ve vaktim olduğu sürece size yardıma ve destek olmaya hazırım . benimle özelimden bağlantıya geçip bütün merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.Ayrıca doktorumla ilgili merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz . bu arada doktorumun bırakın yaptığı operasyonları insan olarak harika biri olduğunu buradan da paylaşmak istiyorum bunu dün yaşadığımız bir durumla daha da iyi anladım. canım arkadaşlarım BACAK çok önemli bir sorun umarım herşey gönlünüzce olur. hepiniz güzel bacaklara umarım en kısa zamanda kavuşursunuz. Operasyon geçiren arkadaşlarım sizde bu forumu ve bir zamanlar taşıdığınız sorunlu bacaklarınızı unutmayın ve ara sıra gelip bizi bilgilendirin. İnanın insanın başkası için istediği daha çabuk kabul oluyor lütfen birbiriniz için sağlık ve mutluluk isteyin. ben mübarek cuma günü şu anda hepiniz için dua ediyorum Allahım kabul etsin..

şuan gözlerim dolu dolu.....duygularımı anlattığım ve beni anlayan insanların olduğu tek çatı burası....insanın yanlız olmadığını bilmesi çok güzel.......hiçbirinizi tanımasamda günlük burayı takip ettiğimde sanki size oturmaya gelmiş gibi yakın hissediyorum kendimi...iyi ki varsınız..........

:)) Güldürdün beni sabah sabah Allah ta seni güldürsün:)) Yalnız şöyle bir sorun var biz daha evlenmeden söz verdik asla ayrı yatmayacağız diye:))) Küs girilirmiş yatağa barışık çıkılırmış :)) Eşimin öngördüğü bu:))) Yani bu olmass. Pazartesi şehir dışına çıkacağım dedi ama gittiği yerde kalmaz aynı gün geri döner bu sefer 2 gün kalsa ne olur sanki :KK43:(( Başka bir yöntem bulmak lazım:)) Dikenli teller oluyor ya hani askeriyelerin duvarlarının üzerine koyuyorlar onun üzerine mi düştüm desem :))

askeriyenin dikenli telinde ne işin vardı...demez mi:))))))))))))))))

KRALKAYA ay yalan söylemeyıde hiç sevmem aslında ama aklıma bi fikir geldi bilmem ne dersin ?
ama ben hala eşine söylemen konusunda uyarmak isterim lakin yazdıklarınıda okuyunca hak vermıyorum sana
madem öyle şöyle desen pikniğe gidicekmisin sanırım piknikte top oynarken bacagımdaki lif yırtılmıs falan zaten amelıyat olucan için adamcagız yanınada yaklaşamaz en azından amelıyatını bilir ama estetik oldugunu anlamaz morlukların geçene kadarda biraz uzak durursun.....bundan başkası gelmedi aklıma......:KK66:)) en mantıklısı gibi görünüyor...:KK66:)

AZELİM canım cok güzel olmus bacakların seninkilerde baya kaslı gibi olmuş palmadora nınki gibi cok begendım maşallah canım ikinizede.....

AZELİM canım cok güzel olmus bacakların seninkilerde baya kaslı gibi olmuş palmadora nınki gibi cok begendım maşallah canım ikinizede.....

leydii slmm canım nasılsın kıssss senle ben burada böle işlemsiz kalıcı olduk haaa :))))okusakta estetikcimi olsak neee

İşlemsiz olurmu tatlım benim bacaklar 2 işlemli .....:KK66:)) hatta 3. amelıyatı düşünüyorum.....ama kimbilir kaç sene sonra.......:KK66:)

A.S canım teşkler sen nasılsın, valla estetikçi olmayı geçtimde dua ediyorum sayısal falan çıksa diye...:KK66: ozaman hepinizi kurtarmak isterdim bu dertten... çooook önceden de söylemiştim biyer açardım en iyi doktoruda alırdım yanıma die...:KK66: bu sorundan herkesi kurtarmak isterdim ama malesef rüyamda bile gelmiyo bu sayısal....:KK66:)))))))

X