- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 46
rahat ol. 1.5 saat icinde bayilip ayilacaksin.. sonra gecti gitti diceksin. ne zamandi operasyon? benim de kontrole gitmem gerek 3 ay doldu bugun
rahat ol. 1.5 saat icinde bayilip ayilacaksin.. sonra gecti gitti diceksin. ne zamandi operasyon? benim de kontrole gitmem gerek 3 ay doldu bugun
Ben 3 gün ancak evde yatabileceğim ne dersin sence? Çok erimen oldu mu doktora demem gereken bir şey varmı?
3 gun yeter gibi. ama keske 1 haftaya tamamlasaydin.. ben 1 hafta izinliydim sonrasinda bile anliyolar aksiyosun yururken. ayagimi burktum diyosun haliylebu hafta sonu ya da haftaya kontrole gidebilirim. sen yine de soyle dr ye dislardan alin diye belki senden alir ben cok dedim ama almadi kas var zarar gorur dedi...dr elinden geldigince cok yag almaya calisiyo zaten erime olacagi icin..benim oldu erime. ozellikle sabahlari bacaklarin arasi epey acik gorunuyo...dr deki fotolar sonucta sabah erkenden cekilemeyecegi icin biraz sislik olan fotolardir. ogleden sonra sabaha gore bi nebze daha iyi oluyo ama sabah cok belli aciklik
ufff kusura bakmayın mesajım gitmemişti foruma dönüp bakınca tekrar yazdım görmemiş gibi iki tane olmuş
kızlar bugün benim doğum günüm ve ben en güzel hediyemi aldım hamile olduğumu öğrendim:)böylece bu formun ilk silikonlu hamilesi oldum.:))))
Arkadaşlar ameliyat günü yaklaştıkça ben korkmaya başladım nerdeyse vazgeçeceğim, ölürüm ya da aksi birşey olacak diye çok korkuyorum. Bir de okul devam ediyor ancak 3 gün evde durabilirim. Ne yapsam az cesaret((
3 gun yeter gibi. ama keske 1 haftaya tamamlasaydin.. ben 1 hafta izinliydim sonrasinda bile anliyolar aksiyosun yururken. ayagimi burktum diyosun haliylebu hafta sonu ya da haftaya kontrole gidebilirim. sen yine de soyle dr ye dislardan alin diye belki senden alir ben cok dedim ama almadi kas var zarar gorur dedi...dr elinden geldigince cok yag almaya calisiyo zaten erime olacagi icin..benim oldu erime. ozellikle sabahlari bacaklarin arasi epey acik gorunuyo...dr deki fotolar sonucta sabah erkenden cekilemeyecegi icin biraz sislik olan fotolardir. ogleden sonra sabaha gore bi nebze daha iyi oluyo ama sabah cok belli aciklik
canım ben sana aynen katılıyorum ameliyat ne kadar iyi geçerse geçsin, bünye ne kadar sağlam olursa olsun 3 gün çok az bi süre kralkaya canım benim şu an belim ve bacaklarım mosmor bir de bi dizimde ödem olustu doğru dürüst yürüyemiyorum sen nasıl okula gideceksin ki en az 1 hafta dinlen derim ben
purplecıty selam palmodora katılıyorum bacakların şu hali bile süper giy etekleri hiç çekinmeden sana da sorma istiyorum delphine sorduğum soruyu bacakların ne zaman erimeye başladı ve erimesi durdumu çok merak ediyorum? hareket ediyomusun çok acaba ben etmeye korkuyorum eriyecek diye ne diyosun bu konuda
Yakinda resim cekip foruma koyacagim ve hepinizden yorum isteyecegim.
Benimkiler cok Kotu bilekler incecik, Ayse teyzenin ilk sayfada yazdigi gibi " cirpi gibi"
Merhaba Bigunaz sena arkadaş olarakdavet yolladım beni kabul et ve resimlerimi gör ve yorum yap lütfen