Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben 3 gün ancak evde yatabileceğim ne dersin sence? Çok erimen oldu mu doktora demem gereken bir şey varmı?

3 gun yeter gibi. ama keske 1 haftaya tamamlasaydin.. ben 1 hafta izinliydim sonrasinda bile anliyolar aksiyosun yururken. ayagimi burktum diyosun haliyle bu hafta sonu ya da haftaya kontrole gidebilirim. sen yine de soyle dr ye dislardan alin diye belki senden alir ben cok dedim ama almadi kas var zarar gorur dedi...dr elinden geldigince cok yag almaya calisiyo zaten erime olacagi icin..benim oldu erime. ozellikle sabahlari bacaklarin arasi epey acik gorunuyo...dr deki fotolar sonucta sabah erkenden cekilemeyecegi icin biraz sislik olan fotolardir. ogleden sonra sabaha gore bi nebze daha iyi oluyo ama sabah cok belli aciklik

Erimeyide hesap edip öyle koysun o zaman yağları değil mi ama. Bir de canım şimdi eşime söylemeyeceğim ya hani, izler çok belirgin mi ne kadar sürede geçiyor izler(

cnm bacaklarına bende bayıldım.görür görmezde ağzımdan maşaallah sözü çıktı kendiliğnden zaten:)sağlıklı günler dilerim bundan sonrası içinde.

ufff kusura bakmayın mesajım gitmemişti foruma dönüp bakınca tekrar yazdım görmemiş gibi iki tane olmuş

Allahım nazarlardan saklasııın......

Canım...ne ''gibi'' si....gerçekten görmedik.. göreceğimiz günleri görecekmiyiz acaba...ama haklısın tabi..görmeyen sen değilsin ki!

Çok güzel maaşallah bacakların..inşallah hep öyle kalır bayıldım.

.

kızlar bugün benim doğum günüm ve ben en güzel hediyemi aldım hamile olduğumu öğrendim:)böylece bu formun ilk silikonlu hamilesi oldum.:))))

Vaaavvv :)) canlı canlı bir ilki yaşıyoruz :) Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

PALMADORO; öncelikle nazar değmesin :) Çok güzel görünüyor. Ama senin önceki halide sorunlu değilmiş demek ki. Yoksa yağ enjeksiyonunda bir kerede güzel görüntü zor çıkıyor.

Paldoromacım bacakların çok güzel görünüyor maşallah nazar değmesin , darısı benim başıma

canım benim iyi düşün iyi olsun ölmek için birçok sebep vardır.Kendini sakın buna odaklama ,doktoruna güven ve burda ameliyat olan birçok arkadsımızı aklına getir,güzel olacak inşallah:)

Fikirdelisi selam,bende çalışıyorum insan 3 gün sonra işe nasıl gider yahu bacaklarda şişme falan olmaz mı ya da yağlarda çabuk erime hani en az 3 hafta diye duymustum.Yani rapor falan doktor ne kadar öngörüyor tam olarak?

canım ben sana aynen katılıyorum ameliyat ne kadar iyi geçerse geçsin, bünye ne kadar sağlam olursa olsun 3 gün çok az bi süre kralkaya canım benim şu an belim ve bacaklarım mosmor bir de bi dizimde ödem olustu doğru dürüst yürüyemiyorum sen nasıl okula gideceksin ki en az 1 hafta dinlen derim ben

evet azelim sende dikkat et kendine kurtuldun ne güzel bacakların var artık maşallah:) iyi dinlendirmeliyiz ki kendimizi yağlar tutunabilsin o kadar ameliyat masasına yatıyoruz neleri göze alarak ve ne masraflar yaparak.

Ah ellam son bir hafta ne korkular yasadim bi ben bi Allah bilir ( kendimi hatirladim okuynca birden:/

Ben 3. Gunden sonra ise bilfiil devam ettim bugun 20. Gunum cok sukur is performansi acisindan hic skinti yasamadim.. insanin cani hic acimiyo ama aciycak diye korka korka yuruyo ortalikta oyle bi durum var.. sadece psikolojik olarak cook skinti cektim hastaneye gittigmde bile agliyodm. Dr istemiyosan girme bu kadar kendini yipratmana gerek yok dedi. sonra sakinlestirici verdiler hepsi gecti.. Bugun o karari veremezdim sanirim ama iste gozumu o zaman nasil kararttiysam..

Ameliyat olma kararini verebilirsen nacizane 2 kucuk tavsiyem, okuldan arkadaslarinin hicbirine soylememeye calis. Bi de cok stresli bi donem yasiyosan etrafinda sana yardim etmeye yaninda olmaya calisanlari kirmamaya calis :/

Ah ya keske sanslilardan olsaydik da boyle bi karari vermek durumnda kalmasaydik.

Son düzenleme:

canım benim bacaklarıma zaten az yağ konmuş çünkü ameliyatımın ilk günü bile bacaklarım kapanmıyordu. Ama yine de iyiydi. (miş yani eriyince anladım) Benim yağlarım 13. günden sonra erimeye başladı yavaş yavaş şimdi az kaldı ama hala ilk zamanı gibi değil tabi ki güzel ilk hallerine göre ama bir rotüş gerekli o da anca en az 3 ayım dolunca olabilirmiş.. yürümeye gelince evet hem de çooook yürüyorum hareket halindeyim sürekli ve ayaktayım görev icabı. Eğer yürümek eritiyorsa ben ameliyatımın ilk haftası başladım yürümeye :) eyvah eyvah....

Arkadaskar ben yaZ sonu super dry dusunuyorum. Uzun suredir sizi takip ediyorum sadece Delphine foruma koydugu resimlerine gorebildim ( o zman uye degildim). 100 msjim olmadigi icinde arkadaslik gonderemiyorum sagolsun palmadora Bana ark. Gonderdi ve onun resimleri gordum.

Arzuxx, kaas, samimi, fikirdelisi, purplecity ve diger ameliyat olmus arkadaslar lutfen beni Kabul edin resimlerinizi goreyim...

Cok onemli benim icin

Arkadaskar ben yaZ sonu super dry dusunuyorum. Uzun suredir sizi takip ediyorum sadece Delphine foruma koydugu resimlerine gorebildim ( o zman uye degildim). 100 msjim olmadigi icinde arkadaslik gonderemiyorum sagolsun palmadora Bana ark. Gonderdi ve onun resimleri gordum.

Arzuxx, kaas, samimi, fikirdelisi, purplecity ve diger ameliyat olmus arkadaslar lutfen beni Kabul edin resimlerinizi goreyim...

Cok onemli benim icin

Yakinda resim cekip foruma koyacagim ve hepinizden yorum isteyecegim.

Benimkiler cok Kotu bilekler incecik, Ayse teyzenin ilk sayfada yazdigi gibi " cirpi gibi"

Yakinda resim cekip foruma koyacagim ve hepinizden yorum isteyecegim.

Benimkiler cok Kotu bilekler incecik, Ayse teyzenin ilk sayfada yazdigi gibi " cirpi gibi"

Merhaba Bigunaz sena arkadaş olarakdavet yolladım beni kabul et ve resimlerimi gör ve yorum yap lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…