Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum internetim yoktu. en çokta buraa giremedeğim için sinir oluyodum
bu arada ben bacak kası hareketine hep devam ettim halada ediyorum ve gözle görülür bi fark var sanki yarın resm koycam
yorumlrınızı bekliyorum

merhaba kızlar,

bende uzun zamandır takıpteyım sizleri, kısaca durumumu anlatmak isterim.yaklaşık 4 sene önce silikon taktırdım bacaklarıma n.d doktor adı.inanılmaz pişman oldum eski halimden daha çok sakladım bacaklarımı.bence doktor deil kasap diyebilirim.yaptırdıktan birkaç ay sonra tekrar gittim çıkarmak istediğimi söyledim doktor beye problem yok hemen yapalım başka bir silikon takalım dedi bunu duymamla çıkmam bir oldu yanından.bu kadar basitmi yaa..
herneyse bi süre sonra bacağımın birinde küçük top gibi bir şiş çıktı ortaya ve halaa aynı haldeyim.
bende ctsi günü şu meşhur dr a randevu aldım ve önümüzdeki hafta ameliyat olmayı planlıyorum herşey yolunda giderse tabi.kök hücre olarak karar kıldım fakat dr bey nasıl yönlendirirse uyadabilirim tabiki silikon hariç:)

bende görüşmeden sonra sizlere bilgi vereceğim.umarım herkezin gönlüne göre olur herşey...

merhaba kızlar ameliyattan 1 hafta sonra dışarı çıkan var mı ben çok sıkıldım evde hareketsiz yatmaktan bir de şu ayaklara yastık koyma işi ne kadar daha devam edecek belli bi süresi var mı?

valla ben çıkcak durumdaydım ama yağlarım erimesin diye hep durdurdum kendimi gezmeyeceğim yürümeyeceğin yere git ama değişiklik olsun ayakta dolaşma ev gezmesi yap yani ben hiç yastık koymadım bilemiyorum

2 ay içinde şişlik, morluk ve yağlar yok oldu. Yaptırdıktan 1 ay sonra zaten denize gitmiştim ve şeklinden memnun olmadığım için etek giyemedim.Delik izleri ancak 6 ayda belirsizleşmeye başladı. Bana 150-150 toplam 300 cc yağ eklendi sanırım az eklendiği için başta bile büyük bir fark yaratmadı. Doktordan mümkün olduğu kadar çok konulmasını dile getirmiştim ama rakam konuşmamıştık, aslında bel bölgesinde çok yağ vardı. Benimde dış yanlarda çıkıntı çok sanırım bu çıkıntı kas, orta diz içi ise çok boşluklu bilekler ince, arka baldırlar kaslı alkınıza gelecek tüm olumsuzluklar bende mevcut doktor hangi birini düzeltsin.Geçmiş sayfalarda arkadaşlardan biri yazmıştı şimdi kim yazmıştı hatırlamıyorum ama bende ona katılıyorum' Erkeklerin bacağı bacak oluyorda benim şu bacaklar bacak olmuyor'

üzüldüm adına nasıl fark etmedi anlamadım konulanda eridimi hemen 300 cc yağ güzel bayağı çünkü eyvah eyvah 6 aymı krem felan sürüp kabulkları atamıyormuyuz acaba

Ben 3 gün ancak evde yatabileceğim ne dersin sence? Çok erimen oldu mu doktora demem gereken bir şey varmı?

hepimiz aynı duygularla gidiyoruz ameliyata merak etme herkez son ana kadar kaçmaya çalışıyodur eminim :)) korkma hiç bir zorluğu yok sadece 3 gün çok az bir süre belki bize göre zordu palmadoro ben 1o günde daha dışardan aksamalarımız belli olur diyoduk biz gec topladık tabi kişiye göre değişir ama bu ameliyat için en erken 1 hafta izin lazım en azından bence

ben birde eşinden gizli bu iş olmaz diyorum kesinlikle

Arkadaskar ben yaZ sonu super dry dusunuyorum. Uzun suredir sizi takip ediyorum sadece Delphine foruma koydugu resimlerine gorebildim ( o zman uye degildim). 100 msjim olmadigi icinde arkadaslik gonderemiyorum:KK43: sagolsun palmadora Bana ark. Gonderdi ve onun resimleri gordum.

Arzuxx, kaas, samimi, fikirdelisi, purplecity ve diger ameliyat olmus arkadaslar lutfen beni Kabul edin resimlerinizi goreyim...

Cok onemli benim icin

canım bana arkadaşlık isteği gönder kabul edeyim isteyin gelmedi bende sana gönderdim yada sen kabul et başka türlü olmaz

bacaklar süper nazar değmesin işallah erimesin de bunca çektiğin sıkıntının mukafatını gör. Birde allah aşkına senin eski resmini foruma koy çok merak ettim herkez senin zaten eskisinde problem yok yazmış görmek istiyorummmm.:))

evet azelim sende dikkat et kendine kurtuldun ne güzel bacakların var artık maşallah:) iyi dinlendirmeliyiz ki kendimizi yağlar tutunabilsin o kadar ameliyat masasına yatıyoruz neleri göze alarak ve ne masraflar yaparak.

doğru diyorsun canım Allah kimsenin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın

merhaba kızlar,

bende uzun zamandır takıpteyım sizleri, kısaca durumumu anlatmak isterim.yaklaşık 4 sene önce silikon taktırdım bacaklarıma n.d doktor adı.inanılmaz pişman oldum eski halimden daha çok sakladım bacaklarımı.bence doktor deil kasap diyebilirim.yaptırdıktan birkaç ay sonra tekrar gittim çıkarmak istediğimi söyledim doktor beye problem yok hemen yapalım başka bir silikon takalım dedi bunu duymamla çıkmam bir oldu yanından.bu kadar basitmi yaa..
herneyse bi süre sonra bacağımın birinde küçük top gibi bir şiş çıktı ortaya ve halaa aynı haldeyim.
bende ctsi günü şu meşhur dr a randevu aldım ve önümüzdeki hafta ameliyat olmayı planlıyorum herşey yolunda giderse tabi.kök hücre olarak karar kıldım fakat dr bey nasıl yönlendirirse uyadabilirim tabiki silikon hariç:)

bende görüşmeden sonra sizlere bilgi vereceğim.umarım herkezin gönlüne göre olur herşey...

Aramıza hoşgeldin canım. Durumuna üzüldüm. İnşallah düzelir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bana da doktorum slikon hiç önermedi. Dokunulduğunda bile belli oluyor dedi. Kendi dokun en iyisi bence de:))

Canim neden korkuyorsun ki ?sonucu dusun,tabiki hepimiz ameliyattan once stres yaptik bu cok normal ama bi bakmissin 3hafta gecmis:))inan benim dr.un dedigi gibi arabada yolculuk yaparken daha riskteyiz,trafikte her saniye olumlu kaza var ama ameliyatda yok.

Caanlarım gününüz aydın olsun. Gerçi Ankara karanlık ve iç bunaltıcı yağmurlu ama... bizim havalar yerinde olsun inşallah:))) Siz olmasaydınız ne yapardım bilmiyorum, bağımlılık yapıyorsunuz:)) olmasski canımmm :)) Gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz. Palmodara, azelim, kaas, fikirdelisi, hepiniz hepiniz iyi ki varsınız. 3 gün diyorum da bu 4 gün olabilir. Cuma kermes var mutlaka gitmem gerekecek. Sonra hafta sonu yine dinlenebilirim. Okulda kimseye söylemedim. Sadece samimi 2 arkadaşım biliyor onlarda zaten söylemez:)) En sıkıntılı yönü eşime söyleyemem olacak. Birinci ondan saklı bir iş yaptığım için huzursuzum, ikinci söylesem asla izin vermeyeceğini biliyorum, 3. gururuma yediremiyorum teyzesi o pislik cadı demiş ya benim için çap bacak diye :'( söylemek istemiyorum işte:KK43:( Ama ne olur yardım edin sonuçta 3-4 gün okula gitmeyeceğim, hadi rahatsızım dedim, çorabı nasıl açıklayacağım. Hadi o geldiğinde çorabı çıkardım diyelim, ayol eş bu izleri nasıl saklayacağım :KK43:(( Ayyy çok fenayımmm, ne demeli arkadaşlar, ne olur yardım edinnnn :KK43:(((( Ağlıyom ağlıyommmmm:KK43:((

palmadoro ben yarın kilotsuz varis çorabı giyecem dediğin markadan bulamadım ama tam basınçlı mı alayım orta basınçlı mı az önce orta basıbçlı bi çorap aldık 4 numara yazıyordu ama bana gevşek geldi ne yapmalıyım

Ellamı, güzelderya yı, samimiyi, arzu yu untmayayım:)) Arkadaşlar izler kaç günde kayboluyor? Çok yerde mi iz oluyor, ufff tam bir muamma:KK43:(

canım sende iyi ki varsın :) dert etme kendine üzülme ama eşin yaptıktan sonra öğrenirse daha kötü olmaz mı sence. çok iyi düşün biliyorsun ki kadınların isteyip de yapamayacağı şey yok :) bende annemi ikna edememiştim ama bak kazanan ben oldum :)

Arkadaslar,sakin segreta corap almayin.bu kadar kotu ve pahali bir corap gormedim.inanin gunluk giyilenden bir farki yok.dr larnizin calistigi medikalciler vardir asistanla baglanti kurup getirtin.segreta daha giyerken kaciyor ve cok gevsek.ama dr.un bana getirttigi fiyatina deger.internetten aratin o markayi.180tl salute.medikalcinin yeri kozyatagi acibadem hastanesinin karsisiymis.istanbuldaki arkadaslara duyurulur.

Gururuma yediremiyorum bir de eşim herşeyin doğalı der başka birşey demez. İzin vereceğini bilsem bile söylemek istemiyorum aslında:KK43:( İşin özü gerçeği bu, söylemek istemiyorummm:KK43:(( Ama nasıl, ne diyeceğim bilemiyorum :KK43:Çorabı nasıl açıklamalı, ne demeli:KK43:( İzler var uff Allahım Ufff. 4 yıl bekar kaldım. 10 aylık evliyim ben daha. Ne vardı bekarken yaptırsaydım şunu :KK43:((

Kiyamam sana,bence esinle tartis ve kusup ayri yat 3-4gun :))))Bantlar3.gun banyodan sonra cikar izler gorunmesin diyede barisinca jartiyerli corap giyersin:)))))))):KK17:

Fikirdelisi selam,bende çalışıyorum insan 3 gün sonra işe nasıl gider yahu bacaklarda şişme falan olmaz mı ya da yağlarda çabuk erime hani en az 3 hafta diye duymustum.Yani rapor falan doktor ne kadar öngörüyor tam olarak?

iste bence de az 3 gun. ama mecbursa yapacak bisi yok. ben cuma olmustum operasyonu 1 hafta da izin aldım..10. gunu ise basladım ama aksıyodum..
morluklar 15 gunden fazla surdu sanırım tam hatırlayamıyorum. hala igne yerleri belli ama

Son düzenleme:
X