- 1 Mayıs 2012
- 183
- 14
palmodoro sanırım en iyisi ikisini bir arada yaptırmak.eskisinden daha iyi bunu inkar edemem ama yeterli değil implant düşünüyorum dr. n.d. aklımda.ama bir arkadaş hem yağ hem implant yaptırdım hala zayıf demiş anlıycaağın yine kafam karıştı tamda karar vermiştimBdndeistiyorum niki olAn arkadasa.
tekbenmiyim,ellam,ukala,ezelim ve samimi ameliyat olmuşsunuz sanırım arkadaşlar.lütfen bize bilgi verin çok kararsızız hepimizin derdi aynı şuan nasılsınız,memnunmusunuz ?
Slm arkadasim,arada siteye girip durumum acil diyorsun ve resim istiyorsun.seninle baglantiya gectim,mailine resim yolladim,ozeline ve mail adresine senden haber almak icin mail attim ,hicbir yorum yapmadin ve cevapta vermedin.umarim karar asamanda sana yardimci olabilriz.
bana mail gelmedi bir yanlışlık olmaın.tekrra gönderebilirmisin rica etsem.Slm arkadasim,arada siteye girip durumum acil diyorsun ve resim istiyorsun.seninle baglantiya gectim,mailine resim yolladim,ozeline ve mail adresine senden haber almak icin mail attim ,hicbir yorum yapmadin ve cevapta vermedin.umarim karar asamanda sana yardimci olabilriz.
canım yazdım cevap yazmamışsın demişsin.mailini almadım.tekrar gönderirmisin.ben bursada yaptırmıştım.birazı kaldı ama çokta mem olduğumsöylenemez o yüzden implnt tdüşünüyorum.Sorum buydu.lutfen cvp.
hayır nasıl görebilirim ?Ozeline yaziyorum simdi.bakmayi biliyormusun ozel msjlarina?
teşekkür ederim arzuxxx. hala evde bunalmış bir şekilde iyileşmeyi bekliyorum. ağrı sızı yok da malum kesi yerleri geriliyor daha. Bir de kontrole gitmedim doktora daha..sen gitmiş miydin? bende korse fln takılmadı ,beyaz çorap var sadece. ne kadar devam edicek bakalım. görüşmeye gidince öğrenicem..
Bugün aradım hayatım bir marka verir misiniz diye farketmez dedi orta basınç olsun yeter dedi. Uff kafam karıştı
hayır nasıl görebilirim ?
:13:
Canım cok gecmis olsun. Ahhh ah birlikte gidecektikne güzel atlattın sen
kime yaptırdın bana resim gönderirmisn?:13:
Canım cok gecmis olsun. Ahhh ah birlikte gidecektikne güzel atlattın sen
canım merhaba geçmiş olsun.her ikisini yaptırmışsın ama ince olduğunu söylüyorsun.bana resim gönderirmisin lütfen.birde hangi dr gittin baş harfini yazman kafi.
Sayfanin en ustune bak sag kose bildirileriniz yaziyor.oraya tikla.forumda benim nikime tiklarsanda eski yazdiklarimi oradan okursun.
teş edrim.memnun değil sanırım sen resimlerini gördün mü.hem yağ hemde slikon yaptırmış ama hala zayıfmış.Guzelderya yaptırdı ben henüz yaptırmamadım maalesef. Doktorunun adını özeline atarım
cnm ok okudum.ancak resim göremedim.
teş edrim.memnun değil sanırım sen resimlerini gördün mü.hem yağ hemde slikon yaptırmış ama hala zayıfmış.
tekbenmiyim,ellam,ukala,ezelim ve samimi ameliyat olmuşsunuz sanırım arkadaşlar.lütfen bize bilgi verin çok kararsızız hepimizin derdi aynı şuan nasılsınız,memnunmusunuz ?