- 15 Kasım 2011
- 585
- 21
Resimleri koydum ve yorumlarınızı bekliyorum
Cnm sanki son hali daha iyi kok hucrelerin yeni uyaniyo heralde.bise su resimleri farkli bir acidan ceksen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resimleri koydum ve yorumlarınızı bekliyorum
Cnm sanki son hali daha iyi kok hucrelerin yeni uyaniyo heralde.bise su resimleri farkli bir acidan ceksen.
cnm sanki son hali daha iyi kok hucrelerin yeni uyaniyo heralde.bise su resimleri farkli bir acidan ceksen.
[SUP][/SUP]
Guzelderyaaaaaa resim istiyoruz bacım bizzz
En baştaki resim en son hali, ben telden kendim çekiyorum ve ancak bukadarını yapabiliyorum , henüz kimse bilmiyor ameliyat olduğumu :)
arzuxx.. diz kapaklarını almadı mı doktor. aldırsan daha düz olurdu bence..yağ çok falza değişim yaratmıyo gibi geldi bana. sen rötüş düşünüyor musun?
arzuxx.. Diz kapaklarını almadı mı doktor. Aldırsan daha düz olurdu bence..yağ çok falza değişim yaratmıyo gibi geldi bana. Sen rötüş düşünüyor musun?
arzuxx eğer resimler arasında saat farkı yoksa ( yani birini sabah birini akşam çekmemişsen ) 40 . günden sonra biraz erimiş yağlar (
Arzuu bana da resim gönderirmisin ameliyattan önce ve sonrasını
aslında bir ay öncekini sabah değil ikindin çekmiştim en 60 küsür günlük resmi de sabah çektim, evet saat farkı da var ama erime de var , sence önceki haliyle kıyaslarsan nasıl değdi mi o paraya dersin
cnm çok teş ederim resimleri gördüm baya fark var bence 2 tane farklı zamanda çekilen var ikiside aynı bence erinemişarkadaş olarak ekledim seni profilimden görebilirsin resimleri
Günaydın Kralkaya, evet Temmuz 2011 de yağ transferi yaptırdım. Hiçbir değişiklik olmadı, vakti geldiğinde kesinlikle silikon düşünüyorum. Yağların eridiğini bir çok arkadaş yazsada okuduğum kadarıyla hala bir umut denemek isteyen arkadaşlar var.Şimdi 37 haftalık hamileyim bebeğimi kucağıma almaya az zaman kaldı ama estetik bir hastalık hala bu forumu takip ediyorum özellikle de silikon deneyimi olan arkadaşları. Emzirme döneminden sonra maddi olarak hazır olursam silikon denemek istiyorum. Doktor yağ transferi öncesi ve sonrası resimleri çekmişti bende flasbelleğime kaydetmiştim ancak virüs bulaştı ve açamıyorum bu yüzden albüm oluşturamadım.Sanırım sende yağ transferi düşünüyorsun, umarım istediğin gibi ve kalıcı olur...
güzelderya çok geçmiş olsun
benim 1. aydan sonra hiç değişmedi bacaklarım, sanırım bende erime ilk 1 ayda bitti
palmadorocum inan bana eski hali de çok kötü değilmiş :) senin yağların ne kadar erirse erisin kalanı kesinlikle sana yetecektir :)) Allah'ın izniyle... En azından benimkiler kadar olmazlar çünkü senin alt bacak kasın doluymuş epey.