Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Cnm sanki son hali daha iyi kok hucrelerin yeni uyaniyo heralde.bise su resimleri farkli bir acidan ceksen.

En baştaki resim en son hali, ben telden kendim çekiyorum ve ancak bukadarını yapabiliyorum , henüz kimse bilmiyor ameliyat olduğumu :)

[SUP][/SUP]

Guzelderyaaaaaa resim istiyoruz bacım bizzz

amylee daha sargılı bacaklar ve şiş.. cumartesi doktora kontrole gidiceğim. ondan resim isteym öle ekleyim olur mu? daha resim eklemeyi de bilmiyorum da öğrencez artık:)))) kızlarr eriyecek diye yerimden hala az kalkıyorum. sıkıldım çok yaa.. daha 4. günn..:KK43:

En baştaki resim en son hali, ben telden kendim çekiyorum ve ancak bukadarını yapabiliyorum , henüz kimse bilmiyor ameliyat olduğumu :)

arzuxx.. diz kapaklarını almadı mı doktor. aldırsan daha düz olurdu bence..yağ çok falza değişim yaratmıyo gibi geldi bana. sen rötüş düşünüyor musun?

arzuxx eğer resimler arasında saat farkı yoksa ( yani birini sabah birini akşam çekmemişsen ) 40 . günden sonra biraz erimiş yağlar :KK43:(

aslında bir ay öncekini sabah değil ikindin çekmiştim en 60 küsür günlük resmi de sabah çektim, evet saat farkı da var ama erime de var , sence önceki haliyle kıyaslarsan nasıl değdi mi o paraya dersin

aslında bir ay öncekini sabah değil ikindin çekmiştim en 60 küsür günlük resmi de sabah çektim, evet saat farkı da var ama erime de var , sence önceki haliyle kıyaslarsan nasıl değdi mi o paraya dersin

o zaman 40 günlük halinde şişme payı da var
bence değdi, sonuçta denemiş olduk, napalım umut fakirin ekmeği :/

Son düzenleme:
Arkadaşlar bence bu bilek işi zor. Hem bileğe yağ koydurmak hemde ordan yağ aldırmak sanki en çok şişmeye sebep oluyor gibi geldi bana...
ARZUXX ; beni eklerseniz resimlerinizi görebilirim...

Günaydın Kralkaya, evet Temmuz 2011 de yağ transferi yaptırdım. Hiçbir değişiklik olmadı, vakti geldiğinde kesinlikle silikon düşünüyorum. Yağların eridiğini bir çok arkadaş yazsada okuduğum kadarıyla hala bir umut denemek isteyen arkadaşlar var.Şimdi 37 haftalık hamileyim bebeğimi kucağıma almaya az zaman kaldı ama estetik bir hastalık hala bu forumu takip ediyorum özellikle de silikon deneyimi olan arkadaşları. Emzirme döneminden sonra maddi olarak hazır olursam silikon denemek istiyorum. Doktor yağ transferi öncesi ve sonrası resimleri çekmişti bende flasbelleğime kaydetmiştim ancak virüs bulaştı ve açamıyorum bu yüzden albüm oluşturamadım.Sanırım sende yağ transferi düşünüyorsun, umarım istediğin gibi ve kalıcı olur...

erimesin yağların ne kadar zamanda erimeye başladı ve durdu acaba ?

güzelderya çok geçmiş olsun

benim 1. aydan sonra hiç değişmedi bacaklarım, sanırım bende erime ilk 1 ayda bitti

delphıne benimde 3 hafta oldu çok korkuyorum eriyecek diye inan hala hareket etmiyorum desem yeridir sanki yürüyünce hızlı hareket edince felan daha hızlı eriyecekmiş gibi geliyor sen ne diyorsun bu konuda birde doktor varis çorabını 6 hafta giyeceğimi söyledi ama ben kabuklar düşsün bacağım hava alsın diye çıkarıyorum gündüzleride sence bir sakıncası olurmu?

palmadorocum inan bana eski hali de çok kötü değilmiş :) senin yağların ne kadar erirse erisin kalanı kesinlikle sana yetecektir :)) Allah'ın izniyle... En azından benimkiler kadar olmazlar çünkü senin alt bacak kasın doluymuş epey.

purplecıty selam palmodora katılıyorum bacakların şu hali bile süper giy etekleri hiç çekinmeden sana da sorma istiyorum delphine sorduğum soruyu bacakların ne zaman erimeye başladı ve erimesi durdumu çok merak ediyorum? hareket ediyomusun çok acaba ben etmeye korkuyorum eriyecek diye ne diyosun bu konuda

palmadoro hani sen bana nasıl fotoğraf koyacağımı yazacaktın ne oldu? albüme koyamıyorum bari burada yazdığım yere eklemeye çalışayım da merak eden arkadaşlara yardımcı olalım... ben şortla dışarı çıkıyorum valla rahat rahat çok güzel olmasalarda eskiye nazaran dikkat çekmiyor şu anlık bacaklarım dış yanlar çok şiş hissis sadece onun dışında herşey yolunda gibi.. iyigeceler herkeze

Arzu bacaklarına baktım güzel ama yukardan çektiğin için farklı duruyorlar senin beğenmen önemli bence sen rahat rahat giyinebiliyorsan hiç sorun yok bence

X