Canım bebişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. Sen erde ameliyat olmuştun benim resimlerimi gördün mü ne diyorsun. Benim doktorum kök yağ filan dedi ama bilemiyorum
Meslektaşmışız, sevindim. Okulda tek etek giymeyen bayan ne yazık ki benim. Az önce albümüne baktım inan bacak şeklin bence çok düzgün senin ki gibi olsa ben problem etmezdim.
Selam. Bence de yanlardan alınıp içeri konursa mükemmel olur. Hatta İce konan yağlar erise bile dışlardan alınacağı için daha düzgün durur. He bana sorsan hiçbir operasyon olmasa da artık bacaklı degilsin arkadasım.
Artık diye duzeltmiş akılsız klavye:) çarpık bacaklı degilsin diyecektim
Ben de önce bebek yapacagim sonra calf implant yaptıracağım :) Şu anki kararım bu yonde... Hadi bakalim
SILASI ben kilo veriyorum hiç iştahım yok eşine bir sorsana ödem yapmadan bana iştah açan bişeyler söylesin antidepresan bile olabilir biliyosun neler yaşadım.vitamin olur.özelime yazarsın..
Güzelderya geçmiş olsun nasılsın bacakların nasıl oldu, Bu arada akşama ameliyat öncesi ve yaklaşık bir ay sonrası ve 2 ay sonrasının resimlerini koyacağım arasında fark varmı söylereseniz çok sevinirim
teşekkür ederim arzuxxx. hala evde bunalmış bir şekilde iyileşmeyi bekliyorum. ağrı sızı yok da malum kesi yerleri geriliyor daha. Bir de kontrole gitmedim doktora daha..sen gitmiş miydin? bende korse fln takılmadı ,beyaz çorap var sadece. ne kadar devam edicek bakalım. görüşmeye gidince öğrenicem..
palmadorocum inan bana eski hali de çok kötü değilmiş :) senin yağların ne kadar erirse erisin kalanı kesinlikle sana yetecektir :)) Allah'ın izniyle... En azından benimkiler kadar olmazlar çünkü senin alt bacak kasın doluymuş epey.