- 22 Ekim 2011
- 234
- 15
Güzelderya geçmiş olsun nasılsın bacakların nasıl oldu, Bu arada akşama ameliyat öncesi ve yaklaşık bir ay sonrası ve 2 ay sonrasının resimlerini koyacağım arasında fark varmı söylereseniz çok sevinirim
..güzelderya çok geçmiş olsun
benim 1. aydan sonra hiç değişmedi bacaklarım, sanırım bende erime ilk 1 ayda bitti
Arkadaşlar biliyorsunuz pazartesi ameliyat olacağım. Bugün eczaneden varis çorabını sordum. 2 marka varmış hangisini almam uygun olur bilemedim. SİGUARİS 260 TL.......OVARİS 63 TL..... N eolur bir fikir verin:))
merhaba sanırım ameliyat oldunuz geçmiş olsun.yağ transferi mi yaptırdınız,implant mı.
..
teşekkür ederim delphine.. benim bacaklarıma silikon +yağ konuldu cnm da yine de baya inceler. şuan en şş hali bile incecik. inince ne olur hiç bilmiyorum. inmesin die dua etmekten başka çarem yok sanırım. yağların erimemes için hiç hareket etmesem kalır mı bilmiyorum kiii( cnm bana resimlerini gönderebilir misin uygunsan? merak ettim erimiş hali nasıl?
birde kime yaptırdınız dr un baş harfini yazarsanız sevinirim.güzelderya merhaba.yağ ve silikon yaptırmışsınız ama ince diyorsunuz çok şaşırdım bana resim yollarmısınız .bu benim iç.in çokönemli çünkü karra aşamasındayım.bana yardımcı olursan sevinirim.
ben yağ transferi yaptırdım inş başarılı olur iyişanslar.şimdi implant yaptırmayı düşünüyorumYok hayatım pazartesi inşallah yağ transferi olacak. Varis çorabı araştırıyorum şimdi
merhaba bende karar aşamasındayım implant düşünüyorummail adresime resim gönderirmisiniz .şimdiden teş.ederim.
ben yağ transferi yaptırdım inş başarılı olur iyişanslar.şimdi implant yaptırmayı düşünüyorum
Yag transverini ne zaman kime yaptirmistiniz?mailime yazarmisiniz?resim koyarmisiniz foruma?
Palmodara sence hangi markayı alayım? yardım edinnn:'(
Bence alma doktorun getirtsin.yanlis bisey alirsin elinde kalir.
Kime sordun canım?
palmadora bana sordun sanırım bursa da yaptırmıştım.ama birkısmı gittiKime sordun canım?