Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım ben güzel görünmediğini bildiğim halde giyiyorum napayım öleyim mi diyorum

Palmdora eski resimlerine baktım. tahmin ettiğim gibi eski haller bile güzelmiş. Ben olsam yaptırmak aklıma gelmezdi o durumda yani.. Yine de mükemmeliyetçisin anlaşılan. Tabi ben canlı şimdiki halini gördüğüm için iyi ki yaptırmıssın diyorum. eskisi güzelken daha güzel olmuş çünkü..Ameliyat sonuçları kişiye ve yapıya göre değişiyor, kabul etmek lazım..

kızlar bugün benim doğum günüm ve ben en güzel hediyemi aldım hamile olduğumu öğrendim:)böylece bu formun ilk silikonlu hamilesi oldum.:))))

merhaba kızlar ameliyattan 1 hafta sonra dışarı çıkan var mı ben çok sıkıldım evde hareketsiz yatmaktan bir de şu ayaklara yastık koyma işi ne kadar daha devam edecek belli bi süresi var mı?

kızlar bugün benim doğum günüm ve ben en güzel hediyemi aldım hamile olduğumu öğrendim:)böylece bu formun ilk silikonlu hamilesi oldum.:))))

Doğum günün kutlu olsun canım , ay bebeğede çok çok sevindim Allah heyrılı bir evlat verir inşallah

samimi ve diğer hamile olan arkadaşlar.Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize.Ne güzel foruma neşe geldi.Ayrıca yeni resim ekledim sıcak sıcak..Değmesin demeyi unutmayın ama.

Samimi ve diğer hamile olan arkadaşlar..Allah hepinize sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin.Resim koydum arkadaşlar değmesin maaşallah demeyi unutmayın sakın haaaa:))).Ara biraz açılmış ama olsun bu da yeter.

erimesin yağların ne kadar zamanda erimeye başladı ve durdu acaba ?

2 ay içinde şişlik, morluk ve yağlar yok oldu. Yaptırdıktan 1 ay sonra zaten denize gitmiştim ve şeklinden memnun olmadığım için etek giyemedim.Delik izleri ancak 6 ayda belirsizleşmeye başladı. Bana 150-150 toplam 300 cc yağ eklendi sanırım az eklendiği için başta bile büyük bir fark yaratmadı. Doktordan mümkün olduğu kadar çok konulmasını dile getirmiştim ama rakam konuşmamıştık, aslında bel bölgesinde çok yağ vardı. Benimde dış yanlarda çıkıntı çok sanırım bu çıkıntı kas, orta diz içi ise çok boşluklu bilekler ince, arka baldırlar kaslı alkınıza gelecek tüm olumsuzluklar bende mevcut doktor hangi birini düzeltsin.Geçmiş sayfalarda arkadaşlardan biri yazmıştı şimdi kim yazmıştı hatırlamıyorum ama bende ona katılıyorum' Erkeklerin bacağı bacak oluyorda benim şu bacaklar bacak olmuyor'

erimesin 2011 temmuz da ameliyat olmusun kimeameliyat oldun ban mesaj gönderirmisin.ayrıca bende yağ enj.yaptırmıştım yeterli görmediğim içinsilikon dğşğnüyorum.

mesaj sayım 100 olmadığı için özelden cevap yazamıyorum. Doktorum bayandı (M.Ç) İnterneten bulup randevu almıştım. Bağdat caddesinde yeri var.Ama tavsiye etmiyorum.

samimi hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah....
palmadora canım bacakların tam da benim istediğim gibi olmuş işte kas lı gibi ve şekilli bayıldım canım ahh durumum el verse gidebilsem ist a görmeden de fiyat veremedi doktor bana inşlh hep böyle kalırlar tatlım bol minili günler diliyorum canım ..

Arkadaşlar ameliyat günü yaklaştıkça ben korkmaya başladım nerdeyse vazgeçeceğim, ölürüm ya da aksi birşey olacak diye çok korkuyorum. Bir de okul devam ediyor ancak 3 gün evde durabilirim. Ne yapsam az cesaret ((

samimicim hayirli olsun ocak anneleri topigine bekleriz seni
palmadoro sen igorunce bi hevesleniyorum ki sorma. dislar cok cikik diyodun ve su an hic cikiklik yok masallah. hamile olmasaydim mutlaka eylulde gidip incelttirecektim ama simdi en erken 2-2.5 sene var onumde

rahat ol. 1.5 saat icinde bayilip ayilacaksin.. sonra gecti gitti diceksin. ne zamandi operasyon? benim de kontrole gitmem gerek 3 ay doldu bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…