Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım benim bileklerime fazla yağ konmadığı için çok fazla bir şişme olmadı oralarda. zaten genel olarak bana fazla yağ konmadığı için sanırım diğer arkadaşlar kadar şişmedim ben. Ben de çok yürüyorum ilk zamanlarda da çok yürüdüm şimdi de yürüyorum saatlerce yürüyorum ve ayakta kalıyorum meslek icabı. ama benim öyle sabah akşam arası çok fazla bir fark olmuyor şişme açısından. akşamları bacaklarımı uzatarak dinlendiriyorum. Ve hala yatarken bacaklarımın altına yastık koyuyorum ki doktorum buna gerek olmadığını söylemişti aslında ama rahatsız oluyorum ben. sen de yatarken bacaklarının altına yastık koy bence.

benimde bileklerime yağ koymadı dr.ama dış bilekten yağ aldı.ayağımın ortasına kadar o taraf çürük hala.bana yastık koymaya devam dedi zaten yani ne zaman otursam ve yatsam ayaklarım havada,çokta faydasını görüyorum hemen iniyorlar.birde bol su iç dedi.sanırım ödem atsın vücut diye.

Arkadaşlar biliyorsunuz pazartesi ameliyat olacağım. Bugün eczaneden varis çorabını sordum. 2 marka varmış hangisini almam uygun olur bilemedim. SİGUARİS 260 TL.......OVARİS 63 TL..... N eolur bir fikir verin:))

Güzelderya geçmiş olsun nasılsın bacakların nasıl oldu, Bu arada akşama ameliyat öncesi ve yaklaşık bir ay sonrası ve 2 ay sonrasının resimlerini koyacağım arasında fark varmı söylereseniz çok sevinirim

merhaba bende karar aşamasındayım implant düşünüyorummail adresime resim gönderirmisiniz .şimdiden teş.ederim.

Son düzenleme:
güzelderya çok geçmiş olsun

benim 1. aydan sonra hiç değişmedi bacaklarım, sanırım bende erime ilk 1 ayda bitti
..

teşekkür ederim delphine.. benim bacaklarıma silikon +yağ konuldu cnm da yine de baya inceler. şuan en şş hali bile incecik. inince ne olur hiç bilmiyorum. inmesin die dua etmekten başka çarem yok sanırım. yağların erimemes için hiç hareket etmesem kalır mı bilmiyorum kiii:KK43:( cnm bana resimlerini gönderebilir misin uygunsan? merak ettim erimiş hali nasıl?

Arkadaşlar biliyorsunuz pazartesi ameliyat olacağım. Bugün eczaneden varis çorabını sordum. 2 marka varmış hangisini almam uygun olur bilemedim. SİGUARİS 260 TL.......OVARİS 63 TL..... N eolur bir fikir verin:))

merhaba sanırım ameliyat oldunuz geçmiş olsun.yağ transferi mi yaptırdınız,implant mı.

..

teşekkür ederim delphine.. benim bacaklarıma silikon +yağ konuldu cnm da yine de baya inceler. şuan en şş hali bile incecik. inince ne olur hiç bilmiyorum. inmesin die dua etmekten başka çarem yok sanırım. yağların erimemes için hiç hareket etmesem kalır mı bilmiyorum kiii:KK43:( cnm bana resimlerini gönderebilir misin uygunsan? merak ettim erimiş hali nasıl?

güzelderya merhaba.yağ ve silikon yaptırmışsınız ama ince diyorsunuz çok merak ettim bana resim yollarmısınız .bu benim iç.in çokönemli çünkü karra aşamasındayım.bana yardımcı olursan sevinirim.

merhaba bende karar aşamasındayım implant düşünüyorummail adresime resim gönderirmisiniz .şimdiden teş.ederim.

Slm arkadasim,arada siteye girip durumum acil diyorsun ve resim istiyorsun.seninle baglantiya gectim,mailine resim yolladim,ozeline ve mail adresine senden haber almak icin mail attim ,hicbir yorum yapmadin ve cevapta vermedin.umarim karar asamanda sana yardimci olabilriz.

Yag transverini ne zaman kime yaptirmistiniz?mailime yazarmisiniz?resim koyarmisiniz foruma?

Son düzenleme:
tekbenmiyim,ellam,ukala,ezelim ve samimi ameliyat olmuşsunuz sanırım arkadaşlar.lütfen bize bilgi verin çok kararsızız hepimizin derdi aynı şuan nasılsınız,memnunmusunuz ?

X