Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım bebişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. Sen erde ameliyat olmuştun benim resimlerimi gördün mü ne diyorsun. Benim doktorum kök yağ filan dedi ama bilemiyorum:KK43:

Güzel temennin için teşekkür ederim.Doğum korkusunu bacak takıntım ile yenmeye çalışıyorum desem yeridir.Ben Ataşehir Memorial de ameliyat olmuştum. Doktorum bayandı (eşimin özel isteği....)Resimlerini henüz görmedim canım kimsenin şevkini kırmak istemiyorum ama yağ transferi olayı kök bile olsa bana artık inandırıcı gelmiyor.Ben keşke yağ transferi için ödediğim paranın üstüne biraz daha ekleyip silikon yaptırsaydım diyorum. Kendin için en doğru kararı yine sen verirsin iyi araştırıp içine sinen işlemi yaptır, hakkında hayırlısı...

Mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesajlara cevap yazamadım üzgünüm. Yağ transferini önerirmisin derseniz. Yaptırdıktan hemen sonra hamile kaldım ve 12 kilo almama rağmen etek giyecek bir bacak yok beni ancak silikon kurtarır. Ameliyattan sonraki şişlikler geçince zaten bacakta hiç bir değişim olmadığını görmüştüm.
Doktor ismi verilmesine arkadaşlar sıcak bakmıyor bende bu gizli anlaşmaya uymak istiyorum. Benim doktorum bayandı.

Meslektaşmışız, sevindim. Okulda tek etek giymeyen bayan ne yazık ki benim. Az önce albümüne baktım inan bacak şeklin bence çok düzgün senin ki gibi olsa ben problem etmezdim.

Meslektaşmışız, sevindim. Okulda tek etek giymeyen bayan ne yazık ki benim. Az önce albümüne baktım inan bacak şeklin bence çok düzgün senin ki gibi olsa ben problem etmezdim.

Çok sağol meslektaşım ben de etek giyemiyorum takıntı yaptım doktorumun da dediği mutlaka erime olur ama kalanı sana yeter dedi:KK43:( Silkonda da bacak arkasındaki kesitler çok çirkin bir de sağlıklı değil diye duydum :)) Uff doğuştan bacağı düzgün olanlar ne şanslı :KK43:(

Selam. Bence de yanlardan alınıp içeri konursa mükemmel olur. Hatta İce konan yağlar erise bile dışlardan alınacağı için daha düzgün durur. He bana sorsan hiçbir operasyon olmasa da artık bacaklı degilsin arkadasım.

Artık diye duzeltmiş akılsız klavye:) çarpık bacaklı degilsin diyecektim

Ben de önce bebek yapacagim sonra calf implant yaptıracağım :) Şu anki kararım bu yonde... Hadi bakalim

hehe ben de hamile olabilirim :KK1:
bu arada zamanında forumdan cıkmayıp maalesef operasyonları bitince ugramayan saygıdeger arkadaslarım bi ugrasanız da durumunuzdan bahsetseniz...bi kac sene once de oyle olmustu. operasyonu olana kadar surekli paylasım yapanlar sonrasında yok oldular :KK51:

serpil, katree, keske, ipek-ce adını unuttugum diger kızlar ee bi zahmet durumunuzdan bahsedin canım

Son düzenleme:
Güzelderya geçmiş olsun nasılsın bacakların nasıl oldu, Bu arada akşama ameliyat öncesi ve yaklaşık bir ay sonrası ve 2 ay sonrasının resimlerini koyacağım arasında fark varmı söylereseniz çok sevinirim

Güzelderya geçmiş olsun nasılsın bacakların nasıl oldu, Bu arada akşama ameliyat öncesi ve yaklaşık bir ay sonrası ve 2 ay sonrasının resimlerini koyacağım arasında fark varmı söylereseniz çok sevinirim

teşekkür ederim arzuxxx. hala evde bunalmış bir şekilde iyileşmeyi bekliyorum. ağrı sızı yok da malum kesi yerleri geriliyor daha. Bir de kontrole gitmedim doktora daha..sen gitmiş miydin? bende korse fln takılmadı ,beyaz çorap var sadece. ne kadar devam edicek bakalım. görüşmeye gidince öğrenicem..

teşekkür ederim arzuxxx. hala evde bunalmış bir şekilde iyileşmeyi bekliyorum. ağrı sızı yok da malum kesi yerleri geriliyor daha. Bir de kontrole gitmedim doktora daha..sen gitmiş miydin? bende korse fln takılmadı ,beyaz çorap var sadece. ne kadar devam edicek bakalım. görüşmeye gidince öğrenicem..

Ben ameliyattan sonraki 4 gün gittim kontrole ve bir daha gidemedim yurtdışında olduğum için.sen silikon mu koydurmuştun ve istanbulda mı olmuştun ameliyatı

palmadorocum inan bana eski hali de çok kötü değilmiş :) senin yağların ne kadar erirse erisin kalanı kesinlikle sana yetecektir :)) Allah'ın izniyle... En azından benimkiler kadar olmazlar çünkü senin alt bacak kasın doluymuş epey.

palmadorocum inan bana eski hali de çok kötü değilmiş :) senin yağların ne kadar erirse erisin kalanı kesinlikle sana yetecektir :)) Allah'ın izniyle... En azından benimkiler kadar olmazlar çünkü senin alt bacak kasın doluymuş epey.

canım teşekkür ederim.inşallah değişmeyecek.bilinçaltımı buna programladım.o gördüğün kas değil aslında yağ.benim bacaklarımın arkası dahada yamuktu çünkü çok yağlıydı inan sırf arkada 5-6 delik var yukarı kadar ,oralardan yağ almış doktor.ayrıca senin bacaklarının erimiş hali bile super.kimse yamuk demez.doktorumuz estetik rötüşları çok iyi yapmış.

sen ne kadar süre şiştin.ben bugün alışverişe çıktım çokta yürümedim bileklerim gene şişti.gerçi bastırınca hala acıyorlar ama bilemiyorum.bugün 3 hafta bitti ne çabuk geçti yaa:))

:))) anladım canım inşallah erimezler... kendi adıma da teşekkür ederim sevindim söylediklerin için :) albümü kaldırdım bu arada zaten kimse bakmıyodu sanırım :)) yorum falan yapan olmadı sizden başka. bu arada yarın 50 gün olacak benim.

X