Foruma yazdiklarimi okumadinmi hic?askolsun.iki kez cevap yazdim sana.
Günaydın canlar:)) Ameliyat olacaklara metanet, olanlara acil şifalar, erimeyen yağlar, sütun gibi bacaklar diliyorum :))) Fikir delisi senin resimlerin varmıydı canım, gördüm mü bilmiyorum . Kimin resmine baktım kiminkine bakmadım bilemiyorum. Son durumun nasıl hayatım bilgi verirsen sevinirim:))
gormedim canım yaa.bakayım hemen. mailime bakmıstım yoktu da :44:
canım ben bayaa sıkıntı cektim :18: ozelimde foto var. arkadassak gormussundur. etek giyemiyorum yaa. cekiniyorum. dıslar gozume batıyo futbolcu bacagı gibi hissediyorum
yanilmiyorsam blommada yurtdisindandi ve ilk once yag transferi yaptirmisti.... Blomma zor olmamismiydi ucakla gel git ameliyat?
palmadora da aynı bilgiye sahip doktorlarınız aynı dediğim gibi ilk 3 hafta yağların tutunması açısından çok önemli ve yağlarında 2. haftadan sonra erimeye geçtiğini biliyorum zaten bu ameliyatta 15 günde anca tam yürümeye başlıyorsun 1 haftadan sonra tabi daha rahat yürüyosun yani bunlar bende olan durum sana ne kadar yağ kondu? işallah erimezler benim yarın tam 3 hafta olacak şişler gitti tabi bacak sönmeye başladı yavaştan ama genede iyiler yani ben rahatım böyle kalırlarsa sorun yok.
canım toplamda 420 cc saf yağ çıkmış birine 270cc koyulmuş 150 cc zaten benim bi bacagım diğerine göre daha kalındı
Arkadaşlar albüm ekledim profile bakın benim eğrilere, parentezlere. Pazartesi ameliyat olacağım tek seansta nasıl sonuç elde ederim sizce? Yorumlarınıza ihtiyacım var. Buradan yazın yorumlarınızı. Şimdiden teşekkürler:))
Arkadaşlar albüm ekledim profile bakın benim eğrilere, parentezlere. Pazartesi ameliyat olacağım tek seansta nasıl sonuç elde ederim sizce? Yorumlarınıza ihtiyacım var. Buradan yazın yorumlarınızı. Şimdiden teşekkürler:))
bence bacakların güzel kolay bir operasyon olur senin dışlardan kesinlikle aldır alınan yerlerdeki yağlarıda ortayı dolduracak süper olur hiç merak etme
kızlar benimde sol bacağım dışı yağ alınan bölgede hissiyat çok az ve sert yanıyo içi sanki sağ bacağımın dışı bayağı iyileşti sizce neden böyle normalmi
nE GİBİ SIKINTILAR FİKİRDELİSİ KAÇ GÜN OLDU ÇORABI KAÇ GÜN GİYECEKSİN NE OLUR BİLGİ VER YAAA(
Selam. Bence de yanlardan alınıp içeri konursa mükemmel olur. Hatta İce konan yağlar erise bile dışlardan alınacağı için daha düzgün durur. He bana sorsan hiçbir operasyon olmasa da artık bacaklı degilsin arkadasım.
bence bacakların güzel kolay bir operasyon olur senin dışlardan kesinlikle aldır alınan yerlerdeki yağlarıda ortayı dolduracak süper olur hiç merak etme
Canım benim çok sağol yorumun için ama bizim doktor yanlardan almıyormuş
Günaydın Kralkaya, evet Temmuz 2011 de yağ transferi yaptırdım. Hiçbir değişiklik olmadı, vakti geldiğinde kesinlikle silikon düşünüyorum. Yağların eridiğini bir çok arkadaş yazsada okuduğum kadarıyla hala bir umut denemek isteyen arkadaşlar var.Şimdi 37 haftalık hamileyim bebeğimi kucağıma almaya az zaman kaldı ama estetik bir hastalık hala bu forumu takip ediyorum özellikle de silikon deneyimi olan arkadaşları. Emzirme döneminden sonra maddi olarak hazır olursam silikon denemek istiyorum. Doktor yağ transferi öncesi ve sonrası resimleri çekmişti bende flasbelleğime kaydetmiştim ancak virüs bulaştı ve açamıyorum bu yüzden albüm oluşturamadım.Sanırım sende yağ transferi düşünüyorsun, umarım istediğin gibi ve kalıcı olur...