Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben zaten tuvalet dışında hiç kalkmıyorum ki canım ama ne bileyim çok da yastık koymuyorum çünkü çok ağrıyor o zaman bilmiyorum ne yapacağımı bir yastık koydum yeterli olur mu ki daha yüksekte acıyor belim desen mosmor bacaklarımda isşem yapılan yerde kızarıklar var en çok rahatsızlık verende ayaklarımı sargı bezi ile sarmışlar ya orası mahvediyor beni

ben zaten tuvalet dışında hiç kalkmıyorum ki canım ama ne bileyim çok da yastık koymuyorum çünkü çok ağrıyor o zaman bilmiyorum ne yapacağımı bir yastık koydum yeterli olur mu ki daha yüksekte acıyor belim desen mosmor bacaklarımda isşem yapılan yerde kızarıklar var en çok rahatsızlık verende ayaklarımı sargı bezi ile sarmışlar ya orası mahvediyor beni

kafan düz bacakların kalbinden yukarıda olsun bu şekilde yatarsan ödem birikmez bacaklarında ağrın azalır.kızarıklıkları iyi takip et çoğalıyormu?azalıyormu?etraflarına doğru yayılmış mı?böyle bir durum olursa doktorunu ara canım.buzda seni çok rahatlatacak.beline yumuşak bir çarşaf bir kaç kat yapıp koyabilirsin.sargılarınıda seni çok rahatsız ediyorsa birazcık oynat gevşesin.

güzelderya geldimi mesajım ben yolladım 10dak.sonra diye bir yazı çıktı.hemen haber ver yazıyım gelmediyse tekrardan.

kralkayacım bacaklarımız benziyomus
ama doktorumuz yanlardan almıyo maalesef. o kadar ustelemistim ki. bana oralar kas zarar verilebilir demisti ve dokunmadı.. ahh ahhh oray inceltseydi orta da doluyo zaten super olurdu

Foruma yazdiklarimi okumadinmi hic?askolsun.iki kez cevap yazdim sana.

gormedim canım yaa.bakayım hemen. mailime bakmıstım yoktu da :44:

canım ben bayaa sıkıntı cektim :18: ozelimde foto var. arkadassak gormussundur. etek giyemiyorum yaa. cekiniyorum. dıslar gozume batıyo futbolcu bacagı gibi hissediyorum

nE GİBİ SIKINTILAR FİKİRDELİSİ KAÇ GÜN OLDU ÇORABI KAÇ GÜN GİYECEKSİN NE OLUR BİLGİ VER YAAA(

yanilmiyorsam blommada yurtdisindandi ve ilk once yag transferi yaptirmisti.... Blomma zor olmamismiydi ucakla gel git ameliyat?

Evet canim ben yurtdisindan geldim ve ilk önce yag enjeksiyonu yaptirmistim, bu sürec herkeste farkli olmakla birlikte ben cok kolay atlattim hastaneden ciktigim gün ucak yolculugu yapmadim cünkü annemin evine gittim Istanbul dan Ankara ya otobüs yolculugu yaptim ama bu daha uzun bir yolculuk oldu cünkü benim yasadigim yer ucakla daha yakin, iki kisilik koltuk almistim ve ayaklarimi uzatip gitmistim agrim falan yoktu ama tabi biraz hareket kisitliligi yasadim umarim sende benim gibi kolay atlatirsin ama benim yasadigim memnuniyetsizligi asla yasamazsin insallahhhh:)

Son düzenleme:

Selam. Bence de yanlardan alınıp içeri konursa mükemmel olur. Hatta İce konan yağlar erise bile dışlardan alınacağı için daha düzgün durur. He bana sorsan hiçbir operasyon olmasa da artık bacaklı degilsin arkadasım.

Benijde Kabul edermisin arkadas olarak bende resimlerine gormek istiyorum. Lutfeeen. :)

bence bacakların güzel kolay bir operasyon olur senin dışlardan kesinlikle aldır alınan yerlerdeki yağlarıda ortayı dolduracak süper olur hiç merak etme

kızlar benimde sol bacağım dışı yağ alınan bölgede hissiyat çok az ve sert yanıyo içi sanki sağ bacağımın dışı bayağı iyileşti sizce neden böyle normalmi

çok normal merak etme benim bile yağ alınan yerlerimde ki o hissizlik tam geçmedi çok az hissizlik var.

nE GİBİ SIKINTILAR FİKİRDELİSİ KAÇ GÜN OLDU ÇORABI KAÇ GÜN GİYECEKSİN NE OLUR BİLGİ VER YAAA(

canim dr ye soylesen beni hatirlar mutlaka burada yazmistim o donemde. varis corabi ayak ustlerimi felc etti, yara oldu resmen..bende once serum birikmesi oldu sag bacagimda. uzun sure sis kaldi. sag dizimde sola dogru bayaa cikikti. meger dizime yag kacmis.uzun sure serumun gitmesini bekledik bi kac kez enjektorle serumu cekmeye calisti. canimi cok kotu yakan masajlar yapti doktor. 2 kere ust uste masaj aletiyle bastira bastira (anam agladi) masaj yapildi.. sonra ufak bi islemle dizdeki yagi cekti tekrar.. 1 ay giyilmesi gereken varis corabini ben 2 aya yakin giydim vs.. ama benim sanssizligim. dr ye sordum bugune kadar boyle olan 2. kisiymisim yani sende olacak diye korkma

iste doktor almiyo yanlardan cok israr ettim ben almadi..

Günaydın Kralkaya, evet Temmuz 2011 de yağ transferi yaptırdım. Hiçbir değişiklik olmadı, vakti geldiğinde kesinlikle silikon düşünüyorum. Yağların eridiğini bir çok arkadaş yazsada okuduğum kadarıyla hala bir umut denemek isteyen arkadaşlar var.Şimdi 37 haftalık hamileyim bebeğimi kucağıma almaya az zaman kaldı ama estetik bir hastalık hala bu forumu takip ediyorum özellikle de silikon deneyimi olan arkadaşları. Emzirme döneminden sonra maddi olarak hazır olursam silikon denemek istiyorum. Doktor yağ transferi öncesi ve sonrası resimleri çekmişti bende flasbelleğime kaydetmiştim ancak virüs bulaştı ve açamıyorum bu yüzden albüm oluşturamadım.Sanırım sende yağ transferi düşünüyorsun, umarım istediğin gibi ve kalıcı olur...

Canım bebişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. Sen erde ameliyat olmuştun benim resimlerimi gördün mü ne diyorsun. Benim doktorum kök yağ filan dedi ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…