Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bdndeistiyorum niki olAn arkadasa.
palmodoro sanırım en iyisi ikisini bir arada yaptırmak.eskisinden daha iyi bunu inkar edemem ama yeterli değil implant düşünüyorum dr. n.d. aklımda.ama bir arkadaş hem yağ hem implant yaptırdım hala zayıf demiş anlıycaağın yine kafam karıştı tamda karar vermiştim

Slm arkadasim,arada siteye girip durumum acil diyorsun ve resim istiyorsun.seninle baglantiya gectim,mailine resim yolladim,ozeline ve mail adresine senden haber almak icin mail attim ,hicbir yorum yapmadin ve cevapta vermedin.umarim karar asamanda sana yardimci olabilriz.

Sorum buydu.lutfen cvp.

Slm arkadasim,arada siteye girip durumum acil diyorsun ve resim istiyorsun.seninle baglantiya gectim,mailine resim yolladim,ozeline ve mail adresine senden haber almak icin mail attim ,hicbir yorum yapmadin ve cevapta vermedin.umarim karar asamanda sana yardimci olabilriz.
bana mail gelmedi bir yanlışlık olmaın.tekrra gönderebilirmisin rica etsem.
birde implant yaptıracak varsa ben cuma günü dr. gideceğim beraber gidebiliriz.belki ücrette indirim yaptırabliriz.

:13:
teşekkür ederim arzuxxx. hala evde bunalmış bir şekilde iyileşmeyi bekliyorum. ağrı sızı yok da malum kesi yerleri geriliyor daha. Bir de kontrole gitmedim doktora daha..sen gitmiş miydin? bende korse fln takılmadı ,beyaz çorap var sadece. ne kadar devam edicek bakalım. görüşmeye gidince öğrenicem..

Canım cok gecmis olsun. Ahhh ah birlikte gidecektik:KK43: ne güzel atlattın sen

tekbenmiyim,ellam,ukala,ezelim ve samimi ameliyat olmuşsunuz sanırım arkadaşlar.lütfen bize bilgi verin çok kararsızız hepimizin derdi aynı şuan nasılsınız,memnunmusunuz ?

ben şu an memnunum ama net sonucu ilerleyen süreçte göreceğiz bugün banyo yaptım çorapsız hali daha hoş göründü gözüme ama erime hali tamamen kişinin vücuduna ve yağ kalitesine göre değişiyor canım

X