canım haberim vardı benim ama gördüğüm kadarıyla sterildi çok dikkat ettiler
Mesaj hakkımı doldurmaya çalışıyorum da arkadaşlar kusura bakmayın :))
Palmodora, delphine, kaas, fikirdelisi hepinizinin sureclerini takip ettim burada. Ve sisin adiniza cok sevindim. Genel syfadan delphine senin resimlerini gormustum ve gercekten bacaklarin super olmus. Benide araniza kabul ederseniz diger arkadaslarin resimlerini gormek isterim...
Eski haLimin resmini yolladigim kizlar hani yorumlar?
Bir de normalde kıskanılan bir insansanız daha cok yükleniyorlar farkedince. Hatta benim bir arkadas etek - Babet giydiğim bir gün "kız neden Babet giyindin yoksa bacakların mı çarpık..Aaa carpikmis demişti orta yerde!!! O an ne kadar kizarmistim anlatamam
canım senin mailine cevap yazamadım herhalde ameliyata girmiş olmak gerekiyor anladığım kadar ile başarılı sorunsuz bir ameliyat geçirirsin işallah bacakların bence ufak bir yağ enjeksionu ile boşluk olan yer doldurulacak ve güzel bacaklara kavuşacaksın sorunlu bir bacak yapın yok. tekrardan geçmiş olsun ameliyatın 1 haftası değil 3 haftası kendini yormaman fazla hareket etmemen gerekiyor yağların tutunabilmesi için bilgin olsun.[
canım ya hareketsiz yatma olayı çok zor bi durum bana 1 hafta dinlen dedi doktorum ama 3 hafta boyunca hep yatakta mı oluyor insan ya da ilk haftadan sonra daha rahat istediğşin zaman kalkabiliyor musun. doktorum 10 gün içinde yağlar oturur demişti
palmadora da aynı bilgiye sahip doktorlarınız aynı dediğim gibi ilk 3 hafta yağların tutunması açısından çok önemli ve yağlarında 2. haftadan sonra erimeye geçtiğini biliyorum zaten bu ameliyatta 15 günde anca tam yürümeye başlıyorsun 1 haftadan sonra tabi daha rahat yürüyosun yani bunlar bende olan durum sana ne kadar yağ kondu? işallah erimezler benim yarın tam 3 hafta olacak şişler gitti tabi bacak sönmeye başladı yavaştan ama genede iyiler yani ben rahatım böyle kalırlarsa sorun yok.
Palmodara canım sen yağdan mı dolgu yaptırmıştın bana da göderir misin resim. ayca0678@hotmail.com. Ameliyattan sonra canın yandı mı çorabı kaç gün giydin ben eşimden gizli yaptıracağım ya gece yatarken de giyiliyor mu:?
Palmodara canım sen yağdan mı dolgu yaptırmıştın bana da göderir misin resim. ayca0678@hotmail.com. Ameliyattan sonra canın yandı mı çorabı kaç gün giydin ben eşimden gizli yaptıracağım ya gece yatarken de giyiliyor mu:?