Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslik istegi yolladim resmimi gorebilirsin .mailimide ozeline yolladim soracagin her konuda yardimci olurum.yeterki bu sorundan sizde kurtulup mutlu olun.sizi cok iyi anliyorum.

ya öyleleri gerçekten terbiyesiz amylee inşallah ameliyat olunca kurtulacaz herşeyin bir çaresi var bakalım bizde dua edip girecez ameliyata en azından çaresi var kendimi bununla teselli ediyorum:)

palmadoro biz şuan kokostyle ile dediğin şekilde ilerliyoruz ikimizde iletişim bilgilerimizi verdik o doktora muayene oldu 14 unde de ben muayene olup ameliyat olacağım diğer arkadaşlarda ameliyat olma niyetinde olanlar bize katılırsa çok mutlu olurum:)sana yardımlarından ötürü minnettarız:)

PALMADORO; senin haberinden sonra milliyet aldım. Konuk doktorda sizi ameliyat eden meşhur doktordu :) Bu arada doktorunuz ne kadar gençmiş ve hoş biri :) Yani fotoğrafta öyle görünüyor :) İnan size söylediklerinden farklı birşey yoktu. Bacak eğriliği fizyolojik patolojik olabilir demiş. D vitamini eksikliğinden olur demiş. Superdry benim yöntemim demiş. Yağları alıp gereken yerlere enjekte ediyoruz demiş. Bacakları yapılan kadına özgüven geliyor demiş. İdeal bacak; kıvrımlı, kavisleri olan bacaktır. Alt bacağın ideal boyuda; sizin boyunuzun dörtte biri olmalıdır demiş.Yani hep aynı şeyler. Ben silikondan bahsetmesini beklerdim. Ondan hiç bahsetmemiş. Yarınki konuda ayak ve diz sorunları...

PALMADORO; bu arada sen nasılsın? Artık ayağa kalktın mı? Etek elbise giiyip dışarı çıkıyormusun?

AZELİM; çok geçmiş olsun. İnşallah istediğin bacaklara kavuşursun. Yanlış hatırlamıyorsam sende pek sorun yoktu. Fotoğraflarda çok iyi görünüyordun. Ameliyat olmasan bile olur demiştim sana...

teşekkür ederim dior sorunlu bölge dolduruldu ama ben ayağa kalktığım günleri çok özledim yaa zamanda hiç geçmiyor ki yatakta

slm arkadaşım benim yaptıralı yarın 3. haftam olacak üzgünüm ama eşinden böyle birşeyi saklaman pek mümkün değil çünkü ilk 3-4 gün yürüyemiyosun bile foğru dürüst bacaklar mor delik deşik oluyor ha eşin şehir dışında felansa 10-15 gün yoksa belkiiii

slm arkadaşım benim yaptıralı yarın 3. haftam olacak üzgünüm ama eşinden böyle birşeyi saklaman pek mümkün değil çünkü ilk 3-4 gün yürüyemiyosun bile foğru dürüst bacaklar mor kanlar içinde delik deşik oluyor ha eşin şehir dışında felansa 10-15 gün yoksa belkiiii

palmadora bana msj attigin icin cok tskk ederim. simdi bir an once msj sayimi doldurmaya calisacagim ki bende geri cvp yazabileyim.

Mailadresine mail atamiyorum tekrar dogru mailadresini verebilirmisin? simdiden tskk

Kaas benide arkadas olarak kabul edersen sevinirim. seninde yazdiklarini, ameliyat olma kararini, esinin sorun cikarmasini (benimkide pek sicak bakmiyor, ikna etmeye calisiyorum) takip ettim . o yuzden senin bacaklarininida cok merak ediyorum.

yanilmiyorsam blommada yurtdisindandi ve ilk once yag transferi yaptirmisti.... Blomma zor olmamismiydi ucakla gel git ameliyat?

Bilgi verdigin icin tesekkurler aklim kalmisti.bugun bende aldim milliyet yazarim musait olunca.etek henuz giyemedim cunku corabim ten rengi babanne corabi gibi:)))ama cuma gunu almaya gidicem ancak siyah corap giyebilirim cunku bacaklarim curuk ve delik desik :)) yaz gunude siyah corap

Günaydın canlar:)) Ameliyat olacaklara metanet, olanlara acil şifalar, erimeyen yağlar, sütun gibi bacaklar diliyorum :))) Fikir delisi senin resimlerin varmıydı canım, gördüm mü bilmiyorum . Kimin resmine baktım kiminkine bakmadım bilemiyorum. Son durumun nasıl hayatım bilgi verirsen sevinirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…