Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Palmadoro yaz geldi bir yıl oldu menim yaptıralı ama hala öntaraflarda bilekten yukarı doğru morluklar duruyo bazen belirgin oluyo birde çorapsız kalın oluyo şu bir beden kücülten çoraptan giyiyodum şimdi şu çorap işini ne yapacağız. bir çözüm bulursan benimlede paylaş. benim bildiğim cok ince çoraplar varmış ama sıkı değil. birde bacak fondöteni var oda en açık tonu bile koyu duruyo. çorap gibi. ne yapmayı düşünüyorsun. pantolonda e bu kadar masraf emek arada etek giyelim dimi. bazen baya iyi görünüyo şişince kötü. olmadık yerleri şişiyo.
senin resimleri hala merak ediyorum. bandajlı bi resmin var başka yok sanırım. kızın nasıl.

palmodora sence bu ameliyati (super dry) yurdisindan gelip, ameliyat olduktan sonra hemen ucakla geri donmek bi zorluk cikartmaz degilmi???

palmadoro birde herkez şu lokalle düzeltmeden bahsediyor rötüş için bayılmadan lokalle olurmu sence. bir iki yer hala gözüme batıyo.
ya bide varis var devlette nerde yaptırsam benim dr.yapmıştı biraz o damarlar yine çıktı. sen araştırmayı seven birisin bi yerlerden bilgilerin olabilir diye düşünüyorum.

palmadora bacaklarin gercekten superrrr olmus, wowwwww. Gule gule kullan, etek, elbise, tayt istedigini giy artik doya doyaaaa

palmadoro birde herkez şu lokalle düzeltmeden bahsediyor rötüş için bayılmadan lokalle olurmu sence. bir iki yer hala gözüme batıyo.
ya bide varis var devlette nerde yaptırsam benim dr.yapmıştı biraz o damarlar yine çıktı. sen araştırmayı seven birisin bi yerlerden bilgilerin olabilir diye düşünüyorum.

canım burada siyami ersek hastanesi var kalp ve damar üzerine sanırım sen Ankaradasın orda da arştır istersen varislerle kalp doktorları ilgileniyor.düzeltmeler lokal oluyor bizim doktora amanbee olmuştu bence sürecini ona sor canım.

saolll sana mail atmıştım aldınmı?beğendiğine sevindim ama ben hala babanne çorabı giydiğim için eşofmanla dolaşmaya devam canım.

SILASI ben kilo veriyorum hiç iştahım yok eşine bir sorsana ödem yapmadan bana iştah açan bişeyler söylesin antidepresan bile olabilir biliyosun neler yaşadım.vitamin olur.özelime yazarsın..

bigunaz eğer ameliyat düşünüyorsan ve doktoruna karar verdiysen bana yaz.eğer karar verdiğin dr benimkiyse mail adresini diğer gruba verebilirmiyim haberleşin diye.

Arkadaşlar albüm ekledim profile bakın benim eğrilere, parentezlere. Pazartesi ameliyat olacağım tek seansta nasıl sonuç elde ederim sizce? Yorumlarınıza ihtiyacım var. Buradan yazın yorumlarınızı. Şimdiden teşekkürler:))

çok şanslısın arası cok açık değil ve yanların var.yanlar alınıp ortalara konursa tek seansta harika bir sonuç olacak emin ol.Ama sizin doktorunuz yanları almıyor :KK43:( bence özellikle belirt yanlarını çünkü bacakların fikirdelisinin bacaklarıyla aynı nerdeyse.

çok şanslısın arası cok açık değil ve yanların var.yanlar alınıp ortalara konursa tek seansta harika bir sonuç olacak emin ol.Ama sizin doktorunuz yanları almıyor :KK43:( bence özellikle belirt yanlarını çünkü bacakların fikirdelisinin bacaklarıyla aynı nerdeyse.

Yanları nasıl alacak canım yağlarını mı çekecek anlayamadım. Biri si törpü filan yazmıştı da burada?

bence tek seansta kalan yağlar seni tatmin eder canım içini ferah tut palmodoro benim bugün çok ağrım oluyor uyuyorum uyanınca ayaklarım çok şiddetli ağrıyor sizde de öyle oluyor muydu

bence tek seansta kalan yağlar seni tatmin eder canım içini ferah tut palmodoro benim bugün çok ağrım oluyor uyuyorum uyanınca ayaklarım çok şiddetli ağrıyor sizde de öyle oluyor muydu

ayaklarını bedeninden yükseye uzat 2-3 yastık al altına ve jel buzun varsa şiş yerlerine 20 dak.süreyle koy 45 dak.ara ver tekrar koy. ve ağrı kesici iç.benim hiç ağrım olmadı canım ama şişler çok gerginlik yapıyodu.fazla dolanmışsındır belki bugün.ayrıca bi bak bakalım kızarıklık falan var mı işlem yapılan yerlerde.

Yanları nasıl alacak canım yağlarını mı çekecek anlayamadım. Biri si törpü filan yazmıştı da burada?

törpü nedir bilmiyorum ama benim özelimde doktorumun çizdiği bacak yapım var eski hali yani.oradaki sayılar o bölgelerden alınan yağ miktarlarını gösteriyor incelersen anlarsın.seninde öyle bir işleme ihtiyacın var bence.

X