Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm leydi resimler mükemmel ama senin ameliyat önceside iyiymiş benim hem alt hem üst aralık ve bilek ince alt bacak aynı ince ben biraz ümitsiz vaka gibiyim by

papatya tarlası öncelikle sana tşk.ederiz öyle güzel anlatmışsınki resim yüklemeyi ağzına sağlık arkadaşım.
marienna inan bana ilk önce yukarıdaki resmi tıkladım ve baktım yapılmış halin zannettim sonra aşağıdakini tıklayınca şaşırdım doğrusu, senin bacakların yapılmadan öncede güzelmiş düzgün yamuk değil ve çok incede değil benim öyle olsaydı valla yaptırmazdım hiç gerek yokmuşneyse o senin kararın ama bize sorsaydın yaptırma derdik eminim diğer arkadaşlarda bana katılıyorlardır, neyse olmuş bitmiş ama bu yeni halinde gerçekten bir harika olmuş çok seksi görünüyorsun :)) inşallah hep böyle kalır erimez geçmiş olsun kendine iyi bak arkadaşım.
zoey sanada çok geçmiş olsun eminim seninde çok güzel olmuştur. Parantez arkadaşımızın yardımıyla seninde resimlerini yüklemeni merakla bekliyoruz...

marienna inşallah darısı başımıza canım senin göbektenmi yağ alındı merak ettim, zoey arkadaşım sende eski halim çok ince ve yamuktu demişsin, peki bileklerinede yağ konuldumu acaba güzel görünüyorlar.

evet benim göbekten ve belimden alındı yağlar. bu arada zoey resimlerini koymuş mu ben göremedim nurhana mı dedin acaba

leydicim merhaba canım resimlerde çok inceleyip baktığımda evet eski halinden biraz erime olmuş ama eskiside çok şişmandı böyle güzel bence, sadece iki bacak arasındaki fark hala belli ama gerçekten bunu anlayabilmek için çok dikkatli incelemek lazım. şimdi bunu ben görüyorum çünkü daha önceki incelik kalınlık olayından haberim olduğu için anlıyorum bu olaydan haberi olmayan bir arkadaş baksa bunu anlayamaz bence, ama eskisine göre baya bi eşitlik oluşmuş yok yok gerçekten iyi gördüm zamanla eminim o azıcık farkta gidecektir. amaaan gitmese bile gerçekten güzel çok takma, ben telefona bacaklarımın önden ve arkadan resmini çektim kablo olsa yükliycem göstericem dikkatli bakıldığında benim doğuştan gerçekten birisi ince birisi kalın bunu bugüne kadar farketmemiştim çünkü incelememiştim ama şimdi farkedebiliyorum neden oturup akşama kadar inceleme yapıyorumda ondan. seninde öyle işte çok çok dikkat edersen belli. Annen gelince bidaha çektirde bakar tekrar yorum yaparız. Valla sen üzülme falan diye değil gördüklerimin aynısını dürüstçe söyledim arkadaşım. ıçim rahatladı herşey gayet güzel bence...

pardon ya karıştırdım galiba o resim nurhana aitti değilmi. o zaman nurhan arkadaşımız cevaplarsa sevinirim.özür dilerim
peki yağ alınan yerlerin nasıl incelme oldumu çok ağrın sızın varmı.

pazar günü etek giymiştim ancak corapla denedim sag bacaktaki kalınlık hala belli eşim de söyledi sag cok kalın duruyo sol ince dedi giymişsin ama cok belli dıyınce cıkardım geri etegi yazın tatilde cıkarırım inşlh acısını 2 3 ayda düzelsin başka bişey istemıyorum şuan

canım bence sen ve eşin çok fazla dikkatle inceliyosunuz size o yüzden oyle geliyor. insanların bacakları ve ayakları eşit değildir. ameliyat oldun diye değil normalde yaradılışımız bile eşit değil. her zaman bir ayak diğerinden büyük , bir bacak diğerinden daha kalındır. bence bu kadar detaya girerek incelememelisiniz tadını çıkarmaya bakın canım. o kadar eziyetini çektik üstüne bir de borç harç para toparlayarak bu ameliyatı olduk.. bundan sonra sadece tadını çıkarmalıyız. ayrıca resimlerine de daha önce soylediğim gibi hiçbir göze batan bişey yok. bence rahat ol canım gayet güzel bacakların var giy eteğini de gönlünce...

arkadaşlar ameliyat tarihlerini sormuşsunuz..ben 16 Mayısta ameliyat oldum..

Leydi bence fazla takıyorsun...ben senin yerinde olsam giyer eteğimi çıkardım ki öyle yapıyorum da..benimde ikisi eşit değil ama eskiden de değildi zaten..çok aşırı fark olmadıktan sonra sorun yok, anlaşılmıyor bile..tadını çıkarmalısın bence..

seselina canım ben henüz resim koymadım.karıştırdın sanırım.bende yamukluık yoktu.sadece inceydi.özellikle bileklerim çok inceydi.şimdi bileklerimde kalınlaştı.gayet iyi görünüyolar.inşallah erimezler

elif abla bugün dokuz eylül üni. ortopedi bölümünden can koşay a gittim. doktor bacaklarımı inceledi bikaç defa yürüttü sonra bacakların öyle senin düşündüğün kadar eğik değil dedi. herkesin yapısı aynı değildir bazılarının dümdüz, bazılarının senin gibi, bazılarının ise çok daha egiktir dedi.seninki operasyon gerektircek kadar eğik değil dedi. spor ve jimnastik yaparsan senin için çok daha iyi dedi. moralim baya bi bozuldu ama ben oraya ne hayallerle gitmiştim o bana sadece spor yap dedi. onu bende biliyorum tabiki sırf spor yapmamı önermesi için mi o kadar para verdm ben ona.
bu arada ufaklık demenede alınmadım a.s

ameliyat olan arkadaşlara çk çk geçmiş olsun ben daha önce tecrube ettim morlukla güneşe çıktım(yüzümdeki morluklarla) çok ciddi izlerim kaldı, sakın tamamen morluklar geçmeden güneşe çıkmayın sakın aklıma gelmişken hatırlatıyım dedim....
bu arada bu lipo yerlerim benim hala çk şiş bacaklarım hala mor siz ne kolay iyileştiniz ben niye böle oldum hala anlayamıyorum. doktor bile şok oldu ameliyattan sonra morlukları görünce...gerçi ben ağda yapınca bile morarırım
leydicim bacaklarının incelmesi yağ eridiği için değil bence şişliklerin inmesiyle ilgili ki bence bu hali çok çok daha güzel olmuş. evle uraşıyomuşsun sana kolay gelsin msn de de rastlamıyoruz bu yüzden demek...

charms sen ameliyat olalı ne kadar zaman oldu ? morluklardan bahsetmişsin bende de baya morluk var da ne zaman geçer acaba

ben 22 mayısta oldum ve vücudum okadar şişki ameliyat olmadan önceki halimden daha şişmanım şuan:) ama bana 6 noktadan lipo yapıldı ve üst bacaım inceltildi biraz daha farklı yani durum

brc burcucum şimdi benim dediklerim ne kadar anlam ifade eder sana bilemiyorum ama söylemeden de geçemedim. sen henüz çok küçüksün sana bu konuda müdehale eden olursa valla ben parçalarım onu...sen daha gelişimini bile tamamlamadın. biliyorum en önemli yaşlar bunlar tabiki güzel baaklar konusunda neler yaşadıını en iyi biz biliyoruz. bizler kocaman kadınlar olduk bu muysuzlukla. ama sen nasıl bir çözüm bulursan bul büyümeden gelişimini tamamlamadan ki bence bu yaş 22-23 tür sakın ola bişey yaptırma... iyice araştır bizlerin sonucunu takip et ve büyümeyi bekle lütfen cnm benim

marienna teşekkür ederim
1 ay sürer morluk die düşünüyorum ben ama bizim gözle çk seçemediimiz izlerde oluyor ve güneş görünce kararıp belirginleşiyor ben bunu yaşadım güneş koruyucu sürdüüm halde ve çk pişmanım güneşe çıktıım için bu nedenle uzunca bi süre açmamak lazım morluk oluşmuş yerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…