leydicim merhaba canım resimlerde çok inceleyip baktığımda evet eski halinden biraz erime olmuş ama eskiside çok şişmandı böyle güzel bence, sadece iki bacak arasındaki fark hala belli ama gerçekten bunu anlayabilmek için çok dikkatli incelemek lazım. şimdi bunu ben görüyorum çünkü daha önceki incelik kalınlık olayından haberim olduğu için anlıyorum bu olaydan haberi olmayan bir arkadaş baksa bunu anlayamaz bence, ama eskisine göre baya bi eşitlik oluşmuş yok yok gerçekten iyi gördüm zamanla eminim o azıcık farkta gidecektir. amaaan gitmese bile gerçekten güzel çok takma, ben telefona bacaklarımın önden ve arkadan resmini çektim kablo olsa yükliycem göstericem dikkatli bakıldığında benim doğuştan gerçekten birisi ince birisi kalın bunu bugüne kadar farketmemiştim çünkü incelememiştim ama şimdi farkedebiliyorum neden oturup akşama kadar inceleme yapıyorumda ondan. seninde öyle işte çok çok dikkat edersen belli. Annen gelince bidaha çektirde bakar tekrar yorum yaparız. Valla sen üzülme falan diye değil gördüklerimin aynısını dürüstçe söyledim arkadaşım. ıçim rahatladı herşey gayet güzel bence...