Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Operasyon listesi................

Jazabel.....................Silikon...........Dr. ?????...........................................tarih:.??????
Leydi........................Dolgu.............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Angel........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur...........................tarih:.??????
SeptemberGirl............Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Minire........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Papatyatarlası...........Dolgu............Dr. Hasan Fındık..................................tarih:02.05.2009
Marienna...................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur...........................tarih: 06.06.2009

.....

marienna çok geçmiş olsun ve de hayırlı olsun. umarım istediğin gibi olmuştur. resimlerini nasıl gönderebileceğini anlatıyorum şimdi. tabi merakla da bekliyorum. o büyük değişimi görmek çok keyifli. darısı isteyen ve yaptıramayan diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.

* öncelikle gelişmiş cevap kısmına geliyoruz.
* cevaplama panelinin üst kısmında bulunan menüde eklentiler (ataç resmi olan) tıklayarak açılan pencereden Dosyayı Bilgisayarınızdan yükle bölümünden gözata basıp bilgisayardan göndermek istediğimiz resmi seçiyoruz. ve yükle butonuna basıp yüklemesini bekliyoruz.
* yükleme bittiğinde aşağıda bulunan pencereyi kapat butonuna basıp o küçük pencereyi kapatıp, mesaj yazdığımız bölüme dönüyoruz.
* eklentiler seçeneğinin yanındaki ok işaretine tıklayarak indirdiğimiz resmi seçiyoruz. hepsi bu.
biraz uzun ve detaylı anlattım galiba ama garantili olmasını istedim. resimlerini bekliyoruz...

Elif çok iyi düşünmüşsün gerçekten kim ameliyat oldu kime oldu karıştırmıştım iyice :) çok saol, marienna çok çok geçmiş olsun canım umarım sonuç tam istediğin gibi olur resmini sabırsızlıkla bekliyoruz göremedik çünkü ayrıca septembergirl ve leydi bizi durumunuzdan haberdar ettiğiniz için çok tşkler en kısa zamanda yeni resimler bekliyoruz lütfennn, leydicim gözüm hep seni arıyor sitede bırak işi gücü hem dinlen hem siteye yaz bacakların güzel ya ev önemli deil bırak dağınık kalsın :)

slllmmmmmmmmmmmm herkese nihayet geldim.arkadaşlar ameliyatımı pazartesi günü oldum salı günü sat 13 te hastaneden çıktım.5 te ist.da evimdeydim.şu an herşey çok güzel görünüyo.başta bülentbey olmak üzere makbule hn;sevda hn;ayfer hemşire;ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar hepsine çok teşekkür ediyorum.ameliyatım çok güzel geçti.agrım sancım yok denecek kadar az.morluk derseniz hiç olmadı.yanlız başım agrıyo .oda sanırım uykusuzlıktan.3 gecedir 3 er saatlik uykum var.arkadaşlar şimdilik cıkmak zorundayım.biraz uzanmak istiyorum.darısı isteyen tüm arkadaşların başına.hepinizi öpüyorum.

zoey canım geçmiş olsun ben de cumartesi oldum darısı olmayan ve olmayı düşünen arkadaşların başına...

çok teşk ederim cevabın için çok sagol zaten bende ımplanttan yana degildim ben en ıyısı ılk doktoruma gerı dönüp yag enjeksıyonu nu yaptırıyım ya ben özelden bir türlü msj gönderemiyorum panelden özel msj göndermeyı seçin dıyor ama panelde de öyle bir seçenek yok neyse cevabın bile yeterlı geldı iz bıraktıgını bende biliyordum birde ünlü bir doktor onur erolda tavsıye etmıyordu bu yöntemı belkıde gıttıgım 2 cı doktorun bu yöntem işine geldı ılk gittgim doktorda hıfzı velıdedeoglu acaba hakkında bilginiz varmı netten baktıgıma göre iyi bir doktor ama tabıkı arastırmak gerekır size çok teşk edıyorum iyi aksamlar

naci çelik te bu yöntemi yapmayan ve onaylamayan doktorlardan.kendisinin bizzat tavsiyesi şu; 6 ay boyunca hergün parmak uçlarında 200 kere yaylanma hareketi yapıosunuz aşağı yukarı.bunu uygulayan hastamın fotoğrafını gösteriim farkı kendin gör demişti bana...:nazar:

marienna çok güzel olmus fakat ben ilk resmini yaptırmıs oldugun yanı sonrakı halın sandım başta cnm zaten senın güzelmiş bacakların bence cokta gerek yokmus resimde gayet güzel görünüyor ama sonrakı halıde cok güzel tabi tekrar geçmiş olsun cnm

ameliyat öncesi bacaklarım çarpık ve çok inceydi bu da sonrası,umarım ekleyebilmişimdir...

Eklentiler

• $10062009(002).jpg
    $10062009(002).jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 88
nurgülcüm az kaldı bitmek üzere işler ama hala tadilat felan ara ara devam ediyor yinede burdayım ben giriyorum fırsat buldukca hepinize tşk ederim ayrıca canımsınız ya bende sizsiz duramıyorum valla azda olsa kalınlık incelik farkediyo ama seselınanında dedigi gibi beklıyorum bakalım 2 3 ay bi olsun ona göre degerlendirme yaparız artık

Leydiciğim senin fikirlerin benim için önemliydi bu işe seninle adım attım umarım sonuda güzel olurrr alkisalkisalkis

nurhan sanada geçmiş olsun ömür boyu mutluluklar yeni bacaklarınla başarılı görünüyor umarım erimez hep böle kalır

leydi canım özlemiştik seni marienna evet bencede ilk halide çok iyi aslında hiç gerek yokmuş ama önemli olan senin iyi hissetmen geçmiş olsun

mrb leydi bende bacaktan yana dertliyim sizi bayadır takip ediyorum sonuçlar çok iyi hatta mükemmel cesaretimi toplayabilirsem bende düşünüyorum

leydicim benim eğrilikten ziyade bacaklarımın çok ince olmasından şikayetçiydim. etek giyince hiç hoş görünmüyodu. baya takıntı yapmıştım yani. bu şekilde kendimi iyi hissediyorum. benim morluklar biraz fazla ama sende de var mıydı leydi ne kadar zamanda geçer acaba

sudecim acele etme derim bizi bi bekle bakalım 2 3 ay sonra nasıl olacak ona göre karar verirsin bence marienna bende son zamanlarda az morluk oldu ama geçti geçer merak etme zamanla 1 haftada düzelir resimlerde corapsız halim corabı cıkarmıstım dikkatli bakıp yorum yaparsanız cok sevinirim kızlar

marienna sanada geçmiş olsun canım.bende cumartesi gidicektim son anda pazartesiye aldılar.olan arkadaşların yağları hiç erimez inşallah.olmayanlarında darısı başına

leydi canım sen ameliyat olalı 1 ay oldu ve bacakların hala çok güzel görünüyor hem de çorapsız hali. tabiki biraz erime olmuş ama o kadar az ki çok dikkatli bakınca anlaşılıyor. umarım 3 ay sonra da bu şekilde kalırlar. etek giymeye başlamışsındır değil mi :) bence etek giymenin tadını çıkarmalıyız artık. leydi canim ben senden ilham ve cesaret alarak bu ameliyatı oldum. o kadar samimisin ki burada tüm yaşadıklarını paylaşarak ve önümüzden ilerleyerek bize yol gösterici oldun yoksa ben hala bu ameliyatı olamazdım ve hala araştırmakla meşgul olurdum. bu ameliyatı olmamış olan ve fakat olmak isteyen diğer arkadaşların da Allah yardımcısı olsun inşallah...

X