Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bu söyledikleriniz çok doğru şeyler ki bende bunların farkındayım :) ama sizinde dediğiniz gibi "neler yaşadığını en iyi biz biliyoruz.bizler kocaman kadınlar olduk bu MUTSUZLUKLA" ben senelerce bu şekilde geçsin gitsin çürüsün istemiyorum. söylediklerimi yanlış anlamayın sakın.. benim düşüncelerim bunlar. eminim anlıyosunuzdur beni. neyse ilk sayfalarda jimnastik hareketleri vardı sanırım onun muhabbeti çok geçiyodu ama aradım bulamadım ben. eğer bilen birisi bana tekrar anlatabilirse o hareketleri çok mutlu olurum :)

18 yaşından önce lipo yapılmadığını biliyorum ama tabi ticaret yapan doktorlar bunu da çiğniyodur...ben yine de sölemek istedim tabiki seni çok çok çok iyi anlıyorum burdaki herkes anlıyo emin ol

peki kas yapmak için hareketler vardı onları bulamadım ben yardımcı olursanız çok sevinirim. mağdem ameliyat yada başka bişeyle geçmiyo bu o hareketleri deniym bari...

seselina benim ayak bileklerimde çok inceydi,sanırım dr.bey bileklere koymadı ama yerçekimi etkisiyle zamanla yağlar bileklere kaydı galiba! şu an gayet güzel.

seselina belim inceldi tabi ama hala morluklar geçmedi,ağrım sızım olmadı benim pek.çok dolaştım,pek oturmadım.Oğlum bir kaç kez çarptı sarılırken o zaman hissediyo insan acıyı.resimde daha kalın görünüyor bacaklar oysa şuan gayet zarif görünüyor.umarım değişmez :teytey:

ameliyat olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun hayırlı olsun yeni bacaklarınız inş erimez.leydicim sana özelden mesaj attım canım hoşçakalın...

zoey evet karıştırdım kusura bakma canım ama benim sormak istediğim soruda, bileklerede yağ konuldumuydu ve sen bunu cevapladın zaten teşekkür ederim benimde bileklerim çok incede o yüzden merak ettim canım. seninde eski ve yeni fotoğrafını görmeyi çok isteriz. acele foto bekliyoruz:))

nurhancım cevabın için sağol canım, bacaklarından memnun olmana sevindim inşallah hep böyle kalır. sen çorabı çıkarttınmı etek giymeyi denedinmi hiç.

nurhancım sorduğum soruya cevabımı kendim buldum buldum bir iki gün önceki sayfalarda listede gördüm 1 haziranda olmuşsun 10 gün olmuş haliyle 3 hafta olmadan çorabı çıkartamazsın doğal olarakta etek giyememişsindir. kusura bakma canım bu günlerde çok fena unutkanlığım var benim. hayırdır inşallah.kırmızı et yemezsem öyle olur işte(

Jazabel.....................Silikon...........Dr. ?????...........................................ta rih:.??????
Leydi........................Dolgu.............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Angel........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur...........................tarih:.??????
SeptemberGirl............Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih: 16.05.2009
Minire........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Papatyatarlası...........Dolgu............Dr. Hasan Fındık..................................tarih:02.05.2009
Marienna...................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur...........................tarih: 06.06.2009
Zoey..........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih: 08.06.2009
Nurhann.....................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih: 01.06.2009

nurhann canım bacakların gerçekten çok iyi hata gördüklerimin içinde en iyilerinden biri ilk halininde resmi varsa eklermisin leydicim senin bacaklarında hiç erimemiş bariz bi kalınlık incelikte yok bence rahat rahat giy eteklerini

elif2008 selam..

leydi ve angel 12 Mayısta ameliyat oldu diye hatırlıyorum...ayrıca benimle aynı gün elifnur da ameliyat oldu..o da 16 mayıs yani...
jezabelin ameliyatını da Nazım Durak yapmıştı...

ücret konusunda zaten hepimiz birbirimize söyledik..biz Nur ile 5000 ödemiştik...leydi 4000 vermişti..geçen hafta yaptıran bir arkadaş vardı, Nurhan yanılmıyorsam 5500 ödemiş..

benden bu kadar :) liste doldu bile..

September çoğu boşlukları doldurdun valla, aynı yaştayız ama bende erken bunama var şimdiden unutkanlık hat safhada bravo sana nasıl unutmamışsın bak, canım aklıma bişey geldi, hani sana korse verilmemiş ama ücreti alınmıştı ya o para iade edildimi merak ettim.Bak bunu unutmamışım ama:))

Askos maalesef yok. Benim bacaklarım biraz o bacak gibiydi yani ortada büyük boşluk vardı.Çocuk bacağı gibiydi. Bülent beyde söyledi baya çarpıkmış diye iç taraflara yağ enjekte etti,göbek ve belden aldı.ıç taraflar dolunca baya düzleşti.Karnımdaki morluklar gitti fakat bacaklardakiler giderek arttı.Ameliyattan sonra tek sıkıntı ilk 4 gün yatıp kalkarken,oturup kalkarken zorlanıyorsunuz.1 hafta içinde şehir dışına gidip geldim ameliyat olmamış gibi davradım, herşey beyinde bitiyor.Yorulunca bacaklarımı dinlendiriyorum.Herkesin aynı olacak diye birşey yok tabi ben rahat atlattım anlayacağınız darısı diğerlerinin başına...

ben 11 mayısta oldum amelıyatı kızlar bugün tam 1 ay oldu korseyide cıkarcam artık bugun baya düzeldim şükür yeni amelıyat olan arkadaşlarada bol bol dua ediyorum biran önce iyileşirsiniz inşlh

Jazabel.....................Silikon...........Dr. ?????.....................................21.02.2009
Leydi........................Dolgu.............Dr. Bülent Cihantimur....................11.05.2009..........4000 YTL
Angel........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................11.05.2009.........4000 YTL
SeptemberGirl............Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur....................16.05.2009.........5000 YTL
ElifNur.......................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur....................16.05.2009..........5000 YTL
Minire........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................??????
Papatyatarlası...........Dolgu............Dr. Hasan Fındık............................02.05.2009
Marienna...................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................06.06.2009
Zoey..........................Dolgu...........Dr. Bülent Cihantimur.....................08.06.2009
Nurhann.....................Dolgu...........Dr. Bülent Cihantimur.....................01.06.2009.........5500 YTL

seselina unutmamışsın valla bravo :) para iadesi yapıldı canım, sorun yok..

et yemezsen bizi de unutursun yakında..bu kötülüğü yapma kendine ..ayda birkaç kere de olsa tüketmen lazım mutlaka..Gıda Mühendisi olduğumu söylemişmiydim :) mesleki hastalık dayanamıyorum işte :)
ameliyat olduğunda vücudunun hasarları daha çabuk onarması için hayvansal proteine ihtiyacın var..ona göre beslenmeye başla şimdiden bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…