- 18 Nisan 2009
- 67
- 0
Operasyon listesi................
Jazabel.....................Silikon...........Dr. ?????...........................................tarih:.??????
Leydi........................Dolgu.............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Angel........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur...........................tarih:.??????
SeptemberGirl............Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Minire........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Papatyatarlası...........Dolgu............Dr. Hasan Fındık..................................tarih:02.05.2009
Marienna...................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur...........................tarih: 06.06.2009
Listeye benide ekleyin. 1 haziranda bülent bey ameliyatımı yaptı.10 gün oldu şimdilik hiçbir problem yok gayet memnunum ekleyebilirsem bende resmimi ekliycem
çok teşk ederim cevabın için çok sagol zaten bende ımplanttan yana degildim ben en ıyısı ılk doktoruma gerı dönüp yag enjeksıyonu nu yaptırıyım ya ben özelden bir türlü msj gönderemiyorum panelden özel msj göndermeyı seçin dıyor ama panelde de öyle bir seçenek yok neyse cevabın bile yeterlı geldı iz bıraktıgını bende biliyordum birde ünlü bir doktor onur erolda tavsıye etmıyordu bu yöntemı belkıde gıttıgım 2 cı doktorun bu yöntem işine geldı ılk gittgim doktorda hıfzı velıdedeoglu acaba hakkında bilginiz varmı netten baktıgıma göre iyi bir doktor ama tabıkı arastırmak gerekır size çok teşk edıyorum iyi aksamlar