Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Jazabel.....................Silikon...........Dr. ?????.....................................21.02.20 09
Leydi........................Dolgu.............Dr. Bülent Cihantimur....................11.05.2009.......... 4000 YTL
Angel........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................11.05.2009......... 4000 YTL
SeptemberGirl............Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur....................16.05.2009..........5000 YTL
ElifNur.......................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur....................16.05.2009.......... 5000 YTL
Minire........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................??????
Papatyatarlası...........Dolgu............Dr. Hasan Fındık............................02.05.2009
Marienna...................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................06.06.2009
Zoey..........................Dolgu...........Dr. Bülent Cihantimur.....................08.06.2009
Nurhann.....................Dolgu...........Dr. Bülent Cihantimur.....................01.06.2009......... 5500 YTL
Gamze.......................Dolgu..........Dr. Fethi Orak................................?????????..........????

ameliyat olan arkadaşlar, bir sorum var
ben ameliyat olalı yarın 3 hafta olucak ama çorabı çıkardıım zaman rahat yürüyemiyorum dolgu yapılan yer yürüyünce titreşiyo ve acı değilde garip bir duygu oluşuyo yani rahatsız edici sizde de benzer bişe oldu mu sanki hayatım boyunca çorapla yaşamak zorundaymışım gibi hissediyorum:))

bu arada liste yapıyorsunuz ama kimse benim doktorla ilgilenmiyor die ben detayları yazmıyorum bile...benimki biraz özel bir durumdu eşim başka doktora izin vermedi ama bilgi isteyenlere özelden cvp verebilirim tabi bi de sonucu da beklemek lazım ben ağustosta tekrar yaptırıcam daha şimdiden 2. seans konuşuldu daha farklı bir seçenek var bülent bey:)))

charms cnm sen doktorunu degiştirme artık okadar para verdin seanslarını ol bence yeterli gelir zaten, msnde de bir türlü denk gelemedik senide cok merak ediyorum bacagındakı his gececektir cnm 1 2 gün sonra, corabı cıkarınca banada olmustu geçti

leydicim dün kamerada bacaklarındaki farklılığı net bir şekilde görünce, az önce geriye dönüp resimlerine tekrar baktım inceledim seninde söylediğin gibi resimlerde gerçekten hiç belli değilmiş özellikle sol bacak diz içindeki çökmeyi sen elinle gösterince farkettim gerçekten şu anda rahatsız edici olabilir bileğe doğru inerkende eşitsizlik var sol taraf ince. şişliklerininde indiğini söylüyosun demkki şişlikten değil, dünde söylediğim gibi 2-3 ay beklemekten başka çaren yok gibi,2-3 aydada bu fark gitmezse tekrar bir operasyon gerektirebilir. çünkü bende diğer arkadaşlar gibi resimden bakıpta çok fazla fark yok takma giy eteğini falan demiştim ama dün kamerada gördükten sonra sana hak verdim gerçekten rahatsız edici görünüyordu, dünde konuştuğumuz gibi bekliycez ve sonuca göre tekrar bakıp bir karar veririz arkadaşım.ıçini ferah tutmaya çalış...

arkadaşlar zaten hiç kimsenin bi organı digeriyle aynı degildir siz cok dikkat ettiğiniz için fark ediyosunuz rahat olun leydicim sıkma canını msn de karşılaşırsak bende görmek isterim bacaklarını

Leydiciğim durumunu bülent beyle tekrar konuş istersen.Gerçekten resimlerde belli değil.Ama seselinada gördüğüne göre haklısın.Günde kaç kere masaj yapıyodun etkisi varmı diye merak ettim.Diz içindeki çökmeye belki erken dönem yağ enjeksiyonu yapar.Seninle aynı zamanda yaptıran angelın nasıl görüşüyomusun

Charms, istatistik için sen de tam tarihi, doktor adını ve ücreti söyleyebilir misin?
Belli olmaz, bazılarımız da senin doktora gidebilir...

Jazabel.....................Silikon...........Dr. ?????.....................................21.02.20 09
Leydi........................Dolgu.............Dr. Bülent Cihantimur....................11.05.2009.......... 4000 YTL
Angel........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................11.05.2009......... 4000 YTL
SeptemberGirl............Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur....................16.05.2009.......... 5000 YTL
ElifNur.......................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur....................16.05.2009.......... 5000 YTL
Minire........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................??????
Papatyatarlası...........Dolgu............Dr. Hasan Fındık............................02.05.2009
Marienna...................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur.....................06.06.2009...........5500 YTL
Zoey..........................Dolgu...........Dr. Bülent Cihantimur.....................08.06.2009
Nurhann.....................Dolgu...........Dr. Bülent Cihantimur.....................01.06.2009...........5500 YTL
Gamze.......................Dolgu..........Dr. Fethi Orak................................?????????..... .....????

Sevgili bukett bu forumu çok yakından takip edemiyorsun herhalde... ben randevu tarihinden itibaren bugüne kadar yaşadığım herşeyi olduğu gibi buraya aktarıyorum. En son hangi durumda olduğumu da daha önceki sayfalarda belirttim. Önceki sayfalara bakıp okuyabilirsin. Yazdıklarımdan farklı bir durumda değilim halen o yüzden tekrar aynı şeyleri belirtmek anlamsız geldi. Zaten bi değişiklik olsa emin ol mutlaka bir fırsat yaratıp yazardım. Aynı zamanda özel olarak merak ettiğin bişey olursada cevaplarım tabi ki. Herkese sevgiler....

leydicimm ben başka doktor düşünmüyorum zaten onu yaptırmayı düşünenler için yazmıştım....:)

leydi merhaba canım benim sormak istediğim bikaç bişey vardı: bacaklarına kaçıncı günden itibaren masaj yapmaya başladın bir de banyo yaparken çıkarıyordun değil mi korse ve çorabı

eve döndügümden beri masaj yaptım cnm şimdi yapmıyorum sadece nemlendirici krem felan sürüyorum çoraptan dolayı pul pul olmustu cildim o yüzden nemlendirici sürüyorum sadece sıkılaştırıcı özelligi olan ben banyo yaparken cıkardım korseyide corabıda sonra hemen geri giydim yedeklerım vardı zaten her banyoda digerini yıkayıp digerini giydim:))))) şuan giymiyorum cıkardım artık msne ekledim cnm bu arada seni özelden yazmıssın denk gelirsek ordan grşrz

kızlar mrb ne zamandır siteye giremedim elif görüşmek için 14 haziran uyarmı diye sormuş ne oldu kimseden ses çıkmamış?eğer toplanırsanız bende gelirim sizlerle görüşmek beni çok mutlu eder.

teşekkürler canım. bu arada msni yazarken g değil q olacak ona dikkat edersen :) bi de benim bacaklarım acıyo leydicim o yüzden sordum masaj yapıo muydun diye, ben dokunmadım hiç korktum :) bi yerde de çukurluk var ama hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…