Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar ben de cumartesi günü bu ameliyatı oldum şimdi dinleniyorum.merak ettikleriniz olursa cevaplarım

september canım çok teşekkürler bizleri yanlız bırakmayıp yanımızda olduğun ve bilgilendirdiğin için çok sağol. ıyi olmana gerçekten çok sevindim inşallah hiç erimez yağların. Mini etekli resimler bekliyoruz....

parantez doğru düşünmüşsün arkadaşım, kafamız o kadar karışıyorki kim kime yaptırdı kaça yaptırdı,ne zaman yaptırdı durmadan tekrar tekrar sormaktansa bu tablo iyi fikir, aferin kız:)
minire var, dk.bülent cihantimura yaptırdı...
septembergırl var oda bülent beye yaptırdı tarihlerini kendileri yazarlarsa seviniriz....Bunlarıda ekliyver.

marianna bugün aklıma geldin inanki sana msj.atacaktım.oldunmu nasısın diyecektimki baktım senden msj.gelmiş çok şaşırdım valla. bi arkadaşla beraber olacaktınız zoeydi sanırım, pazartesi günü diyordunuz cumartesimi oldun, neyse baştan sona anlatırmısın canım ya tek tek sormayalım.ameliyat nasıl geçti, neler yaptılar öncesi ve sonrası, şu anda ağrın sancın varmı ve en önemliside ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını mutlaka görmek istiyoruz. senin içinde sakıncası yoksa bu isteklerimizi yerine getirirsen daha başka ne isteyelimki. Umarız sağlığın iyidir ve sonuçtan memnun kalmışsındır merakla bekliyoruz canım. Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin....

teşekkür ederim. benim ameliyatımı da Bülent bey yaptı. cumartesi günü oldum. şimdi evde dinleniyorum. ağrım yok ama batmalar oluyor tabi ani hareket edemiyorum şimdilik. ben sonuçtan çok memnunum gerçekten. umarım zaman geçtikçe yağlarım erimez. ben resimlerimi buraya yüklicem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Operasyon listesi................

Jazabel.....................Silikon...........Dr. ?????...........................................tarih:.??????
Leydi........................Dolgu.............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Angel........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur...........................tarih:.??????
SeptemberGirl............Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Minire........................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur..........................tarih:.??????
Papatyatarlası...........Dolgu............Dr. Hasan Fındık..................................tarih:.??????
Marienna...................Dolgu............Dr. Bülent Cihantimur...........................tarih: 06.06.2009

Ben Elif yada parantez... yine şifrelerim karıştı... sürekli değiştiriyorum.....neyse...
Son listeyi yazdım... operasyon listesini lütfen dolduralım... yada bana hatırlatıverin....

Marienna, sen de kurtardın, darısı başımıza..........
Ama bu fiyat canımızı yakıyor yahu..... Sürekli artıyor...
ınşallah yağların kalıcı olur..........
Resmini bekliyoruz.....
Bilenler bi tarif ediversin lütfen...
Ayrıca eski halinin da fotosu var mı?

burada bir ufaklık var 15 yaşındaymış... Adını unuttum...
ılizarov diyordu. Ufaklık (alınma sakın böyle dedim diye biz senden çok büyüğüz...)
ılizarov düşünecek kadar çok mu eğri bacakların? Ne zaman doktora gidiyorsun?

Kızlar , beni de listeye ekleyin. Ben de ameliyat olmak istiyorum. Ama verebileceğim maximum rakam 4000TL . ne dersiniz bu iş yapmaya değecek bir doktor bulur muyum?

papatya burdayım cnm inan badana boya temizlik helak olmus durumdayım aksamı zor ediyorum hala bitmedi boya bitti temizlik hala devam 1 ay boyunca ufak tefek tadilatlarımız var ama takip ediyorum sizi septemberında dedigi gibi gerçekten beklemedeyiz şuan ki durumum fena degil sagdaki kalınlık hala duruyo bilmıyorum ne olacagını 2 3 ayın dolmasını beklıyorum bir türlü fırsatım olmadı resim eklemeye ama aklımda seselina cnm merak etme :)) sende aklımdasın hepinizi öpüyorum

marienna geçmiş olsun cnm mutlu olmana sevindim umarım hep mutlu kalırsın darısı diger arkadaşlara inşlh zoey de olacaktı ne yaptı acaba nur cnm sen nerelerdesin hergün arayım diyorum işten bir türlü fırsat bulamadım

Leydicim sesini duyduk rahatladık, inşallah o kalınlık incelikte düzelir canım bekle bakalım. Leydicim marienna arkadaşa resim nasıl yükleniyor anlatırmısın sen biliyorsun bu işi yardımcı olursan seviniriz hepimiz merakla bekliyoruz.(senin resimlerinide tabii:))

sanırım açılmıyo leydicim teşekkür ederim canım ben de kurtuldum çok şükür. darısı tüm bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarımın başına... resim eklicem ama bilen bir arkadaş tarif ederse beceremedim bir türlü çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…