Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba delphine,dün ben evden yıkayıp götürdüğüm çorabımı orada giydim.doktor bana ilk small çorap giydirmişti,halbuki yakınım medıum giymişti ve biz aynı kilodayız.çorabımı giydikten sonra bileklerimi tutup çekti ve bu çorap gevşemiş dedi.üzerine sıkıca ayaktan başlayarak incinmeler de kullanılan bir sargı bezi sardı.bunu 10 gün saracaksın bileklerin sıkı olacak dedi.yakınım da ilk segrita 40lık çorabı orada giymişti ve dr.onuda beğenmemişti.bizde 70lık aldık ama yakınım evde baktı ki oda gevşek.oda gidip 140lık varis çorabı aldı.demek ki senin çorabın yığılma yapmıyormuş yoksa yanında giydiysen sanada söylerdi çünkü çorap konusuna çok önem veriyor.aynı gevşeklik diz kapaklarınada yığılma yapabiliyor.yani sıkı ama kırışık bir gerginlik.şu anda dizlerimde yürüyünce bir yığılma var ve diz içlerim boğulmuş hemen diğerini yıkadım kurumasını bekliyorum.ama sargıyı nasıl sarıcam bilmem(

Son düzenleme:
kızlar neden kimse resim koymuyor bu erime bir tek bende mi oluyor merak ediyorum lütfen sizlerde paylaşın ki fikrimiz olsun.. FİKİRDELİSİ SEVCAN DELPHİNE PALMADORO ARZUXX aklıma gelenler..

canım inan aklimda ama foto cekecek kimseyi bulamadım. ben ozellikle sabahki halini paylasmak istiyorum.. yegenime soylim de ceksin yarın..sabahki nasıl olacak bilemiyorum. ben ceksem tepeden cekmis olucam . ama inan cok cok eridi benimkiler

Son düzenleme:
yakınıma da sana önerdiği çorabı önerdi ama senin ikinci aldığın çorap gibi sanırım gevşekti onun için beğenmedi.ama bana onu hiç önermedi yakınıma da gevşek diye sargı bezi sarmadı.sanırım bu çorap konusu bacakta yapılan işlemle alakalı.ben bu emboli çorabını 3 hafta giyicem belki de daha fazla.10 gün sonra kontrolümüz var bakalım belli olur.

Son düzenleme:

Bizi bilgilendirdiğin için çok teşekürler paldoramacım , birşey sorayım sana yatarken yağ konan yerler nekadar süre korunacak acaba sana söyledi mi doktor

Selam canım:))) o sakinleştirici süper 1 şişe içmiş gibi keyifli oluyorsun.... doktor bana defol demediyse sana hiç demez ben adamın burnundan getirdim olana kadar...çok iyi ve işinde çok başarılı bir doktor...seninde iyi olmana sevindim....

Kaas senin adına çoook sevindim hem eşini ikna ettin, hem de cesaret gösterdin inş. herşey istediğin şekilde devam eder. yağların erimeden uzzzzzuuuun yıllar kullanırsın
ben kararsız kaldım 2 dr daha görüştüm onlarda sadece bu sorun için ameliyat olduğuna değmez dediler ben göğüs op. da düşünüyordum ikisi birarada çıkar demiştim ama içime sinen korkularımı yenmeme yardımcı bir dr bulamadım kısmet onun da vardır bir zamanı

benim çorabıma hiç bakmadı ki
gözüyle bile bakmadı
hem segreta 140 varis çorabı
bana sen varis çorabı almayacaksın, destekleyici çorap alacaksın dedi
ben doktor foto çekerken sordum, dedim ki, benim çorabım doğru mu, 6-8 mm/hg basıncında dedim, tamam doğru , varis çorabı kadar sıkı olmayacak dedi
diz kapaklarımdaki çıkıklık ondan mı oldu , bariz içe doğru yine diz kapağı çıkığı oldu benim

Son düzenleme:
KUMRALADA canım ben 3. operasyonu düşünüyorum kötü diil son durumum gayet iyi ama acıklık kafama takıldıgı için belki son bikez daha diyorum ama şuan için imkansız son halimin fotolarını gecen sayfalara koymustum bakabilirsin canım yalnız ben istdaki doktoru düşünüyorum doktor ismi yazmıyoruz yalnız ist a gitmem de cok zor bakalım nolucak

amelıyat olan arkadaşlar şişlikler ve ödem için ananas önericem size ödemi en güzel ve cabuk atan meyvedir.ben son amelıyatımda bol bol ananas yedim ve faydasını gördüm mutlaka deneyin....

valla bende yaptırırsam aynısını diyecektim.duygularıma tercüman oldun.....

valla bende yaptırırsam aynısını diyecektim.duygularıma tercüman oldun.....

Arkadaslar Selam,

Ben de ameliyat olmayı dusunuyorum ; ama cok korkuyorum
Kac gun dinlenmek gerekiyor.
İstanbul daki meshur doktoro ameliyat oldugumuzda surec daha mı kolay atlatılıyor?
Palmadora nın yazdıkları benibiraz daha korkuttu ; ya kotu bir sey olursa demeden edemiyorum
Biraz cesarete ihtiyacım varrrrr

selam krena, çok merak ettim kim bu istanbul daki ...meşhur doktor?

Lady sonunda geldin:)) ben senin son halini de gördüm ve gercekten çok başarılı olduğunu düşünüyorum ameliyatın. buradaki pek çok kişinin koyduğu resimler çok iyi ancak daha 1-2 ay geçmeden yağların eridiğinden bahsetmiş herkes. ancak senin son ameliyatının üzerinden en az 1 yıl geçti sanırım ve hala çok iyi durumda, tabi belki de ameliyattan önce de çok sorunlu değildi bacakların onu bilemiyorum. buarada ben de ankaradayım, bursada ameliyat çok zorlarmı ki?

Selam kızlar;
evet epeydir uğramıyorum mesajlarınıza özelden de cevap veremiyorum 100 mesajım olmamış daha :)
çok iyiyim. herşey yolunda.

tanımayanlar için de kendimi tanıtmış olayım; 4 ocak'ta bacağıma silikon yerleştirildi aynı zamanda superdry yöntemiyle yağ alınıp enjekte edildi. 1 hafta içinde yürüdüm. 15-20 günde eski halime döndüm. şu an çok mutluyum. Operasyon öncesi etek falan da umrumda değildi artık, istediğim pantolonu bile giyemiyordum ben parantez görünümden dolayı.

silikon yerleştirilmesini isteyenlere tekrar nasihat ediyorum; hiç düşünmeden yaptırın. Kadın olduğunuzu bacağınız güzel görününce daha iyi anlıyorsunuz. yürüyüşünüz bile güzelleşiyor. özgüvenden midir nedir:)

iyi bir doktor seçin. burada doktor tavsiye etmek yasak ama bu konuda belli başlı yetenekli doktor var zaten. 5 ila 10 bin arasında değişebilir bu operasyon. Ama helali hoş olsun. bana bu mutluluğu aynaya baktığımda ve sokağa çıktığımda başka hiçbirsey yaşatamazdı.

Meeko27 böyle güzel haberleri almak bizleri daha çok cesaretlendiriyor...yalnız benim merak ettiğim silikon işleminde bacaktaki kesi yerleri çok belli olmuyor mu...resim koyman mümkün mü acaba...

canım hiçbir şeyi sizi korkutmak değil başınıza geldiğinde yaşanmış bir tecrübeye güvenip panik yapmamanız için yazıyorum.merak etme ben biraz yaş olarak sizlerden oldukça fazlayım tabiki yaşadıklarım sizden biraz farklı olacak.yakınım 25 yaşında o benden çok daha kolay atlattı.20.günü bisiklete bile bindi doktorundan izin alıp.yokuş çıkıyor,10.gününde araba kullandı.benim bugün 1 hafta oldu araba kullanamam mesela.iyileşme süresi yapılan işlemle ve kişinin bendensel yapısı ile çok alakalı.korkma herşey de bir zorluk vardır ama kendini güvenli ellere emanet edersen eğer çok çabuk atlatırsın.

delphine ,yakınıma 140lık çorabı dr.al demedi.yazdığım gibi buna biz karar verdik çünkü 40lık bol deyince 70lık aldık evde baktık oda bol telefon ettik kıfıdıse 70lık çorapta bol dedik,onlarda 70lık ten kalını 140lık varis çorabı oluyor başka çorap yok getirin değiştirelim dedi bizde gittik onu aldık.dr o çorabı önermedi ki o destekleyici çorap önerdi yakınıma eğer asistanı 40lık çorabı alıp gittiğimiz için orada giydirmeseydi yakınıma oda senin gibi 40lıkla dolaşıyor olacaktı.hatta sonradan kontrole gittiğimizde çorabı giymemişti o zamanda göremedi aldığımız son çorabı ama corapsız olmaz neden çorabın yok deyip biraz sitemli şekilde gülümsedi.anladık biz kızdığını

arkadaşlar gördüğünüz gibi artık bir avatarım var.bahar dalları seçmeye dün akşam karar verdim.Akşam emboli çorabımı çıkarıp ilk defa aynada bacaklarıma baktıminanamadım ...ya bacaklar benim değildi ya da ben rüya görüyordum.işte o anda farkettim ki bahar dallarım açmaya başlamış hayatım da.hayatıma BAHAR gelmiş umarım herkesin bahar dalları en kısa zamanda açar ve sizde benim hissettiklerimi en kısa zamanda hissedersiniz.Allahım herkese nasip etsin.UZUNNN bir kış yaşadıktan sonra ilk önce eşim sonrada doktorum hayatımın dallarını çiçeklendirdi.HAKLARINI ÖDEYEMEM.

kesinlikle sana katılıyorum bende 14 ocak da aynı ameliyatı oldum ve şükürler olsun çok mutluyum.insanın resmen kendine olan güveni geliyor.
herzaman bu ameliyatı düşünen herkes için dua ediyorum :)

Meeko27 böyle güzel haberleri almak bizleri daha çok cesaretlendiriyor...yalnız benim merak ettiğim silikon işleminde bacaktaki kesi yerleri çok belli olmuyor mu...resim koyman mümkün mü acaba...
ilk zamanlar izler çok belli oluyor ama ben hiç o izlere takılmadım.şuan izler daha az belli oluyor yani gün geçtikçe dizin arka kısmına yani eklem yerinde ki çizgilere yerleşiyor.daha iyi oluyor yani ama dediğim gibi ben bu izlere hiç bir zaman takılmadım yeterki şekli düzgün olsun

21 inde bende en sonunda silikon ameliyatını oldum. bugün dördüncü gün ama dolgu topuklarla tutunmadan yürüyebiliyorum yine de tam olarak dik durmuş değilim, dizlerin arkasında bir gerilme var. yarın sargılar alınacak bakalım. ilk 2 gün ayağa kalkamadım canım yandı fakat her şeye değer. izlerden dolayı hemen etek falan giyemeyeceğim ama diğer kıyafetler bile beni tatmin edecek eminim

aaa canım çok geçmiş olsun kaçırmışım senin de ameliyat olacağını.. inşallah her şey gönlüne göre olur. sen de istanbuldaki doktora mı oldun?? keşke ben de silikon yaptırsaydım yaaaa ((( 1 ay da eridi benimkiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…