kızlar neden kimse resim koymuyor bu erime bir tek bende mi oluyor merak ediyorum lütfen sizlerde paylaşın ki fikrimiz olsun.. FİKİRDELİSİ SEVCAN DELPHİNE PALMADORO ARZUXX aklıma gelenler..
Doktorumuz dün bana yeni bir yöntem geliştirdiğinden bahsetti.bu yöntemi yüzde ve yanlış hatırlamıyorsam dudakta denemiş ama henüz bacakta denememiş çok olumlu sonuçlar almış.yağ konulan kısımlarda uykuya geçen kök hücreleri canlandırmak için tamamen ameliyatsız ve çok kolay kısa bir işlemle kişinin 15 dakikada kanından küçük bir tüp alınıp içinden şu an hatırlamıyorum ama kana ait bir özelliği ayırıp bacağın yağ konulan kısmına enjekte ediyormuş.bu enjekte çok basit bir işlemmiş ve kök hücreleri canlandırıyormuş.doktor bu işlemden ücret almıyormuş sadece küçük birkaç masraf varmış sanırım onu alıyormuş.ben bu yöntemi deneyecekmiyim? tabiki hayır..ben artık bacak konusunu kafamdan ve hayatımdan çıkardım.ben senelerimi her uyandığımda bacaklarımı düşünerek geçirdim artık geri kalan yaşanacak günlerim varsa hayırlısıyla bacak düşünerek yaşamak istemiyorum.BEN BUNDAN SONRA İNŞALLAH bugün Allah için , sevdiklerim ve ihtiyacı olanlar için ne yaptım diye düşünmek istiyorum.Tabi ki bu forumda hep olacağım ve bizim gibiler için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım.Benim için BACAK kelimesi artık sadece bu forumda kullanılacak .GÜZEL KALSIN BACAKLARIM yA DA KALMASIN.
Palmadoro ben cok iyiym :) insallah bacaklarim da guzel olmustur corabin ustunden inanamiyorum goruntusune corabi hic cikarmiyim bu mutlulugu biraz daha yasiyim istiorum :))) gozum duzeldi, morluklarimi goremiyorum cunku ustunde bandaj var mumya gibi yapmislar beni.
Senin de simdi iyi olmana cok sevindim. ben ameliyata girmeden once tansiyonum duser benim dedim. Ameliyattan 2 saat once serum vermeye basladilar. Ameliyatta bana sakinlestirici vermisler gulerek ciktim. Hatta o sakinlestiriciden daha istiyorum adini soylediler de unuttum cok super bisi=) dr inanilmaz destek oldu allah bin kere razi olsun ben olsam bana defol git yaptirma derdim:)
Benm sikintim bu varis corabi. Bunu hic cikarmiyo muyuz benmki kirlendi bile. 2 gundur ayaklarimi yikamiyorum banyo da yapamadim yani haliyle 2 gun daha boyle kalirsam kurtlanirim( annem de evde yok kizlar ne onerirsiniz?
( çok üzüldüm ben bu akşam kök hücre ile daha pahalı bir şekilde yapılan bu ameliyatta bile sonuç hiç kimseyi tatmin etmiyorsa demek benim normal yağ enj olduğu için hiç bir işe yaramayacak bu çektiğim sıkıntı. Ameliyat olan kızlar benim bugün 6. günüm ve bacaklarımın heryanı inanılmaz şişiyor bu şişlikler nezamana kadar sürecek acaba yarın doktoruma gidicek merak ettiğim konuları yazdım sorucam palmadoro senin dediğin çorabı alıcam segreta 140 unutmadım ve de hiç çıkarmayacağım çünkü bacaklarımı varis çorabının içinde çok beğeniyorum:)) delphin seninkilerde benimkilerden çoook daha güzel ama bu kadarı bile beni o kadar mutlu ediyor ki böyle kalması için dualar ediyorum sürekli eğer ki düşünürsem bir ikinciyi tekrar bu kadar eziyeti çekeceğime slikonu düşünürüm kesinlikle ama bir 2 yıl sonra felan herhalde.
Sizlere yarın akşama kısmetse fotoğraf ekleyaceğim.Etekli:)))
Yarın kendime tayt alayımda 1 ay tayt giyeyim varis çorabının üstüne bari sonra giyemem belkide(( erirse
merhaba delphine,dün ben evden yıkayıp götürdüğüm çorabımı orada giydim.doktor bana ilk small çorap giydirmişti,halbuki yakınım medıum giymişti ve biz aynı kilodayız.çorabımı giydikten sonra bileklerimi tutup çekti ve bu çorap gevşemiş dedi.üzerine sıkıca ayaktan başlayarak incinmeler de kullanılan bir sargı bezi sardı.bunu 10 gün saracaksın bileklerin sıkı olacak dedi.yakınım da ilk segrita 40lık çorabı orada giymişti ve dr.onuda beğenmemişti.bizde 70lık aldık ama yakınım evde baktı ki oda gevşek.oda gidip 140lık varis çorabı aldı.demek ki senin çorabın yığılma yapmıyormuş yoksa yanında giydiysen sanada söylerdi çünkü çorap konusuna çok önem veriyor.aynı gevşeklik diz kapaklarınada yığılma yapabiliyor.yani sıkı ama kırışık bir gerginlik.şu anda dizlerimde yürüyünce bir yığılma var ve diz içlerim boğulmuş hemen diğerini yıkadım kurumasını bekliyorum.ama sargıyı nasıl sarıcam bilmem(
doktorumuz dün bana yeni bir yöntem geliştirdiğinden bahsetti.bu yöntemi yüzde ve yanlış hatırlamıyorsam dudakta denemiş ama henüz bacakta denememiş çok olumlu sonuçlar almış.yağ konulan kısımlarda uykuya geçen kök hücreleri canlandırmak için tamamen ameliyatsız ve çok kolay kısa bir işlemle kişinin 15 dakikada kanından küçük bir tüp alınıp içinden şu an hatırlamıyorum ama kana ait bir özelliği ayırıp bacağın yağ konulan kısmına enjekte ediyormuş.bu enjekte çok basit bir işlemmiş ve kök hücreleri canlandırıyormuş.doktor bu işlemden ücret almıyormuş sadece küçük birkaç masraf varmış sanırım onu alıyormuş.ben bu yöntemi deneyecekmiyim? tabiki hayır..ben artık bacak konusunu kafamdan ve hayatımdan çıkardım.ben senelerimi her uyandığımda bacaklarımı düşünerek geçirdim artık geri kalan yaşanacak günlerim varsa hayırlısıyla bacak düşünerek yaşamak istemiyorum.BEN BUNDAN SONRA İNŞALLAH bugün Allah için ve sevdiklerim ve ihtiyacı olanlar için ne yaptım diye düşünmek istiyorum.Tabi ki bu forumda hep olacağım ve bizim gibiler için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım.Benim için BACAK kelimesi artık sadece bu forumda kullanılacak .GÜZEL KALSIN BACAKLARIM yA DA KALMASIN.
valla bende yaptırırsam aynısını diyecektim.duygularıma tercüman oldun.....
arkadaslar selam,
ben de ameliyat olmayı dusunuyorum ; ama cok korkuyorum
kac gun dinlenmek gerekiyor.
Istanbul daki meshur doktoro ameliyat oldugumuzda surec daha mı kolay atlatılıyor?
Palmadora nın yazdıkları benibiraz daha korkuttu ; ya kotu bir sey olursa demeden edemiyorum
biraz cesarete ihtiyacım varrrrr
KUMRALADA canım ben 3. operasyonu düşünüyorum kötü diil son durumum gayet iyi ama acıklık kafama takıldıgı için belki son bikez daha diyorum ama şuan için imkansız son halimin fotolarını gecen sayfalara koymustum bakabilirsin canım yalnız ben istdaki doktoru düşünüyorum doktor ismi yazmıyoruz yalnız ist a gitmem de cok zor bakalım nolucak
amelıyat olan arkadaşlar şişlikler ve ödem için ananas önericem size ödemi en güzel ve cabuk atan meyvedir.ben son amelıyatımda bol bol ananas yedim ve faydasını gördüm mutlaka deneyin....
Arkadaslar Selam,
Ben de ameliyat olmayı dusunuyorum ; ama cok korkuyorum
Kac gun dinlenmek gerekiyor.
İstanbul daki meshur doktoro ameliyat oldugumuzda surec daha mı kolay atlatılıyor?
Palmadora nın yazdıkları benibiraz daha korkuttu ; ya kotu bir sey olursa demeden edemiyorum
Biraz cesarete ihtiyacım varrrrr
benim çorabıma hiç bakmadı ki
gözüyle bile bakmadı
hem segreta 140 varis çorabı
bana sen varis çorabı almayacaksın, destekleyici çorap alacaksın dedi
ben doktor foto çekerken sordum, dedim ki, benim çorabım doğru mu, 6-8 mm/hg basıncında dedim, tamam doğru , varis çorabı kadar sıkı olmayacak dedi
diz kapaklarımdaki çıkıklık ondan mı oldu , bariz içe doğru yine diz kapağı çıkığı oldu benim
Selam kızlar;
evet epeydir uğramıyorum mesajlarınıza özelden de cevap veremiyorum 100 mesajım olmamış daha :)
çok iyiyim. herşey yolunda.
tanımayanlar için de kendimi tanıtmış olayım; 4 ocak'ta bacağıma silikon yerleştirildi aynı zamanda superdry yöntemiyle yağ alınıp enjekte edildi. 1 hafta içinde yürüdüm. 15-20 günde eski halime döndüm. şu an çok mutluyum. Operasyon öncesi etek falan da umrumda değildi artık, istediğim pantolonu bile giyemiyordum ben parantez görünümden dolayı.
silikon yerleştirilmesini isteyenlere tekrar nasihat ediyorum; hiç düşünmeden yaptırın. Kadın olduğunuzu bacağınız güzel görününce daha iyi anlıyorsunuz. yürüyüşünüz bile güzelleşiyor. özgüvenden midir nedir:)
iyi bir doktor seçin. burada doktor tavsiye etmek yasak ama bu konuda belli başlı yetenekli doktor var zaten. 5 ila 10 bin arasında değişebilir bu operasyon. Ama helali hoş olsun. bana bu mutluluğu aynaya baktığımda ve sokağa çıktığımda başka hiçbirsey yaşatamazdı.
ilk zamanlar izler çok belli oluyor ama ben hiç o izlere takılmadım.şuan izler daha az belli oluyor yani gün geçtikçe dizin arka kısmına yani eklem yerinde ki çizgilere yerleşiyor.daha iyi oluyor yani ama dediğim gibi ben bu izlere hiç bir zaman takılmadım yeterki şekli düzgün olsunMeeko27 böyle güzel haberleri almak bizleri daha çok cesaretlendiriyor...yalnız benim merak ettiğim silikon işleminde bacaktaki kesi yerleri çok belli olmuyor mu...resim koyman mümkün mü acaba...
21 inde bende en sonunda silikon ameliyatını oldum. bugün dördüncü gün ama dolgu topuklarla tutunmadan yürüyebiliyorum yine de tam olarak dik durmuş değilim, dizlerin arkasında bir gerilme var. yarın sargılar alınacak bakalım. ilk 2 gün ayağa kalkamadım canım yandı fakat her şeye değer. izlerden dolayı hemen etek falan giyemeyeceğim ama diğer kıyafetler bile beni tatmin edecek eminim