Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım bizimki de kök hücresi değil ki, bize de yağ enjeksiyonu yapıldı
sadece yöntem superdry, kök hücre başka bir şey

bu arada ben segreta 40 kullanıyordum, ilk kullandığım güzeldi, sonra 2. yi aldım, onun kutusu değişikti, o normal çoraptan farksız geldi bana
ben de segreta 70 aldım geçen gün, ele gelmiyor benimki palmadoro. ben bunu sevdim, yine bundan alıcam :)

Ayyy..canım benim yaaa...mutlu olmana çokçok çok sevindim...Allahım mutluluğunu daim etsin inşallah...

.

Kaas bak aklima ne geldi simdi.. Ben sabah yedigim corn flakesin icine (su k-fleks midir nedir meyveli hani) yulaf da koyuyorum. Bi ogrencim demisti yulaf odemi alir diye.. İnsallah ise yarar. Gerci benm dolgu yapilan yerler de sis:/ bilen var mi arkadaslar yulaf su toplamamizi engelleyebilr mi acaba??

kızlar erise de erimese de siz hayatınızda çok istediğiniz bir şeyi umut ettiniz ve bunun gerçekleşmesi için çaba, zaman, para harcayıp eziyet çektiniz.
bu bile büyük bir cesaret örneği bence...
purplecity evet erime olmuş ama şu anki haliyle çarpık değil bacakların...zaten doktor "erir ama kalan kısım size yetecektir" demişti. olmazsa şu ücretsiz olan rötustan yaptırırsın daha güzel olur.

eminim ki hiç bir zaman eskisi gibi kötü olmayacak yaptıran arkadaşların bacakları...
ama aklıma takılan kısım da şu ki ikinci operasyon sanırım herkese gerekecek ama bu da bir şeydir; siz bizden bir adım öndesiniz...

Allah gönlünüzden geçene kavuştursun inşallah...

ikinci işlem lokalle ve daha basit bir işlem olduğu için ondan hiç korkmaya gerek yok :)

ukalaycı çok geçmiş olsun,3 gündür yoktum okuyamadım .okuyarak geliyorum,sana hangi ağrı kesiciyi yazdı bilmiyorum ama ağrı kesicilerin bazılarında antienflamatuar yazar,onlarda ödemi,şişliği azaltır ,ağrının yanında.bence ilaçlarını tam kullan.

Apranax yazmis :/ antibiyotik midemi mahvetti mide ilacini kullaniyorum.. Gercekten cok zor bi surecmis.

merhaba arkadaşlarr.size dünden bahsetmek istiyorum.dün hastaneye kontrole gittik.ben ameliyat olalı 7 gün oldu.dün gitmeden önce banyo yaptım ama ayakta dikilirken size ne kadar zorlandığımı anlatamam.sanki bacaklarıma şişler hala girip çıkıyormuş gibi acı hissettim.kendimi banyodan dışarı nasıl attım bilmiyorum.ayakta bacaklar oynamadan dikilmek çok zor.dişimi fırçalarken bile bacaklarımı oynatmak zorundayım.dün hayatımın pışmanlığını ikinci kez yasadım kendime söylendim durdum neden ameliyat oldum diye.acıdan corapsızken bacaklarıma bakamadım bile.neyse hastaneye gittik,doktor bey sağ olsun bizi hiç bekletmeden hemen aldı bacaklarıma baktı.herşey'in yolunda gittiğini söyledi.tabi ben gene soru listesi yapmıştım, bana gene benden ve sorularımdan bıktığını hiç hissettirmeden sakin sakin cevaplar verdi.şimdi aklımda kalan sorular ve cevapları....

1) buz uygulamasına ne kadar süre devam etmek gerekiyor?
5gün yeterli.
2) varis çorabını ne kadar süre giymek gerekiyor?
çürükler ve şişlikler geçene kadar.ayrıca çok ayakta kalıp,uzun yürüyüşler yapacaksak ta giymeliyiz.
3) uzun yolculuklarda normalde de ayaklar şişer biz bu durumdayken anormal şişme durumlarına nasıl engel olabiliriz?
araçta oturuken ayaklarımızı araba kullanıyormuşuz gibi bileklerden sık sık oynatarak ve mola verip arada yürüyerek.
4) diyelim ki şişti ne yapmmız gerekiyor?
ayaklar oldukca yüksek bir durumda yatılarak dinlenmek gerekir.
5) güneşlenmek yağları eritir mi?zaralımıdır?
kesinlikle çürükler ve şişler devam ediyorsa güneşlenmek zararlıdır.
6) uzun yürüyüşlere ne zaman başlayabiliriz?
çürükler ve şişlikler geçtikten sonra.
7)varis çorabı nasıl olmalıdır?ve ne kadar süre giymek uygundur?
şişler yoğunsa ve çürükler devam ediyorsa 3hafta giyilir.süreye kontrollerde karar verilir.kişiye göre ve yapılan operasyona göre değişir.varis çorabının en önemli olması gereken özelliği bileklerinin tutulduğunda ele gelmemesidir,sıkı olmalıdır.eğer 1 haftadan sonra geceleri sizi çok bunalıyorsa yatarken çıkarılabilir.
8) giydiğimiz bu çorapın bize uygun olduğunu nasıl anlarız?
çorapbı giydikten sonra bileklere,yağ konulan yerlere,diz kapak altlarına yığılma yapıyorsa böyle bir çorabı kullanmamak gerekir.hemen daha sıkısıyla değiştirilmelidir.çünkü bacaklarda kalıcı şekil bozukluklarına neden olur.sonra bunun çözümü yoktur.

9)çorap evde yalnızken en kolay nasıl giyilir?
ayaklarımızı uzatıp oturur çorap giyeceğimiz bacağımızı havaya kaldırırız elimize ameliyat eldiveni giyip çorabı yavaşça ilk ayak ucundan toplu bir şekilde başlayıp yukarı doğru çekeriz.çorabımızı gün içindede eldiven takıp kasıklara kadar arada yukarı çekeriz.
10)eğer çorabımız kasıkları sıkıyorsa ?
çorap kasıklarda olmak zorunda eğer rahatsız ediyorsa kasık kısmı makasla biraz aşağı doğru kesilerek genişletilebilir.

11) yatarken bacağımızın yağ konulan kısmının üzerine yatarsak?
zararlıdır yağ konulan kısmı korumak gerekir.
12)yağların erimemesi için ne yapmak gerekir.
bunun bir açıklaması yoktur.kilo alıp vermek bazen bu durumda etkilidir ,bazende kilo almak da bunu etkilemez.orada yağ hep vardır ve kök hücreler uykuya geçmiştir.eridi zannedilen bu yağlar açıklaması zor olan bazı durumlarda tekrar canlanabilir.
13) bisiklete binebilirmiyiz?
tabiki çok zorlamamak kaydıyla 2-3 hafta sonra binebilirsiniz.kişiye göre değişir tabi.

doktorumuz dün bana yeni bir yöntem geliştirdiğinden bahsetti.bu yöntemi yüzde ve yanlış hatırlamıyorsam dudakta denemiş ama henüz bacakta denememiş çok olumlu sonuçlar almış.yağ konulan kısımlarda uykuya geçen kök hücreleri canlandırmak için tamamen ameliyatsız ve çok kolay kısa bir işlemle kişinin 15 dakikada kanından küçük bir tüp alınıp içinden şu an hatırlamıyorum ama kana ait bir özelliği ayırıp bacağın yağ konulan kısmına enjekte ediyormuş.bu enjekte çok basit bir işlemmiş ve kök hücreleri canlandırıyormuş.doktor bu işlemden ücret almıyormuş sadece küçük birkaç masraf varmış sanırım onu alıyormuş.ben bu yöntemi deneyecekmiyim? tabiki hayır..ben artık bacak konusunu kafamdan ve hayatımdan çıkardım.ben senelerimi her uyandığımda bacaklarımı düşünerek geçirdim artık geri kalan yaşanacak günlerim varsa hayırlısıyla bacak düşünerek yaşamak istemiyorum.BEN BUNDAN SONRA İNŞALLAH bugün Allah için ve sevdiklerim ve ihtiyacı olanlar için ne yaptım diye düşünmek istiyorum.Tabi ki bu forumda hep olacağım ve bizim gibiler için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım.Benim için BACAK kelimesi artık sadece bu forumda kullanılacak .GÜZEL KALSIN BACAKLARIM yA DA KALMASIN.

Doktorumuz dün bana yeni bir yöntem geliştirdiğinden bahsetti.bu yöntemi yüzde ve yanlış hatırlamıyorsam dudakta denemiş ama henüz bacakta denememiş çok olumlu sonuçlar almış.yağ konulan kısımlarda uykuya geçen kök hücreleri canlandırmak için tamamen ameliyatsız ve çok kolay kısa bir işlemle kişinin 15 dakikada kanından küçük bir tüp alınıp içinden şu an hatırlamıyorum ama kana ait bir özelliği ayırıp bacağın yağ konulan kısmına enjekte ediyormuş.bu enjekte çok basit bir işlemmiş ve kök hücreleri canlandırıyormuş.doktor bu işlemden ücret almıyormuş sadece küçük birkaç masraf varmış sanırım onu alıyormuş.ben bu yöntemi deneyecekmiyim? tabiki hayır..ben artık bacak konusunu kafamdan ve hayatımdan çıkardım.ben senelerimi her uyandığımda bacaklarımı düşünerek geçirdim artık geri kalan yaşanacak günlerim varsa hayırlısıyla bacak düşünerek yaşamak istemiyorum.BEN BUNDAN SONRA İNŞALLAH bugün Allah için , sevdiklerim ve ihtiyacı olanlar için ne yaptım diye düşünmek istiyorum.Tabi ki bu forumda hep olacağım ve bizim gibiler için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağım.Benim için BACAK kelimesi artık sadece bu forumda kullanılacak .GÜZEL KALSIN BACAKLARIM yA DA KALMASIN.

ben sana sormayı unuttum sana varis çorabımı verdi yada söyledin hatırlamıyorum...bu arada asistanı aradım ev taşıyormuş o yüzden yarın arayın ayarlayayım bi randevu dedi..yarın arayacağım bakalım...

teşekkürler palmadoro
şu çorap konusu ne kadar muamma oldu ya

8) giydiğimiz bu çorapın bize uygun olduğunu nasıl anlarız?
çorapbı giydikten sonra bileklere,yağ konulan yerlere,diz kapak altlarına yığılma yapıyorsa böyle bir çorabı kullanmamak gerekir.hemen daha sıkısıyla değiştirilmelidir.çünkü bacaklarda kalıcı şekil bozukluklarına neden olur.sonra bunun çözümü yoktur.

Şimdi ben bu maddeden bişey anlamadım. Çorap bilek ve diz altlarında toplanıyorsa hemen daha sıkısı ile değiştirmek gerekir ne demek?

Daha sıkısı dediğine göre toplanan çorap boldur ve bol bir çorap neden kalıcı şekil bozukluğu yapsın ,anlamadım ben

kızlar neden kimse resim koymuyor bu erime bir tek bende mi oluyor merak ediyorum lütfen sizlerde paylaşın ki fikrimiz olsun.. FİKİRDELİSİ SEVCAN DELPHİNE PALMADORO ARZUXX aklıma gelenler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…