- 23 Kasım 2008
- 776
- 1
ben çrş ameliyat oldum,çorabımı hastanede temiziyle değişti dr.bana pzt banyo yap dedi.kurtlanmazsın merak etme.seni bilmem ama ben çorabı uzun süre ayakta duracaksam eğer yazın bile giyecekmişim.çünkü benim bütün yağım bacaklarumdan alındı.
canım c.tesi kontrole gidecekmişsin. peki bu rotüş işlemi içinde konuşacak mısın? ne zaman yaptırmayo düşünüyorsun bir de ne kadar zaman geçmeliymiş üstünden acaba? ikinci rotüşle bacaklarımızda tekrar bir erime olmaz mı acaba?
Ben 3 hafta giycm galiba. Bana corabi haftaya pazartesiye kadar hic cikarma dedi. Ben vucudumun ustunu yikycam birazdan. Corabin da ayaklarini kesicem ayaklarimi yikiycam geri dikicem:) ya bu corap cok dar zarar vermez mi bize cok dar sonucta:/
purplecıty rötüşmü düşünüyosun çok güzellerdi.nesi gözüne takılıyo. ya zor iş kızlar bir senedir bende rötüş düşünüyorum ama aynı zorluklara girmek para uf yani.
evet canım ikinciyi düşünüyorum çünkü eridi benimkiler resimlerde de belliaradaki açıklık arttı
dr bana varis corabinin ayak kismini kesebilirsin demisti :18:
ben de esimden izini koparabilirsem ve hamile kalmazsam eylul gibi 2. yi dusunuyorum.. umarim yaptirirsam daha kalici olur :18:bu hali beni tatmin etmiyo. etek giyemiyorum foto cektirebilirsem koyucam buraya
seninle cok benziyomus ilk hallerimiz. benimki de cok eridi. kalmadi gibi bisi artik. hele sabahlari cok daha kotu
ameliyat olalı henüz bir ay oldu ama eridi iyice benim bacaklar( sanırım yaz tatili gelmeden eski bacaklarım geri gelecek ((((
kızlar 13. gün ve 30 gün sonrasını yükledim eridiğini gördükçe kalbim acıyo resmen ya(