Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben bu forumda yazmadığım için neden yasaklandı onu bilmiyorum...ama hiçbir kadınlar kulübünde yasak değil...herkes yazar iyi kötü memnuniyetini bence doğrusu da bu

arkadaşlar burun ucu estetiği olmak istiyorum daha doğrusu tek burun deliğim yarı kapalı onu açarlarken burun ucumuda düzelticem doktor tavsiyesine ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ankaradayım

Ben bu forumda yazmadığım için neden yasaklandı onu bilmiyorum...ama hiçbir kadınlar kulübünde yasak değil...herkes yazar iyi kötü memnuniyetini bence doğrusu da bu

Doktor adı belirtilmemesi bu forumda sürekli yazan arkadaşlarımızın istediğidir . Yoksa Kadınlar Kulübünün doktor adı belirtmeyiniz diye bir kuralı yok. Böyle bir hassasiyetleri ve kendilerince haklı sebepleri var.

Silikonun Devri Kapanıyor

Silikonun devri kapanıyor.

Prof.Dr.Onur Erol, yaptığı açıklamada, meme dışındaki estetik ameliyatlarda silikon kullanımının doğru olmadığını söyledi.Kadir Has Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonsrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Plastik Cerrah Prof.Dr.Onur Erol, özellikle sanatçı ve mankenlerin tercih ettiği yüz ve dudak bölgesine yapılan silkonların zamanla yaratacağı zararlara dikkati çekerek, meme dışında estetik amaçlı silikon kullanımı yerine hastanın kendi dokularının tercih edilmesş gerektiğini bildirdi.

Silikonun sadece meme aneliyatlarında kullanılması gerektiğine işaret eden Erol 7-8 senedir dünyada kullanılan silikonun bazı doktorlarca tercih edilmediğini kaydetti. Erol ”Ben de plastik cerrah olarak bu yaklaşımı ulmam ve yapmam” diye konuştu.Silikonun yüze ve dudağa enjekte edilmesinin zararlarını da anlatan Erol, “Sonra hastalar ağlayarak yüzümdeki, dudağımdaki silikonu çıkarın” diye bize geliyor.Ama silikon bütün dokuların içine yayıldığı için mümkün olmuyor,kısmen çıkarabiliyoruz.Silikon bir kere konulduktan sonra çıkarmak da zor oluyor” dedi.Silikon enjeksiyonunun alerjik reaksiyonlara neden olacağınıihastaların sürekli kortizon yaptırmak zorunda kalacaklarını söyleyen Erol, yüz ve dudakla şişme, enfeksiyon,dokularda harabiyet,his kaybı yaşanabileceğini anlattı. Meme silikonunda bu tür reaksiyonlara rastlanmadığını vurgulayan Erol, “Meme silikonu bir kabı olan ve içindeki silikon da daha değişik olduğu için zararsız oluyor” diye konuştu.Onur Erol, yüze ve dudağa silikon enjekte edilmesi uygulamasının ABD’ de yasak olduğunu da bildirdi.Bazı insanların bacaklarındaki eğriliği gidermek içinbıçak altına yattıklarını anlatan Erol, bazı doktorların bacak eğriliğni, bacak altına koydukları silikon ile gidermeye çalıştıklarını belirtti. Onur Erol, bacağa konulan silikonun kasları harap ettiğini, şekil bozukluklarına sebep olduğunu, konulduğu yerde iz kaldığını söyledi.Bacaktaki dokuların silikonu çevrelemesiyle “kapsül” denilen olayın oluştuğunu ve bunun bacağı sıkıştırdığını dile getiren Erol, bu sıkıştırmayla “eğri büğrü bacakların” oluşabileceğini ifade etti. Prof. Dr.Onur Erol, “Bacak da koskocaman iz oluyor, bunu da hiçbir kadın istemez”. Bazı doktorların da bacak eğriliğini “ sıvı silikon enjekte ederek düzeltmeye çalıştıklarını anlatan Erol” O daha kötü oarada bir sürü bozukluklar oluyor, sıvı silikona kötü gözle bakarız,zaralı birşeydir” diye konuştu. Erol, bacak eğriliklerinin de silikon yerine hastanın kendi dokusu kullanılarak giderilmesinin daha doğru olduğunu vurguladı.

Su doku kokteyli mi kastedilen acaba?

estetik ameliyatlarının hepsi risk zaten ama ben doktoruma üstüne basa basa defalarca silikonun zararlı bir tarafının olup olmadığını sordum.sadece bende değil eşim kardeşim ve babamda doktoruma sordular.burdaki arkadaşlarda kendi doktorlarına ayrıca sordular eğer bu kadar sakıncası varsa neden bize silikon takıldı?? ayrıca öle doktor beyin anlattığı gibi koskocaman bir iz olmuyor.ben bu formda ameliyat olan arkadaşın(silikon) doktorunu 5 yıl önce arayıp silikon hakkında bilgi istedim bana kesinlikle tavsiye etmediğini kendi akrabası ona gitse silikonu takmıyacağını soyledi ama buradaki arkadaşa silikon taktı.acaba önceden zararlıdı da şimdi geliştirilip zararsız halemi getirildi.ben şimdilik çook memnunum inş.bundan sonrada pişman olmam.

Su doku kokteyli mi kastedilen acaba?

evet,bu dr. kendi buluşu olan doku kokteylinin faydalarını anlatırken,silikonun zararlarını doku içine yayılıyor temizlemekte zorlanıyoruz demiş.zaten şimdiki bacak silikonlarını kessen dahi içinden akması,yayılması mümkün değil.bu yazı çok önce yayınlanmış bir yazı ve tıp sürekli gelişme halinde.bu yazı yazıldığında süperdry da yoktu.ama şuanda palmadoro yazmıştı,dr. kök hücreleri canlandırıcı yöntem bulmuş,gittikçe gelişiyor.onun için yaptıranlar hiiiç canını sıkmasın.bazen annemler boşver ameliyat olma belki birşey olur diyor,ama hayatta herşey risk.nerden bileceksin ki biraz sonra araba çarpıp,öbür tarafa gitmeyeceğini.onun için yaptırmadan gitmek istemiyorum....

Merhaba kızlar,
Aranıza yeni katıldım,bende bacaklarımdan muzdaribimŞuan için en mantıklı gelen superdry oldu.Doktordan önümüzdeki hafta randevu alacağım.Çalıştığımdan dolayı da temmuz ayında ameliyatımı olmayı düşünüyorum.Tek korkum umarım yaptığı yöntem kalıcıdır ve hevesim kursağımda kalmaz

hoşgeldin ellam :) hangi doktordan randevu alacaksın istanbuldaki meşhur doktorumuzdan mı? :) hayırlısı olsun hakkında...

zaten arkadaş demiş ya "sinirler hasar görürse..." diye...görmemiş demek ki sizinkiler:)))

amylee, mesajını bugün aldım ancak 100 mesaj doldurmadığım için cevap yazamıyorum henüz araştırma aşamasındayım aslında. ankaradaki doktoru da düşünüyorum, kontroller açısından da rahat olur diye ancak ameliyat olan kişilerin son durumlarını bilmediğim için karar vermek oldukça güç.... sen ameliyat olmuşmuydun peki?

selam palmadoro. yazdığın mesaj gerçekten çok güzel, umut verici, bunun için teşekkür ediyorum. inşallah hep bu şekilde kalır ve herşey gönlünce olur:) sormak istediğim ise hangi şehirde ameliyat olduğun ve hangi teknikle? malum artık doktor ismi verilmiyormuş, bende özelden mesaj yazamıyorum bu bilgilerden çıkarmaya çalışıcam..:)

Çok teşekkür ederim canım, zaman ilerledikçe başını sorularla biraz şişireceğim sanırım karar vermek çok zor çünkü... Giyim meselesine gelince çok haklısın alışkanlıkla da ilgili, bakalım ben yapabilecek miyim ameliyat sonrası:)

Arkadaşlar albüme 3 yeni resim ekledim, lütfen bi bakar mısınız yağ enjeksiyonu mu? yoksa silikon mu? yine gerek yok abartıyosun demeyin lütfen, resimlerde öyle görünüyor olabilir! 57 kiloyum ve 33 cm baldırlarım

Son düzenleme:
EZZRA01 bacakların tamamen problemsiz demeyeceğim ama bence burdaki bir çok kişinin durumuna göre kıyaslarsak senin bacaklar çok güzel arkadaşım.Eğer illa ben düzelmesini istiyorum diyorsan da silikon taktıran biri olarak sana tavsiyem yağ enjeksiyonu yaptır.Ben memnun olmadığım için zannetme ama sana silikon gerekmez,biraz yağın varsa yeterli olacaktır bence.Hatta senin bacağının şu anki hali ameliyat olmuşsun da rötuş istiyormuşsun gibi duruyor emin olabilirsin....

Ezza başta ben diyim gerek yok die.. çünkü bacagının orta kısmı fotolarda tamamen kapalı cok güzel geçen fotolarda ben acık görmüştüm sankı
senın tek ihtiyacın olan bence diz içindeki yaglarının alınması eminimki bütün arkadaşlarda böyle düşünücektir bence gayet güzel bacakların ya ne güzel orta kısımda da sorun yok

tabiki ne zaman istersen canım seve seve cevaplarım...

hoşgeldin ellam :) hangi doktordan randevu alacaksın istanbuldaki meşhur doktorumuzdan mı? :) hayırlısı olsun hakkında...

hosbulduk purplecity evett hergun tvde olan meshur doktorumuzdan:));ancak biraz korkuyorum öncesinde memorialdeki ortopedi uzmanına gittim o olumsuz birşey görmediğini söyledi.Durum öyle değil tabiki (Bakalım bu doktor neler söylecek bana bu durum artık beni oldukça etkilemeye başladı çünkü iyiden iyiye direk bacaklarıma odaklandım.Bu doktor benden aşırı yüksek bir ücret 10000 üstü isterse oda çok zorlayacak.Başka doktorlara da güvenemiyorum

anladım canım sen rahatsız olduğuna göre vardır bir problem. Doktor sana en uygun olan işlemi söyleyecektir emin ol fiyat konusunda kafanda o kadar yüksek rakamlarla gitme. ne kadar uyguna yaptırırsan o kadar iyi. :) şimdiden geçmiş olsun. bir an önce randevunu al çünkü doktor bey çooook yoğun.. :)

Çok teşekkür ediyorum, ben bir de fiyatla ilgili bilgi almak istiyordum. Herkese uygulanacak işlem farklıdır mutlaka, ona göre de maliyetler değişir ancak aşağı yukarı bir fikrim olsun en azından. Bir de kendi muayenehanesi mi var yoksa hastanede mi yapılıyor ameliyat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…