- 23 Kasım 2008
- 776
- 1
( çok üzüldüm ben bu akşam kök hücre ile daha pahalı bir şekilde yapılan bu ameliyatta bile sonuç hiç kimseyi tatmin etmiyorsa demek benim normal yağ enj olduğu için hiç bir işe yaramayacak bu çektiğim sıkıntı. Ameliyat olan kızlar benim bugün 6. günüm ve bacaklarımın heryanı inanılmaz şişiyor bu şişlikler nezamana kadar sürecek acaba yarın doktoruma gidicek merak ettiğim konuları yazdım sorucam palmadoro senin dediğin çorabı alıcam segreta 140 unutmadım ve de hiç çıkarmayacağım çünkü bacaklarımı varis çorabının içinde çok beğeniyorum:)) delphin seninkilerde benimkilerden çoook daha güzel ama bu kadarı bile beni o kadar mutlu ediyor ki böyle kalması için dualar ediyorum sürekli eğer ki düşünürsem bir ikinciyi tekrar bu kadar eziyeti çekeceğime slikonu düşünürüm kesinlikle ama bir 2 yıl sonra felan herhalde.
Sizlere yarın akşama kısmetse fotoğraf ekleyaceğim.Etekli:)))
Yarın kendime tayt alayımda 1 ay tayt giyeyim varis çorabının üstüne bari sonra giyemem belkide(( erirse
canım bizimki de kök hücresi değil ki, bize de yağ enjeksiyonu yapıldı
sadece yöntem superdry, kök hücre başka bir şey
bu arada ben segreta 40 kullanıyordum, ilk kullandığım güzeldi, sonra 2. yi aldım, onun kutusu değişikti, o normal çoraptan farksız geldi bana
ben de segreta 70 aldım geçen gün, ele gelmiyor benimki palmadoro. ben bunu sevdim, yine bundan alıcam :)