Lady sonunda geldin:)) ben senin son halini de gördüm ve gercekten çok başarılı olduğunu düşünüyorum ameliyatın. buradaki pek çok kişinin koyduğu resimler çok iyi ancak daha 1-2 ay geçmeden yağların eridiğinden bahsetmiş herkes. ancak senin son ameliyatının üzerinden en az 1 yıl geçti sanırım ve hala çok iyi durumda, tabi belki de ameliyattan önce de çok sorunlu değildi bacakların onu bilemiyorum. buarada ben de ankaradayım, bursada ameliyat çok zorlarmı ki?
Canım benim amelıyat öncesi kötüydü baya, ilk hallerine göre çok çok iyi yani şimdiki durumu
1-2 ay içerisindeki erime durumu diil aslında sadece şişlikler iniyo ve biz yagların eridiğini sanıyoruz erime olayı 3 aydan sonra belli oluyor
Benim 2. amelıyatımın üstünden tam 3 sene geçti canım ) hala yaglarım var elimle dokununca hissediyorum
Ankaranın neresindesin? Ben bursadan gelirken zorlanmadım agrı kesici yaptırıp öyle cıktım yola yalnız ilk amelıyatıma nazaran daha agrılı bir iyileşme süreci geçirdim birazda bünye meselesi bünyen sağlamsa cok sorun yaşamazsın die düşünüyorum ama tabiki bu belli olmaz yinede kişiye göre değişir canım...